sekcia interný bazár tu bola pre používateľov. Bolo to na očiach a vedel si od koho kupuješ. Mohol si do témy napísať ako nákup dopadol takže to videlo viac ľudí ako keď to napíšeš do komentu inzerátu atď
Ja osobitnu temu nepotrebujem....avsak co je absolutne nelogicke je "nemoznost" editovat inzerat
Je to zakladna vec, ktorui maju vsetky inzertne stranky, kedze pri pradaji pouzitych veci sa casto znizuje cena podla dopytu ....
Možnosť editovať inzeráty by bola fajn, je pravda že inde to funguje, no zakladať znovu Interný bazár ako tému na fóre sa mi zdá zbytočné. Mimochodom, ku inzerátu sa dá pridať komentár, takže ak chceš okomentovať niekoho inzerát môžeš tam, rovnako tak ak chceš vedieť od koho predávaš tak si myslím že to nie je problém, každý tam má svoj nick... teda pokiaľ náhodou nepredáva pod iným, čo by ale svedčilo o nejakých nekalých úmysloch ...
Potrebujem kúpiť nejaký rám na zimáka uhol sedlovej trubky 73°a uhol hlavovej 70 - 72° Farba, značka je mi jedno, budem, vyberať na základe vizuálnej stránky, hocijaké návrhy sú vítané, cena by nemala prekročiť 50€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to zakladna vec, ktorui maju vsetky inzertne stranky, kedze pri pradaji pouzitych veci sa casto znizuje cena podla dopytu ....
váha ?
je aj na V ?
no kamo ....asi ta moderatori ubiju siltovkami
PM