Pozdravujem každého potrebujem pomoc . Keďže sú moje jazykové znalosti nulové chcel by som vás poprosiť či náhodou nebudete niekto nakupovať v EBAY . Rad by som toho človeka poprosil či by zároveň niečí nekúpil aj pre mňa ak sa niekto nájde nech sa ozve na SS alebo nech píše . Vopred každému ďakujem Róbert .
Ak mi posles presny odkaz, viem Ti s tym pomoct. Musel by si vsak ist do rizika a poslat mi prachy predom, lebo neviem co by som s tym potom doma robil ak by si si to rozmyslel
Zarukou by Ti muselo byt to, ze ma tu uz zopar ludi pozna a nepotrebujem sa strapnovat tym, ze by som Ta oklamal
A este je moznost, ze by sme to vedeli zohnat za podobnu cenu aj mimo ebay, ale to az ked posles presne odkazy.
Mam problém hlavne z predstavcom nejakú sedlovku a riaditka by som vedel kúpiť aj na Slovensku . Obavy že ta oklamem nemaj myslíš že by sa mi chcelo toľko písať a potom ta oklamať ale o platbe sa dohodneme potom mam ti poslať to čo chcem ako súkromnú správu alebo ako ?
Trosku tomu nerozumiem –malo by to byt objednateľné- je možné objednať presne tie komponenty na ktoré som poslal odkazy ? ak to je mozne a za taku cenu ako je na ebay tak sa mozme dohodnut na objednavke
Ano, je mozne ich objednat vsetky tri. K vyslednej sume si pripocitaj 12,5 EUR postovne. Ak to chces, potrebujem aby si mi na ucet poslal celkovu sumu vynasobenu 34 SKK/EUR (aby som bol isteny pre pripadnu zmenu kurzu). Ked mi platba pride, okamzite objednavam veci a pridu Ti domov.
Nebudem mat z toho ziadny osobny prospech, cize pripadne zaruky, nedodanie tovaru dodavatelom a pod. nedokazem znasat
Ak sa Ti to zda byt prilis zlozite, odporucam aby si napisal matt-ovi, on Ti urcite nieco zaujimave a za dobru cenu zozenie (a budes to mat jednoduchsie a so zarukou).
Nechápem čo sa ti na tom zdá drsné. Dutch sa ti snaží vyjsť v ústrety, to že mu pošleš keš dopredu je to isté ako by si ich poslal tomu predajcovi na ebay-i. Iná alternatíva nepripadá do úvahy. Snáď si nemyslíš, že by to najprv zaplatil, poslali mu to a keď to bude mať, pošle ti to na dobierku. Jednoducho si treba uvedomiť, že to chceš ty a nikto iný.
Neriešim to že mam tie peniaze poslať jemu ani prípadnú reklamáciu ale to že ak my dodávateľ nepošle napríklad sedlovou tak kto my vráti tie peniaze len to ma trapy????? (ja som vďační za jeho ochotu )
Predpokladám, že dutch už na ebay-i nakupoval, tak by som to nechal na neho, nie je to žiadna veda - to bewertung znamená hodnotenie, ktoré urobí o každej jednej zrealizovanej transakcii kupujúci aj predávajúci => 99,9% positive (spokojných zákazníkov) z vyše 1500 transakcií na strane predávajúceho. Ak je tu nejaká možnosť rizika tak jedine zo strany pošty, že sa prípadne zásielka niekde zapatroší. Čiže ak o to máš záujem, pošli mu keš a najneskôr do 2 týždňov to máš doma.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zarukou by Ti muselo byt to, ze ma tu uz zopar ludi pozna a nepotrebujem sa strapnovat tym, ze by som Ta oklamal
A este je moznost, ze by sme to vedeli zohnat za podobnu cenu aj mimo ebay, ale to az ked posles presne odkazy.
http://cgi.ebay.at/SUPERLEICHTE-ROOX-Sa ... dZViewItem
http://cgi.ebay.at/Roox-XC-Lenker-MXC-R ... m153.l1262
Nebudem mat z toho ziadny osobny prospech, cize pripadne zaruky, nedodanie tovaru dodavatelom a pod. nedokazem znasat
Ak sa Ti to zda byt prilis zlozite, odporucam aby si napisal matt-ovi, on Ti urcite nieco zaujimave a za dobru cenu zozenie (a budes to mat jednoduchsie a so zarukou).