Zakúpil som tovar z eshopu ale objednávka mi prišla do zásielkovne nekompletná, v balíku chýbali tri položky v hodnote asi 40eur. Obchod prestal komunikovať emailom a nezdvíhajú ani telefón. Aké mám možnosti na vyriešenie tejto situácie? Ešte dodám, že sa jedná o slovenský eshop, ale tovar bol zaslaný z ČR, teda majitelia sú z ČR. Eshop zatiaľ zverejňovať nebudem.
Kontaktoval som už aj SOI ale zatiaľ čakám na odpoveď.
Diky za tipy.
A nemyslím si, že za tých pár eur sa budú na polícií s tým zaoberať.
Nepredpokladám, že je to nejaký zabehnutý e-shop, myslím si, že si išiel po cene a nie po referenciách e-shopu.
Som zvedavý, či neskôr aj zverejníš, ktorý e-shop.
Písomnú komunikáciu mám, ale zväčša len moje správy, keďže neodpisujú.
Absolútne nechápem že sa im oplatí pre ,,pár´´ korún riskovať dobré meno a ignorovať situáciu. Hneď ako sa to dorieši, či už v môj prospech alebo nie, tak samozrejme zverejním o ktorý obchod ide.
Skôr mi išlo o to zistiť viac info ako napr. kto má v tomto prípade bremeno dokazovania, keď budú náhodou tvrdiť že to poslali. Neviem či zásielkovňa balíky váži ale tam by sa rýchlo ukázalo že tam ten tovar určite chýbal.
Čo sa týka zásielkovne nikde nie je v podmienkach že musím balík otvoriť pred kuriérom/obchodníkom. Asi zbytočne keďže balík nebol poškodený ani otváraný, ale skúsil som otvoriť reklamáciu aj u nich.
Toto trochu eliminujú firemné lepiace pásky s potlačou, takže si pri preberaní aspoň skontrolujte, či originál páska nie je prelepená priesvitnou alebo podobá podozrivá manipulácia.