dobre priestory, obsluha skusena, ale vzdy ked tam pridem mam pocit podradenosti, poradia len si treba chvilu pockat kym vybavia sukromne zalezitosti.
Tak to ma "teší", že nemám len ja ten istý pocit... Koľkokrát som tam zašiel, tak som si pripadal ako neschopný pako, ktorý si prišiel napr. opýtať papier do zberu alebo tak podobne.. Väčší záujem majú o človeka aj ked kupuje 2 rožky v samoške... Neberiem odbornosť, čo sa týka tovaru, ale prístup 0 bodov. Chlopi, takto sa to NEROBÍ !!!
Pekne ste to vystihli.. tiež podobný problém.. aj keď som nakoniec predsa tam kúpil bike, keďže nič lepšie už nebolo dostupné. Chlapcom som mohol dať zarobiť ešte o 10000sk viac, ale už nemali záujem.. (vymeniť na novom biku odpruženú vidlu za lepšiu). Jeden aj chcel zistiť presné ceny, ale sa na to vyflákol.. a druhý ma začal presviedčať, že tamtá vidla je dobrá a netreba ju vymeniť.
Pekne ste to vystihli.. tiež podobný problém.. aj keď som nakoniec predsa tam kúpil bike, keďže nič lepšie už nebolo dostupné. Chlapcom som mohol dať zarobiť ešte o 10000sk viac, ale už nemali záujem.. (vymeniť na novom biku odpruženú vidlu za lepšiu). Jeden aj chcel zistiť presné ceny, ale sa na to vyflákol.. a druhý ma začal presviedčať, že tamtá vidla je dobrá a netreba ju vymeniť.
Hej, oni všeobecne radi zabúdajú na mnoho sľúbených vecí... asi zarábajú fakt dobre, keď si to môžu dovoliť...
Tak toto je dobre vystihnuté pretože s takýmto prístupom som sa ešte pri predávaní bikov nestretol iba tu v KE. Ja som z okresu Brezno ale tam keď prídem do bikového obchodu tak ti radia výhody nevýhody atď. no proste ešte ťa aj vyprevadia z obchodu a určite zarobia viac ako v KE a to som si istý.
Chcem sa ešte opýtať - existuje ešte niečo také ako garančná prehliadka alebo podobne Keď som pred rokmi kupoval na Dominikánskom Giant, tak som normálne po týždni prišiel do predajne, kde mi všetko nastavili, namazali atd.
V Meride mi tvrdil chlapec, že nič také sa už nekoná... Dík za odpoveď
mne to robili po mesiaci, vo valalikoch, kamošovi zas v capricorne.. takže niečo také existuje, ale neviem ako u nich
Asi sa budem musieť prekonať a zájsť tam, aj keď veľmi nerád... Nie, že by som mal nejaké problémy, ale nech sa na bike pozrú, keď už som si to zaplatil...
Chcem sa ešte opýtať - existuje ešte niečo také ako garančná prehliadka alebo podobne Keď som pred rokmi kupoval na Dominikánskom Giant, tak som normálne po týždni prišiel do predajne, kde mi všetko nastavili, namazali atd.
Pri kúpe bicykla v tomto obchode mi povedali, že po 100km (resp. 1 mesiac) sa mám zastaviť na garančnú prehliadku, od ktorej potom bude plynúť záručná lehota. Akurát minulý týždeň som tam nabehol a ten istý chlapec mi povedal, že pokiaľ všetko funguje ako má, nech idem domov a prídem, až sa niečo rozladí. Až vtedy mi zarátajú garančnú prehliadku a až odvtedy vraj pôjde záruka. Mne to aj vyhovovalo, keďže bike síce už mal 150km, ale väčšinou iba asfaltky, jahodnú po lesnej zrobil iba raz..
Tak toto je dobre vystihnuté pretože s takýmto prístupom som sa ešte pri predávaní bikov nestretol iba tu v KE. Ja som z okresu Brezno ale tam keď prídem do bikového obchodu tak ti radia výhody nevýhody atď. no proste ešte ťa aj vyprevadia z obchodu a určite zarobia viac ako v KE a to som si istý.
No minulý týždeň som tam bol ešte aj druhý krát s kolegyňou, vyberala nový bicykel pre seba. Dopredu som ju varoval na obshluhu, ale len čo sme vošli, hneď nás oslovil jeden predavač, ktorého som tam ešte nikdy nevidel (taký tmavý vyšší tridsiatnik). A musím povedať, ten jeden bol úplne iný, vedel pekne poradiť a hneď všetko ochotne ukázať.
No záruka by mala platiť podľa zákona.. ale asi až od dátumu garančnej prehliadky sa rátajú 2r na záručný servis zdarma.. alebo tak nejak tomu chápem. Večer dôjdem domov a presne pozriem do knižočky..
No záruka by mala platiť podľa zákona.. ale asi až od dátumu garančnej prehliadky sa rátajú 2r na záručný servis zdarma.. alebo tak nejak tomu chápem. Večer dôjdem domov a presne pozriem do knižočky..
V knižôčke sa píše, že po približne 50km a max. do 3 týždňov. Ale ja som tam teraz volal a povedali mi, že ak prídem, tak sa na to pozrú a záruka bude úplatiť odo dňa predaja...
Inak mne to všetko hovoril ten taký mladý strapatý.. čo jak na beckhema ostrihaný..
//EDIT jj.. ale asi až po garančke sa rátajú tie 2 roky.. čiže kúpiš bike 1.7.2007, na garančku ideš 20.7.2007, čiže záruka by sa asi mala vzťahovať až do 20.7.2009....... ja to tak chápem..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to ma "teší", že nemám len ja ten istý pocit... Koľkokrát som tam zašiel, tak som si pripadal ako neschopný pako, ktorý si prišiel napr. opýtať papier do zberu alebo tak podobne.. Väčší záujem majú o človeka aj ked kupuje 2 rožky v samoške... Neberiem odbornosť, čo sa týka tovaru, ale prístup 0 bodov. Chlopi, takto sa to NEROBÍ !!!
Hej, oni všeobecne radi zabúdajú na mnoho sľúbených vecí... asi zarábajú fakt dobre, keď si to môžu dovoliť...
Asi sa budem musieť prekonať a zájsť tam, aj keď veľmi nerád... Nie, že by som mal nejaké problémy, ale nech sa na bike pozrú, keď už som si to zaplatil...
Asi sa na to... mesiac už prešiel, takže kašlem im tam šaškovať. Budem už len veriť v stroj a záruku.
Zatiaľ všetko klape v poho, takže sa na to...
To áno, ale ja som ho kúpil pred skoro 2 mesiacmi a nabehal 1000km..
V knižôčke sa píše, že po približne 50km a max. do 3 týždňov. Ale ja som tam teraz volal a povedali mi, že ak prídem, tak sa na to pozrú a záruka bude úplatiť odo dňa predaja...
Inak mne to všetko hovoril ten taký mladý strapatý.. čo jak na beckhema ostrihaný..
//EDIT jj.. ale asi až po garančke sa rátajú tie 2 roky.. čiže kúpiš bike 1.7.2007, na garančku ideš 20.7.2007, čiže záruka by sa asi mala vzťahovať až do 20.7.2009....... ja to tak chápem..