Neviete niekto ci sa da aj tu na slovensku kupit dres livestrong alebo nieaky shop?lebo na original stranke ked to chcem kupit nieje slovensko je tam jamaica singapur a ine sracky ale slovensko tam nieje
aha, tak to pardón, beriem späť...ja som to čítal moc rýchlo spadassinove príspevky sú vždy plné perál a takéto niečo súvislé napísať, to som nečakal...a potom ten príspevok o náramkoch...
trošku som to okukol a medzi krajinami, kam to vedia poslať je aj ČR a to už by hádam nemal byť až taký problém nájsť niekoho, kto to za teba zrealizuje...
ak chces poslat do ciech kludne mozes na mna.. byvam v brne a do BA chodim skoro kazdy tyzden.. cize bud poslem z BA postou alebo keby sme sa na nejakom maratone stretli donesem osobne..
ja som si uz objednal ten Cierno-zlty je to team dres 2009 uz je aj 2010... dnes som si akurat objednal dres livestrong 2009 aj vrch aj spodok celkom vyhodne .... jaj jasne a ta stranka je
ja som si uz objednal ten Cierno-zlty je to team dres 2009 uz je aj 2010... dnes som si akurat objednal dres livestrong 2009 aj vrch aj spodok celkom vyhodne .... jaj jasne a ta stranka je
naysport... co je na nom zle ??? ja som si chcel objednat tento... http://www.naysport.sk/naysport/eshop/1-1-Cyklistika/21-2-Cyklisticke-dresy/5/1825-Livestrong-Team-2009
je to fake ??? ja sa tomu moc nerozumiem... ale sa mi paci preto som ho chcel... a opisuju ho tiez dobre... COOLMAX ... napiste mi co odporucate alebo co ... ja som pozeral bezna cena bola okolo 120 eur neviem ci nie a tam pisu ze bezna cena 105 nasa cena 65 tak ako?
COOLMAX: Je modernou technológiou vyrobená látka z polyesterového vlákna, ktoré má zvýšenú povrchovú plochu. Toto špeciálne štvorkanálikové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasiakavé a veľmi rýchlo odvádza telesnú vlhkosť z pokožky. Pomáha udržiavať telo v teplotnej rovnováhe lepšie než iné látky. Tento materiál odvádza pot z tela na povrch látky, kde sa môže rýchlejšie vyparovať, a tak tento termoregulačný účinok napomáha udržiavať užívateľa v suchu a pohodlí.
LYCRA: Toto vlákno má vysoký obsah elastomeru, ktorý dodáva výrobkom dokonalý tvar, pohodlie a prisposobuje sa telu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no nič, Rivia nič...google.sk....
http://www.naysport.sk/naysport/eshop/1-1-Cyklistika/21-2-Cyklisticke-dresy/0/Livestrong
http://www.naysport.sk/naysport/eshop/1-1-Cyklistika/21-2-Cyklisticke-dresy/0/Livestrong
hmmm obľúbený naysport...to by sa Lance asi nepotešil
http://www.naysport.sk/naysport/eshop/1-1-Cyklistika/21-2-Cyklisticke-dresy/5/1825-Livestrong-Team-2009
je to fake ??? ja sa tomu moc nerozumiem... ale sa mi paci preto som ho chcel... a opisuju ho tiez dobre... COOLMAX ... napiste mi co odporucate alebo co ... ja som pozeral bezna cena bola okolo 120 eur neviem ci nie a tam pisu ze bezna cena 105 nasa cena 65 tak ako?
- materiál: 90% polyester, 10% lycra
- 3 zadné vrecká
- dlhý zips
- technológia: CoolMax
COOLMAX: Je modernou technológiou vyrobená látka z polyesterového vlákna, ktoré má zvýšenú povrchovú plochu. Toto špeciálne štvorkanálikové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasiakavé a veľmi rýchlo odvádza telesnú vlhkosť z pokožky. Pomáha udržiavať telo v teplotnej rovnováhe lepšie než iné látky. Tento materiál odvádza pot z tela na povrch látky, kde sa môže rýchlejšie vyparovať, a tak tento termoregulačný účinok napomáha udržiavať užívateľa v suchu a pohodlí.
LYCRA: Toto vlákno má vysoký obsah elastomeru, ktorý dodáva výrobkom dokonalý tvar, pohodlie a prisposobuje sa telu.