Mozem odporucit https://www.bike-components.de, uz som kupoval viackrat, dobre ceny, rychle dodanie, posta na SK je 10eur.
http://www.bikeparts-online.de by som sa vyhol, mam s nimi zlu skusenost (katastrofalna komunikacia, 2 mesiace cakanie na tovar po zaplateni, nasledne zavadzanie o odoslani tovaru a zrusenie objednavky, tyzdenne dotahovanie sa o refundaciu cez PayPal)
Mam velmi dobru skusenost z http://www.actionsports.de/. Mali najlepsiu cenu na Mavic Crossmax ST 2012. Oni su tam nejako zatazeny na kolesa, lebo maju na nich fakt dobre ceny, aspon co som ja sledoval. Komunikacia takmer okamzita, platba prevod na ucet bez problemov. Dorucenie do troch dni kurierom, postovne 9,90 €.
Pre istotu ti este napisem postup reklamacie/vratenia tovaru. Mas narok na bezdovodne vratenie tovaru do 7 dni od prevzatia zasielky, ale neposielat hned!
1. Napis eamil na zakaznicky servis, ze z objednavky 12345 chces vratit/reklamovat ABCD polozku.
2. Oni ti poslu emailom navratku v pdf formate.
3. Toto nalepis na balik a na poste povies, ze to posielas ako odpovedny balik - postovne hradi prijemca.
4. Pride ti email o obdrzani zasielky.
5. Pride ti email s vyjadrenim reklamacneho oddelenia o sposobe vybavenia a/alebo vratenia penazi.
6. Musis pocitat 3 tyzdne, kym od spravonia transkacie reklamacnym oddelenim obdrzis danu sumu na svoj ucet.
Inak viacero dobrych skusenosti mam este s britskym shopom biketart.com Nad 100gbp je postovne zadarmo (trackovatelne zasielky). Maju zaujimavu ponuku znaciek, ktore je inde problem zohnat (napr Morewood, Burgtec a pod.) a dobry zakaznicky servis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikeparts-online.de by som sa vyhol, mam s nimi zlu skusenost (katastrofalna komunikacia, 2 mesiace cakanie na tovar po zaplateni, nasledne zavadzanie o odoslani tovaru a zrusenie objednavky, tyzdenne dotahovanie sa o refundaciu cez PayPal)
1. Napis eamil na zakaznicky servis, ze z objednavky 12345 chces vratit/reklamovat ABCD polozku.
2. Oni ti poslu emailom navratku v pdf formate.
3. Toto nalepis na balik a na poste povies, ze to posielas ako odpovedny balik - postovne hradi prijemca.
4. Pride ti email o obdrzani zasielky.
5. Pride ti email s vyjadrenim reklamacneho oddelenia o sposobe vybavenia a/alebo vratenia penazi.
6. Musis pocitat 3 tyzdne, kym od spravonia transkacie reklamacnym oddelenim obdrzis danu sumu na svoj ucet.
zopakovala by som otazku
ako dlho ste cakali na tovar, nakolko na nete su nie bohvieake hodnotenia shopu