Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte.Chcem sa opytat,mate niekto kladnu skusenost s kupou biku Pells v Kosiciach? Zhanam bike (nie pre seba) ale je to velky problem ho tu kupit. Predajcovia to velmi nechcu lebo je vraj problem s distributorom tejto znacky. Ja si myslim,ze je to skoda pretoze tieto biky su fajn co sa tyka ceny,vybavy atd.. Bol som u oficialnych predajcov tejto znacky v KE no poviem vam je to sranda kupovat Pells v KE,skoda. Kde je problem,v predajcoch alebo distributorovi? Mam peniaze,chcem Pells a proste ho nekupim.. Nechapem trosku..
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 07:29:22
00
s tymto by asi najlepsie vedel poradit matt, ale tusim v cyklodome sa pellsy daju zohnat, niekde sa tu o tom uz tusim pisalo
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 08:06:31
00
Bol som tam,no tak isto to velmi nechcu robit.Ze opytat sa mozu ale ocakavaju problem,proste to nie je ono.Vraj to moze dlho trvat atd..Vsetci vravia,ze je problem s distribuciou.Dalsia vec je ta,ze keby tam mali aspon po jednom modeli z niektorych kategorii..nie su.Maju tam dva mtb,to je vsetko.Keby mali aspon jeden crossovy,cestny nech si skusi ram a viem aka velkost sa ma objednat..ale takto tazko.Proste je to problem no.Ako zasa Pells nie je taka znacka na ktoru by som mal dlho cakat,objednavat a prave preto by ich na predajniach by malo byt viac lebo pride zakaznik a po takychto skusenostiach jednoducho kupi inu znacku.Opakujem,je to skoda ale takto sa Pells nepreda aj ked by ho ludia mozno chceli..
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 08:45:34
00
no k tomu snad len :cry: :roll: ...vcera sme asi spolu volali ohladom tych bikov Crono...momentalne su skladom ( takze do cca 2dni by boli v KE ), ale ked sa predajcovia takto, musim napisat sprosto vyhovaraju, tak ok...co uz? ...asi to zacnem robit tak ze zacnem preplacat zakaznikom z urcitych kutov SR cestu do PE
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 09:02:13
00
tak to je potom skoda...postupne sa to tu sice zlepsuje oproti casom, ked boli k dispozici iba author, merida, scott a kellys, ale este stale vela znaciek chyba a my tak mame obmedzeny vyber, alebo komplikovanejsie zhananie vysneneho biku :(

ale este k tomu"opytaju sa, ale moze byt problem"-so mnou to vzdy riesili tak, ze zavolaju, co sa da zohnat a za aky cas a na druhy den mi dali vediet...ono priestory nemaju prilis velke a doposial tam boli prioritne authory a gianty, takze to asi chce trochu casu a aj prejaveny zaujem kupujucich o pellsy, aby ich mali viacej na predajni
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 09:08:54
00
Volal som s Mattom a vysvetlili sme si to. Pokial nebudu na predajni viac ako dva kusy bikov tak sa to proste nepreda... :roll: Nemusia mat vsetko no keby mali aspon jednu velkost cross,nech si skusi ram a podla toho sa uz da objednat ci väcsi alebo mensi ale ked nie je nic tak sa tazko kupuje bike aj ked sa da objednat.Co uz,bude mat iny.
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 09:52:56
00
keyboard_arrow_up