Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Je rozdiel za ceny servisu v sezone a mimo sezony, tak isto nevidim dovod preco by mal niekto upozornovat na zvysenie cien, v restauracii Ti tiez nepovedia, pozor, rezen sme zdrazeli o dve eura. Preboha, ked si kupujem tovar alebo objednavam sluzbu, tak si snad najskor zistim kolko to bude stat .. A za generalku 30 EUR mi nepride absolutne tragicke.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 18:13:46
00
asi tak mi mame za generalku 40 eur( ale cena sa samozrejme urcuje podla toho kolko roboty bolo s danym bicyklom za taku istu generalku niekto zaplati 25 eur a niekto 40 lebo s jednym bajko sa trebalo babrat a druhy bol hotovy v ramci moznosti za chvilu) :) a to si pis ze sa najdu aj drahsie predajne :D
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 18:16:11
00
v ilave sme boli spravit posezonny servis na trek CUBE kde bol aj kupovany. V podstate totozny servis ako vyssie spominany len cistenie a premazanie. Cena 13eur. Na googli mi ukazuje ze ilava je od ziliny na zapad :)
vsetci by dobiehali zapad v cenach za sluzby ale tie sluzby stoja za velke gulove. Cest vynimkam.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 18:36:21
00
matvej tak v generalke je zahrnute aj skontrolovanie lozisk v nabojoch pripadne ich vymena a ine veci....a to vie byt pekna piplacka treba davat dole kazetu a ine veci... :)

len nastavit brzdy a radenie plus premazanie retaze to je u nas maly servis a ten je od 5 do 20 eur :)
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 19:28:07
01
Nastavit brzdy, radenie, zhodit kazetu, cokolvek namazat/skontrolovat vratane lozisk.. to sa snad robi doma, nie:)?

A ked uz ste taki pani, ze potrebujete, aby to niekto robil za vas, tak preco sa cudujete, ze za to ten clovek chce dostat zaplatene? Vy by ste to robili za 5,50?
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 20:21:18
00
Presne tak .. Navyse ten clovek musi z niecoho platit aj naradie a veci podobne ..
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 20:28:11
01
tak tak...kedze robim v cykloobchode tak viem ze castokrat jednoduchy servis skonci par hodinovou pracou lebo napr loziska v nabojoch su v prdeli...ale kazeta je zazrata a nejde ju povolit a podobne...to su take piplave roboty ktore neskutocne zdrzuju....a ked si clovek nevie nastavit prehadzovas a veckove brzdy doma tak sorry ale 10 eur si za to vypytam lebo tiez musim z niecoho zit :) a nemam problem od niekoho vypytat aj 40 za servis lebo niektory donesu bajk cely od blata na servis ten bajk nam zaserie niekolko krat celu predajnu kym si prenho pridu...a plus je na nom vsetko doebane a neudrziavane....a taky ludia si najcastejsie myslia ze im to zoservisujem komplet za 10 eur...tam pozriem na retaz ta je uplne bordova od hrdze.....loziska v nabojoch su na tom este horsie...stred vetsinou v takom pripade tiez uplne KO rozladene radenie..osmicky na kolesach...povolene vsetky mozne skrutky...

je mi jedno ze na mna ten clovek zazera za to ze mu spojazdnim zivotu nebezpecnu haraburdu sa vobec nehambim tych 40 eur vypytat....lebo to spojazdnenie ma stalo tak 2 hodiny roboty...samozrejme popritom do predajne chodia ludia a to je priorita takze servis prerusujem...potom to niekedy dopadne tak ze napr. v sobotu ked mame otvorene 4 hodky(vetsinou sme v predajni po jednom, sem tam dvaja naraz) tak stihnem za cele 4 hodiny urobit len jeden bajk....
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 22:03:51
00
Tu je nieco pre porovnanie http://isako.sk/?section=servis&doc=list&category=s. A ohladom celkovej ceny servisu je velmi dobre sa dohodnut na cene dopredu taky servisak uz zo skusenosti by mal vediet co to obnasa, a ked sa najde nejaka vacsia chyba tak je lepsie sa dohodnut po telefone.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 22:22:25
00
dobre vidim??? za 17 eur len prehliadka mala??? my za 20robime maly servis....

ked sa clovek opyta co to bude stat tak mu to odhadom poviem...
ALE servisak nikdy netusi co sa na tom bajku skryva dodrbane lebo ako vravim bajk moze vyzerat v pohode potom sa chytis jednej veci a zistis ze ta je v prdeli staci ze to je nejaka starsia vec a je tu problem zabijes s tym hodne casu...

