Objednané,zaplatené a dnes doručené. Všetko prebehlo hladko a v poriadku. Len ten ich zmysel pre balenie...... .....ako keby som rukou načrel do odpadkového koša, vytiahol s neho nejaké smeti a tými potom vyplnil krabicu. Použité sťahovacie pásky a papieriky rôzneho druhy.....som rád že tam nebol žiadny ohryzok alebo prázdna konzerva bravčovej paštéty . Inak spokojnosť .
len informacne.
prisla vzduchova vidla bez manualu natiahnuta v igelite ako čurá*
viem ze si mozem udaje o sagu, tlaku, mnozstve oleja, servise a pod. stiahnut z netu ale nechapem ako moze byt v dnesnej dobe predajcovi tak lahostajny pristup k zakaznikovi. od sektora mam papiere z vyrobnym cislom, manualom atd.
Dajte mi prosim vas vediet, keby niekto z Bratislavy isiel objednavat... Potrebujem len 2 pedale, ale vobec to neponahla. Matt ich zial nevie zabezpecit... Dik
Mne s kupkola prave prišla prehadzovačka z iným ramienkom ako som chcel písal som im e-mail len teraz neviem či to vôbec stojí zato im to posielať naspeť z mostov u jablunkova a či mi vôbec preplatia to poštovné čo myslíte ?
Inak sa to zdá byť v pohode obchod už som otial kupoval 2 krát s tým balením je to naozaj trocha odveci ale asi aj preto majú tie ceny také nízke
Mám takú sprostu otázku,tak sa ospravedlňujem,no nie je mi celkom jasné ako zaplatiť.
Citujem: "Na území Slovenské republiky: balíkem České pošty, doručení 3-5 pracovních dnů,
platba dopředu převodem na náš účet u slovenské ČSOB cena za přepravu 200 Kč nezávislá na velikosti objednávky"
To musím ísť zaplatiť objednávku do ČSOB na ich účet alebo môžem úplne bežne z domova cez Internet Banking previesť peniaze na ich účet,ako to robím bežne pri iných platbách.
Účet mám od SL.Sporitelne.
S tohto e-shopu som si prvy a asi aj posledny krat nieco objednaval.. Aby neboli schopny poslat 3 veci do troch dni po obdrzani platby a az na urgenciu co je s mojou objednavkou, napisu Nemohli sme najst predstavec Zajtra to pojde je trosku moc... samozrejme mail o odoslani zasielky stale nemam.. Pockam do pondelka a objednavku stornujem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vztahuje sa to aj na slovensko ci ako to je?
prisla vzduchova vidla bez manualu natiahnuta v igelite ako čurá*
viem ze si mozem udaje o sagu, tlaku, mnozstve oleja, servise a pod. stiahnut z netu ale nechapem ako moze byt v dnesnej dobe predajcovi tak lahostajny pristup k zakaznikovi. od sektora mam papiere z vyrobnym cislom, manualom atd.
Tak kupkolo je zname co najnizsimi cenami a balenim tovaru do novin. Tam sa uz na nejaky pristup k zakaznikovi nehra
Inak sa to zdá byť v pohode obchod už som otial kupoval 2 krát s tým balením je to naozaj trocha odveci ale asi aj preto majú tie ceny také nízke
http://www.kupkolo.cz/retez-sram-pc-971_z492/?search=971
Citujem: "Na území Slovenské republiky: balíkem České pošty, doručení 3-5 pracovních dnů,
platba dopředu převodem na náš účet u slovenské ČSOB cena za přepravu 200 Kč nezávislá na velikosti objednávky"
To musím ísť zaplatiť objednávku do ČSOB na ich účet alebo môžem úplne bežne z domova cez Internet Banking previesť peniaze na ich účet,ako to robím bežne pri iných platbách.
Účet mám od SL.Sporitelne.