Neviem prečo si ľudia nechcú vyskúšať jazdu na takom holandskom bicykli. Asi už nestoja o nové zážitky - môže za to televízna kultúra?
Ale keď sa veziem idú si hlavy vykrútiť aaaaaaaaahchchchjhhhhhhhhhhh to je fajn pocit
Tak tie detske bicykle som nejako prehliadol. No...drzim palce, aby sa ta tvoja vizia splnila a viac ludi v nasom meste naslo zalubenie pre jazdu na bicykli, trebars aj holandskom . Pocasie sice takejto doprave moc nepraje, ale clovek si zvykne na vsetko
Počasie nieje zlé len ľudia sa nevedia obliecť-hovorievala jedna stará pani v Oberstdorfe
Uz dlhsie si vsimam tie bicaky v Parzi (super system s poziciavanim tychto holandakov) aj celkovo v Holandsku, ale u nas stale nic nebolo... Doobeda som isiel okolo toho obchodu a vbehol som tam pricom som si rovno dal skusobnu jazdu. Bol som obleceny skor na uradne vybavovacky, ale vzhladom na "vsetko zakryte" to bolo v pohode. Ovladanie je samozrejme ako na bikoch z roku 1950, ale ergonomia to uplne vynahradi, plus komplet povinna vybava... . No hadam sa Vam to rozbehne a s dobrym marketingom by to mohla byt konecne zmena... . Ked to vyda ja si od Vas vezmem co najskor... a inak ti ludia okolo fakt kukaju kao na zjavenie... hold len aby to nepochovala ta charakteristicka "lazacka malomestskost"... .
No dnes bola skusobna jazda (ja nie) aj s dopravnou nehodou, bicykel vydrzal, naraznik na aute uz to stastie nemal. Ale kto komu nedal prednost som nepostrehol foto az z domu...
No to bola vec, nastastie sa chalanovi nic nestalo, len šrám na nohe ked zoskakoval.
A rovno pred mestskymi policajtmi.
Bola to taka obojstranna chyba - chalan isiel v protismere ale aj pani v aute uplne nezastavila na STOPke.
Bicykel to prezil len s jednou ohnutou rurkou - ale naspat sme to vystierali traja.
Aj dopravaci to potom rozumne vyriesili sa aj cudovali ze auto rozbite a bicykel bez škody.
No uz ani tie auta nie su co byvali samy plast, to sa lame, nic to nevydrzi Esteze bicykle su robustne a kvalitne
No jednoznacne skusobne jazdy nekoncia, len uz ludom odporucame aby nejazdili do protismeru
Ono to ani nebolo o tom ze naraz bol silny, bolo to asi ako rychlost chodze, ale pedal vosiel cez svetlo do naraznika, kluka sa prerezala asi 15 cm cez naraznik a ten sa potom vytrhol
Po viac ako desiatich rokoch máme na Slovensku znova obchod s holandskými bicyklami, tentokrát v Bratislave.
Máme iné značky bicyklov, máme aj nákladné bicykle, rôzne príslušenstvo. https://holandskebicykle.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale keď sa veziem idú si hlavy vykrútiť
Počasie nieje zlé len ľudia sa nevedia obliecť-hovorievala jedna stará pani v Oberstdorfe
A rovno pred mestskymi policajtmi.
Bola to taka obojstranna chyba - chalan isiel v protismere ale aj pani v aute uplne nezastavila na STOPke.
Bicykel to prezil len s jednou ohnutou rurkou - ale naspat sme to vystierali traja.
Aj dopravaci to potom rozumne vyriesili sa aj cudovali ze auto rozbite a bicykel bez škody.
No uz ani tie auta nie su co byvali samy plast, to sa lame, nic to nevydrzi
auto nieje primárne určené na búranie
Ono to ani nebolo o tom ze naraz bol silny, bolo to asi ako rychlost chodze, ale pedal vosiel cez svetlo do naraznika, kluka sa prerezala asi 15 cm cez naraznik a ten sa potom vytrhol
Po viac ako desiatich rokoch máme na Slovensku znova obchod s holandskými bicyklami, tentokrát v Bratislave.
Máme iné značky bicyklov, máme aj nákladné bicykle, rôzne príslušenstvo.
https://holandskebicykle.sk