bol som otestovat sluzby servisu v bajkshope v Pezinoku, ziadne dlhodobe objednavanie, osobny pristup, slusne jednanie, super ceny - bol som proste spokojny. Nie som spravna vzorka na nakupy, ale mat poruke spolahlivy servis "na pockanie" je fajn...
bol som otestovat sluzby servisu v bajkshope v Pezinoku, ziadne dlhodobe objednavanie, osobny pristup, slusne jednanie, super ceny - bol som proste spokojny. Nie som spravna vzorka na nakupy, ale mat poruke spolahlivy servis "na pockanie" je fajn...
a predstavte si, uplne nahodou tam maka Turbi...
A kdeze to je v PK?
Poznam tam Vario, co je vedla Konika a smerom na Cajlu ma predajnu ten co vozi(l?) Klimatex a Schwinn, Paiger ci ako sa vola...
Chaloši toto mi nerobte. Dudo vieš velmi dobre že niekedy sa odvzdušňuje u mňa aj na dva krát a popri tom sa aj nadáva. hehe
Palo Vario je vyše roka Turbike. Čo to sa zmenilo, ale hovoriť tu o tom ja nemôžem..... hehe
Palo Vario je vyše roka Turbike. Čo to sa zmenilo, ale hovoriť tu o tom ja nemôžem..... hehe
Dobre vediet, sa zastavim ked niekedy pojdem okolo.
Btw. A ked tu "zabehnuty" forista v rozumnej miere spomenie vlastny biznis/alebo biznis kamarata nevidim v tom problem.
Vacsinou ludia postuju zle skusenosti a staznosti na bajkove obchody, ja pre zmenu uvediem tu pozitivnu. A hadam sa majitel nebude hnevat, je to obchod ako kazdy iny.
Dnes rano som sa rozhodol, ze vyskusam trpezlivost servisakov u Turbiho so zahrdzavelou sedlovkou na cca 10-15rocnej "pracovnej" meride. Cakal som jeden pokus a potom, kedze to nejde, ze dovidenia a budem vybaveny. Som velmi prijemne prekvapeny pristupom, ochotou a snahou hladat riesenie.
Vo finale to skoncilo urezanim sedlovky, lebo ani hasak, klieste, zverak - nic s tym nepohlo. Kupil som si uzsiu a povodna je ako "redukcia" ;o) Vsetko je super, funguje a hlavne drzi. Nakupil som este zopar drobnosti za vyhodne ceny a vysmiaty isiel domov.
Kiez by to takto fungovalo vsade, aj ked boli momenty ked bolo vela zakaznikov, chalanisko v servise bol stale velmi priatelsky.
Urcite som tam nebol posledny krat
Ja mám takú skôr negatívnu skúsenosť spred mesiaca-dvoch... Konečne som si dal na hlavu novú prilbu a keďže doma nemám modernú digitálnu váhu, na ktorej by sa prilba dala aj odfotiť, tak som zašiel do Pezinoku a cestou som natrafil na TurBike. Teda, veľmo som musel hľadať, lebo obchod je dobre schovaný a nevýrazne označený - dvakrát som prešiel okolo, kým som ho našiel podľa čísla domu.
A druhý problém - nemali digitálnu váhu. Vraj doma piekli buchty, tak ju majiteľ odniesol domov na kuchynské použitie... Predstavte si...
Ja mám takú skôr negatívnu skúsenosť spred mesiaca-dvoch... Konečne som si dal na hlavu novú prilbu a keďže doma nemám modernú digitálnu váhu, na ktorej by sa prilba dala aj odfotiť, tak som zašiel do Pezinoku a cestou som natrafil na TurBike. Teda, veľmo som musel hľadať, lebo obchod je dobre schovaný a nevýrazne označený - dvakrát som prešiel okolo, kým som ho našiel podľa čísla domu.
A druhý problém - nemali digitálnu váhu. Vraj doma piekli buchty, tak ju majiteľ odniesol domov na kuchynské použitie... Predstavte si...
No a teraz sa tam preventívne neukážem rok-dva...
