Ja som u nich kupoval RS Recon a nejake drobnosti a bol som spokojny. Platil som priamo na ucet, za dva dni zasielku odoslali a asi za 5 pracovnych dni som mal zasielku doma.
Kupoval som u nich už viac krát a vždy poslali to čo som chcel. dávam si to posielať síce do čiech bo to mám na skok do zahraničia ČR ale velká spokojnosť. navyše maju tam v čechách taku dobru službičku "sledování zásilky" a môžeš v pohode na stránke českej pošty pozrieť kde sa asi tvoja objednávka nachádza. samozrejme po odoslaní z kupkola.
to "sledovanie" som si predstavoval trosku "ruzovejsie"
co sa cien tyka, tak mne vyhovuju
akurat ma trosku prekvapilo, ked mi dosli veci a pozeram, retaz v tesco taske, brzdy tiez v nejakej igelitke + nejaka brozurka pri tom, pedale v sacku, presmykac tiez... neviem ako je to inde, kupoval som len z kupkola
ako, nie ze by mi to vyslovene vadilo, ale vadi : D no cakal som cosi viac (minimalne tu retaz v krabicke ako v kamennom obchode, nie ako ehm v tesco taske prelepenej hnedou lepiacou paskou ), no ale je dost mozne, ze to bolo zhodene z biku, preto ani to balenie (co uz, z toho sa nestriela-horsia by bola kombinacia pekny obal + kus hrdzaveho zeleza)
kupkolo len a len odporúčam. Objednal som u nich Rebu a pedále CB. Všetko prišlo až na kufre na pedále. Napísal som mail, hneď doposlali. A sranda, kurfe boli zabalené v poskladanom návode od vidlice SR Suntour
Ale sú veľmi seriózni. Platba na účet vopred pôsobí neisto, ale z kupkolo sa neobávaj. Kupuj a užívaj v zdraví.
ja som od nich do dnesneho dna nakupil veci v hodnote asi 25.000 vo viacerych nakupoch a mozem povedat ze vsetko prislo do 5dni. Len mam k nim taku mensiu poznaku ze som si objednal nahradne spice mavic a zabalili ich len tak do kartonu skoro som ich vyhodil vobec ich nebolo vidiet alebo nejak oznacene... A raz som objednaval presmyk LX a zabalili mi ho do navodu na servis prehadz. Sram X.9 ktoru som vtedy tiez objednal
[quote=""]to "sledovanie" som si predstavoval trosku "ruzovejsie"
ja viem tiež som sa už pár krát porozprával s pani poštárkou na pošte v starom hrozenkove, ale stačí že viem kedy to tým obchodným balíkom odoslali a o dva tri dni hor sa do SH. a na margo a vôbec nie v zlom kde je naša poštav službách. ale to je už o inom
Ja som u nich kupoval RS Recon a nejake drobnosti a bol som spokojny. Platil som priamo na ucet, za dva dni zasielku odoslali a asi za 5 pracovnych dni som mal zasielku doma.
...ked si odoslal pladbu tak si ich aj o tom informoval resp. vypisoval si nieco do spravy pre prijmatela?...proste aby vedeli ze ta pladba pochadza od teba
A zapltil si im aj o 200 KC viac ako bola cena tovaru? Proste aby mali aj na postovne.
Chcem tiez objednan par veci odnich ale platit chcem z ineho uctu, nie so svojho.
Uz som im pisal asi 12 krat aj z mojej adresy, aj z weboveho formulara na ich stranke, aj priamo na ich ICQ a totalne ma IGNORUJU
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie nahodou Racing Ralph
o tomto obchode aj o inych tu:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... sc&start=0
co sa cien tyka, tak mne vyhovuju
akurat ma trosku prekvapilo, ked mi dosli veci a pozeram, retaz v tesco taske, brzdy tiez v nejakej igelitke + nejaka brozurka pri tom, pedale v sacku, presmykac tiez... neviem ako je to inde, kupoval som len z kupkola
Inak jeden mi hovoril, že oni pokúpia lacné biky, ktoré rozoberú na komponenty a tie potom takto predávajú.
objednaval som u nich uz 3krát a vpohode... nemusis sa nicoho bat...
Ale sú veľmi seriózni. Platba na účet vopred pôsobí neisto, ale z kupkolo sa neobávaj. Kupuj a užívaj v zdraví.
Ale inak su super
preco prave v teme o Kupkole rozoberas Kolokram naozaj netusim, ale vyhladat si zakladne informacie by si uz mohol dokazat -> http://www.kolokram.cz/conditions.php?o ... a129a0f26f
marecej
ja viem tiež som sa už pár krát porozprával s pani poštárkou na pošte v starom hrozenkove, ale stačí že viem kedy to tým obchodným balíkom odoslali a o dva tri dni hor sa do SH. a na margo a vôbec nie v zlom kde je naša poštav službách. ale to je už o inom
...ked si odoslal pladbu tak si ich aj o tom informoval resp. vypisoval si nieco do spravy pre prijmatela?...proste aby vedeli ze ta pladba pochadza od teba
A zapltil si im aj o 200 KC viac ako bola cena tovaru? Proste aby mali aj na postovne.
Chcem tiez objednan par veci odnich ale platit chcem z ineho uctu, nie so svojho.
Uz som im pisal asi 12 krat aj z mojej adresy, aj z weboveho formulara na ich stranke, aj priamo na ich ICQ a totalne ma IGNORUJU