ja som bol zvedavý na odpoveď od broncha. Ináč, ja nikde v mojich mailoch nevidím, čas pripísania na účet, ale len informáciu, že : Dobrý den,
stav Vaší objednávky číslo 43359 byl změněn na Připraveno k expedici.
jj, dostal som mail od nich v piatok rano ohladne uhrady
peniaze som posielal v stredu vecer prevodom na ich ucet do CSOB
...ano mas pravdu, som nasrdeny a preto som sa registroval, dufame ze mi to pomoze zmiernit moj hnev (psychohygiena)
...mea culpa
V stredu vecer som totizto nasiel zlty papierik, ze mam balik na poste
kupkolo by mohlo presnejsie informovat.
...presla ma uz panika a ospravedlnujem sa predosly negativny prispevok
vsetko je ok.
...aj vam dakujem (MTBiker forum) za pomoc pri vybavovani, nakolko po staznosti som mal v ten den balik na poste
to bronch pri platbe na účet to vždy trocha dlhšie trvá asi kvôli bankovým presunom. určite kratšie je to na dobierku. no aspoň pre mňa čo to riešim rovnako ako root. od objednania do dodania tak jeden dva dni.
viete mi niekto povedať koľko sa platí poštovné? rozmýšlam nad kúpou fulcrumov ktoré po prepočte na € vychádzajú o 80 € menej... na cykloobchod o 50€ menej ale čo som čítal recenziu na cykloobchod tak im nejak moc neverím...
s kupkolom mám zatial len dobré skúsenosti,vždy prišlo presne to,čo som dal do košíka,je na stránke vidno aj počet kusov na sklade,bral som odtial aj kolesá RM 3 , podobne aj cykloobchod je v pohode,akurát na stránke nie je vidieť,čo je skladom a čo nie,takže po objednaní nasleduje telefonát-toto nemáme-toto vieme zohnať neskôr a tak podobne
cykloobchod.sk - nikdy som u nich nic nekupil a ani nekupim, pisal som im 2x ohladom dostupnosti, prvy krat vec za 130 EUR, pred tyzdnom ram za 1100 EUR, neunuvali sa ani odpisat. Cize uz len z toho dovodu tam nekupim nic.
Kupkolo tiez nie je bohvieco, nakolko posledna objednavka trvala cez 2 tyzdne, a aj tak to pokaslali, poslali iny priemer sedlovky. To postovne aj ked to je iba 8 EUR by si tiez mohli odpustit na SK pri velkychc objednavkach a o baleni suciastok radsej nic ani hovorit nebudem.
Čavte. Poradte ako je tom s platením za tovar, mám v tom trochu zmätok. Chcel by som aby mi tovar prišiel ako klasická dobierka, tzn že si nájdem papierik v schránke, zájdem na poštu, zaplatím a dostanem tovar. Ale pri objednávke majú napísané Balík ČP - území SK Dopředu převodem - Slovensko . Takže platí sa klasicky ako dobierka alebo prevodom cez banku ???
Na SK sa neda dobierka, je to tam jasne napisane. Po vytvoreni objednavky Ti poslu mail s cislom uctu, variabilnym symbolom a sumou,, ktoru uhradis v EUR na ich ucet v CSOB. Po obdrzani platby Ti balik zaslu, bat sa nemusis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stav Vaší objednávky číslo 43359 byl změněn na Připraveno k expedici.
uhrazeno
peniaze som posielal v stredu vecer prevodom na ich ucet do CSOB
...ano mas pravdu, som nasrdeny a preto som sa registroval, dufame ze mi to pomoze zmiernit moj hnev
pekny "piatok" vsetkym .)
V stredu vecer som totizto nasiel zlty papierik, ze mam balik na poste
kupkolo by mohlo presnejsie informovat.
...presla ma uz panika a ospravedlnujem sa predosly negativny prispevok
vsetko je ok.
...aj vam dakujem (MTBiker forum) za pomoc pri vybavovani, nakolko po staznosti som mal v ten den balik na poste
a ja som zatiaľ nemal s nimi problém, ale to je len môj názor a moja skúsenosť
nie myslel som s kupkolom
veď o tom je táto téma
Kupkolo tiez nie je bohvieco, nakolko posledna objednavka trvala cez 2 tyzdne, a aj tak to pokaslali, poslali iny priemer sedlovky. To postovne aj ked to je iba 8 EUR by si tiez mohli odpustit na SK pri velkychc objednavkach a o baleni suciastok radsej nic ani hovorit nebudem.