a ked sa nepyta tak neviem preco by som mu to mal hovorit...vzdy ked bajk dokoncim tak dotycnemu bud volam alebo posielam sms-ku v ktorej vzdy je aj cena servisu spolu s komponentami... :)
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:04:22
00
ale tak je rozdiel v cene ked tam hodis komponenty triedy deore alebo xtr, tieto veci by sa asi fakt mali dohodnut dopredu.
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 13:05:04
00
mam take pravidlo ze si dohadujem cenu pri preberani bajku do servisu (ako zakaznik) Samozrejme ze je to len orientacna cena zalozena na mojich poziadavkach co sa servisu (opravy) tyka. Ak konecna cena presiahne vyrazne dohodnutu sumu, musi mi servisak (obchodnik) vysvetlit preco !! Ak s niecim nesuhlasim tak im to dam vediet a potom zalezi na dohode. Este je dobre sa vopred dohodnut ze ak by mala vymena (oprava) nejakej casti [resiahnut urcitu sumu, najprv mi zavolaju aby sa uistili ze s tym suhlasim .
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 13:12:47
00
tak este raz ...hovorim tu o vymene konusov a lozisk za take veci sa nevola...to je predsa zalezitost 45 centov za jeden vencek... :)

a aj tak najviac servisou su prave taketo bicykle kde ani netusim co vsetko za problemi sa tam nachadzaju kym sa do toho nepustim...

vravim ked sa zakaznik pta na cenu toho co mi povie ze treba urobit..tak mu orientacne viem povedat ze napr toto bude stat 10-20 eur...alebo tento servis vas vide v pohode do 10 eur...

a ver tomu ze to je odhad z rezervou ....v drvivej vetsine pripadov kde poviem cenu od 10 do 20 eur si nakoniec vypytam len 10 eur za ten servis... :) to rozmedzie cenove je tam presne koli tomu ze sa moze ale nemusi vyskytnut nejaky zadrhel...

a ked uz sa menia nejake komponenty(ked zakaznik dojde s tym ze nieco chce vymenit) tak akoze da sa to riesit aj nejako inac ako dohodnutim sa so zakaznikom vopred ze za co sa to vymeni??? lebo podla mna nie...

a ked zistime ze nieco proste uz nejde opravit a treba to vymenit tak zakaznikom vzdy volame ci s tym suhlasia...
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 13:31:58
00
Nastavit brzdy, radenie, zhodit kazetu, cokolvek namazat/skontrolovat vratane lozisk.. to sa snad robi doma, nie:)?

A ked uz ste taki pani, ze potrebujete, aby to niekto robil za vas, tak preco sa cudujete, ze za to ten clovek chce dostat zaplatene? Vy by ste to robili za 5,50?

jedine do coho sa na svojom cajgli pustim, je namazanie retaze+ vidla+ tlmic. na ostatne nemam vedomosti, zrucnost, cas (tak ten by mozno aj obcas bol) a chuť. som uzivatel, nie mechanik a preto mu za jeho pracu samozrejme zaplatim. treba si vsak nasjt takeho, ktoremu sa da doverovat. ten moj sa mi vzdy snazi vysvetlit, co vsetko urobil, ale dost casto sa stáva, ze jeho reci nerozumiem, tak sa snazim co najskor zaplatit a ist sa vozit :)
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 14:25:41
00
dobre vidim??? za 17 eur len prehliadka mala??? my za 20robime maly servis....

ked sa clovek opyta co to bude stat tak mu to odhadom poviem...
ALE servisak nikdy netusi co sa na tom bajku skryva dodrbane lebo ako vravim bajk moze vyzerat v pohode potom sa chytis jednej veci a zistis ze ta je v prdeli staci ze to je nejaka starsia vec a je tu problem zabijes s tym hodne casu...

a ked sa nepyta tak neviem preco by som mu to mal hovorit...vzdy ked bajk dokoncim tak dotycnemu bud volam alebo posielam sms-ku v ktorej vzdy je aj cena servisu spolu s komponentami... :)

doebane,dodrbane,v prdeli...nechcem sa nikoho dotknúť,ale z príspevkov tohoto fóristu nemám dojem že je odborník na bicykle.takto sa dnes nevyjadruje už ani údržbár na družstve.
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 19:58:20
00
co ma slovnik co spolocne s odbornostou cez bicykle ?? :)
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 20:08:20
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up