Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
Diky
Diky
Fox Float RP2,odratali E*****n a doplacal som rozdiel v cene 219 E.Myslim že v katalogu čo mi ukazal bolo 335E.Zatial spokojnosť(140km)
Ak ti to velmi vadi,mozes si to opravit aj sam,je to jednoduche,popisane aj v manuali k biku.
Tento obchod hodnotim maximalne kladne 2bicykle som tam uz kupil,vsetko vysvetlili,nemaju problem komponenty vymenit co by iny predajca v zivote neurobil,a velakrat ked je nejaka malickost na bicykli tak vam to spravia a nezoberu nic.A ine obchody by si vypytali aj sa nafukanie duse peniaze.
kubicu si pochvaluje vela bajkerov a suhlasim s tym ze asi nema moc konkurentov v tomto biznise ale ta odpoved sa mi moc nepozdavala. viem si predstavit po 1,5 roku nejakej pripadnej reklamacie zasa odpoved "ved ste nesplnili podmienky garancneho servisu" alebo nieco podobne.
myslel som cenu bajkov oproti konkurencii.v biznise bolo moc vseobecne vyjadrenie
No možno práve kôly tým skromnejším priestorom neplatí drahé nájomné za nejaké extra priestory a môže si dovoliť ísť cenou nižšie ako iný predajcovia.
Osobne som nikdy so žiadnym z mojich doteraz troch novo kúpených bicyklov na žiadnej garančnej prehliadke nebol, pretože kontrolu som si urobil doma pred prvou jazdou a potom aj po prvej jazde. No a z finančného hľadiska...ak by si mal platiť cestu s bikom z BA do ZA a späť, tak ťa vyjde lacnejšie zaplatiť si tú "garančnú" prehliadku niekde v servise v BA. Hoci aj tak neviem, čo sa pod ňou rozumie? ...dotiahnutie skrutiek si skontroluješ sám, ak ti neradí prehadzka, alebo ti škrtá brzdový kotúč, tak sú to servisné úkony ktoré ťa vyjdú lacnejšie v BA ako cestovať do ZA. Iné je pokiaľ sa jedná o reklamáciu niečoho závažnejšieho ... no nepočul som ešte o tom, že by p. Kubica neuznal reklamáciu niečoho len preto, že si nebol na garančnej prehliadke u neho. Alebo sa mýlim?
Myslím "matvej11" že ak si pôjdeš kúpiť bike osobne a povieš mu že si z BA a že nechceš prísť na garančku, rád ti vysvetlí čo si máš doma skontrolovať a pokiaľ to bude OK nemusíš nikam chodiť. Pokiaľ to OK nebude tak máš vždy dve možnosti: riešiť to reklamáciou, alebo servisom. V podstate za obe možnosti zaplatíš. Pri jednej za cestu tam a späť a pri druhej za servis, no ku tej prvej musíš prirátať aj časovú stratu... Niekedy sa to proste neoplatí.
inak aj na stranke maju napisane ze vacsina ludi ani na garancku nepride-netreba , a ani nie je potrebna pre zaruku ...
http://www.kubicasport.eu/servis/
uvodom chcem len podotknut aby ste to nebrali v zlom ze ociernujem uvedeneho predajcu.
haibike limit RC 2010 bol objednany cez eshop s dopravou kurierom. dodanie sa trocha pretiahlo nakolko bike podla predajcu dodali bez pätky takze ju treba doobjednat. preslo par dni a kurier vola ze zasielka je v BA. zasielka bola prevzata bez znamok poskodenia vonkajsieho obalu a tesili sme sa na sobotny vyjaz aby sme ho testli. piatok vecer pri rozbaleni nas jeho obsah doslova sokoval. o drobnych skrabancoch ani nebudem pisat. to aka demolacia bola vedome poslana zakaznikovi je silna kava.
prevalena zadna stavba, odlupene kusy laku, ohnuta retaz tak, ze mala tazkosti pri chode cez kladky prehadzovaca, ohnute spice.
stat sa moze choc co to pochopim ale zatierat nejakou khaki farbou rozbity ram a nalepit na to nejake stupidne nalepky ze si to zakaznik mozno nevsimne to je amaterstvo hrubeho zrna. pri vystupnej kontrole musel technik vidiet ako striela prehadzovac ked cezen prebiehala poskodena cast retaze. k biku bola len faktura bez nejakeho zarucaku ci nejakeho manualu kde by bolo uvedene aj cislo ramu.
takze sobota rano nalozenie biku do auta a osobne vratenie popripade vymena kus za kus. pred nami nervozny zakaznik ktory reklamuje zlomenu stavbu na nejakom haibiku a dostal odpoved ze je na ten bike moc tazky (pre nas dalsi sok
Nasa prva a posledna navsteva tohoto predajcu.