A teba to nepobavilo? Lebo mna hej. Zajtra ten obchod vyhladam.Aj negativna reklama je reklama, ale tu sa o negativnom zazitku hovorit neda.
Všetko je na porádku furt som na dovolenke. hehe
Sogi, vidíš keby si prišiel po dovolenke tak by sme možno našli aj iné riešenie na Tvoje hrdzavé zábradlie. hehe
Joko Velice sa Ti ospravedlňujem. Buchty už nepečieme. Váha bude na stálo v predajni. hehe
Kačkaj prídi až po dovolenke, čiže od pondelka.
do poradne si si mohol pejstnut svoje clanky uverejnene na mtbiker...
...a stale mi tam chyba zalozka "o mne" s podorbnym popisom svojich bajkov
+ podporujes nejake akcie - mtb maratony, to by som tam tiez zvyraznil...
cmuk
missy bola včera pred záverečnou tiež otestovať personál, a poviem vám, že velice spokojnosť, hehe - pán vedúci s ochotou ovážili môj fantastický "race-ový" (hehe) cesťáčik a dokonca na počkanie odservisovali sklon rajdov aa, dokoncaaaa som dostala aj coolovú nálepku , ktorá neuveriteľne ladí k Ferrari farbám môžem len a len odporučiť
No a čo. Ale má kozy a je z Oravy. K takým treba byť ústretový aj keby traktori padali. A keďže mala ridzitka s dualom proklete nízko nedalo mi neupozorniť na to a dať to do porádku. Faktúru jej vystavím neskôr. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a predstavte si, uplne nahodou tam maka Turbi...
A kdeze to je v PK?
Poznam tam Vario, co je vedla Konika a smerom na Cajlu ma predajnu ten co vozi(l?) Klimatex a Schwinn, Paiger ci ako sa vola...
A idu s dobou = maju aj biky Kenzel?
Dobre vediet, sa zastavim ked niekedy pojdem okolo.
Btw. A ked tu "zabehnuty" forista v rozumnej miere spomenie vlastny biznis/alebo biznis kamarata nevidim v tom problem.
Dnes rano som sa rozhodol, ze vyskusam trpezlivost servisakov u Turbiho so zahrdzavelou sedlovkou na cca 10-15rocnej "pracovnej" meride. Cakal som jeden pokus a potom, kedze to nejde, ze dovidenia a budem vybaveny. Som velmi prijemne prekvapeny pristupom, ochotou a snahou hladat riesenie.
Vo finale to skoncilo urezanim sedlovky, lebo ani hasak, klieste, zverak - nic s tym nepohlo. Kupil som si uzsiu a povodna je ako "redukcia" ;o) Vsetko je super, funguje a hlavne drzi. Nakupil som este zopar drobnosti za vyhodne ceny a vysmiaty isiel domov.
Kiez by to takto fungovalo vsade, aj ked boli momenty ked bolo vela zakaznikov, chalanisko v servise bol stale velmi priatelsky.
Urcite som tam nebol posledny krat
A teba to nepobavilo? Lebo mna hej. Zajtra ten obchod vyhladam.Aj negativna reklama je reklama, ale tu sa o negativnom zazitku hovorit neda.
treba uz len dodat ze ked dojdete s bajkom *****ym tak pumpickou do slabin....
inak cumim
take ze pivko s bajkom alebo aj bez v BA 16-21 aug ?
ja vim ze to sem moc nempatri ale tipujem ze dudo si tuto temu hlida
Sogi, vidíš keby si prišiel po dovolenke tak by sme možno našli aj iné riešenie na Tvoje hrdzavé zábradlie. hehe
Joko Velice sa Ti ospravedlňujem. Buchty už nepečieme. Váha bude na stálo v predajni. hehe
Kačkaj prídi až po dovolenke, čiže od pondelka.
Dúfam, že môžem.
...a stale mi tam chyba zalozka "o mne" s podorbnym popisom svojich bajkov
+ podporujes nejake akcie - mtb maratony, to by som tam tiez zvyraznil...
cmuk
a do buducna uz chyba iba RadOn... he he
Dôvod? Vraj tam niekto u nich jazdí v ružovom
holohlavá..