bol som otestovat sluzby servisu v bajkshope v Pezinoku, ziadne dlhodobe objednavanie, osobny pristup, slusne jednanie, super ceny - bol som proste spokojny. Nie som spravna vzorka na nakupy, ale mat poruke spolahlivy servis "na pockanie" je fajn...
Vážení zákazníci dnes v sobotu 28.februára sa sťahujeme do nových priestorov hneď vedľa starého obchodu o dvere ďalej. Radi Vás privítame v novom najkrajšom a najväčšom obchode v Pezinku už od pondelka 2. marca. Tešíme sa na Vás.
Dik za nazor. Všetko je vec vkusu. Studenta dizajnera sme nechceli a radsej sme oslovili cloveka ktory ma uz skolu davno za sebou. No a postery na stenach..... to je prave to co v zasade nechceme. Rôzne image postery su na kazdom rohu, kdekolvek sa obzries.... ale v interiéri k urcitym drobnym zmenam urcite pride. Ale hlavne bicyklujme sa
Potrebovalsom dnes narychlo vycentrovat koleso a Turbi sa ohlasil, prisiel som 30min pred zaverecnou a stohol vsetko naminutu presne. Tymto chcem podakovat Turbimu za ochotu, promtnost a jeho cas....odporucam vsetkymi jedenastimi prstami:-) top, dakujem
Tymto povrchovym skrabancom sa neda vzdy vyhnut. Povodny nalisovany konus musis cez nieco vytlacit a ani naradie na to urcene ti nezarucuje pracu bez skrabancov. Pretoze naradim tlacis kov na kov a v tomto pripade ocelovym vylisovacom na duralovu eloxovanu korunku. Je to jemny skrabancek / nie do hlbky materialu ale v poriadku mas narok byt nespokojny ked sa tvoja predstava nestretne s realitou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.