Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
To uchytenie musi byt o dost pevnejsie a lepsie je to vymyslene na prvy pohlad.
Mam tej lidlacky a je to take rozhegane, nedrzi to poriadne a to upinanie musis nastavit, ked jednou rukou drzis bajk, druhou pritahovat motylika 🤦🏻♂️ a skusat upnut.
Už len samotná ruka na uchytenie bajku je úplne inde, človek sa nemusí báť tam zavesiť ani ťažký bajk... Stabilita stojanu, životnosť... PT stojan prežije aj majiteľa a to aj pri intenzívnom používaní... Kto vyskúša raz poriadny servisný stojan tak sa na tieto Lidl “hračky" už bude pozerať len s úškrnom... ?
To mozno clovek vyuzije ak ma nejaky ebike hmotnostnej kategorie nad 25kg. Pri bikeoch do 20kg , aspon u mna, tazko obhajitelna cca 4x vyssia investicia ako moj sucasny stojan (ktory mam asi 7r.) . PT sa inak nebranim . Mam od nich mierku CC-4 kvoli 12sp retazi.
Vec názoru ? no pár krát som už bol nútený použiť na pretekoch kamošov lacný stojan... A aj obyčajný 16kg bajk som tam mal strach nechať... Celé sa to kyvalo, po odmontovani kolesa a vidlice sa bajk hneď preklopil... Proste bola otrava stále doťahovať skrutky na stojane a čakať ktorá tá plastová stelovacia hlavica mi ostane odtrhnutá v ruke... Ale ak to niekomu stačí, tak nech ho využíva, každý máme iné nároky.
mam Lidl stojan ale musím povedať ,že je to fakt katastrofa, dotiahneš na fest a bajk sa nakláňa pretáča atd. Pri najlepšom ti nezostane ta plastová k.... v ruke z ktorou to uťahuješ. V rámci reklamácie vymenený za novy kus , ale nie som spokojný. Rozhodujem sa medzi Partool a Feedback . Za mňa sú proste veci pri ktorých možno ušetríš ale v konečnom dôsledku ta to bude stáť viac lebo aj tak nakoniec kúpiš vyššiu kvalitu a starý len "zahodíš" a € tiež
Odporúčam našetriť, zainvestovať a dopriať si kvalitný montážny stojan. Je to dlhodobá investícia do lepšieho života. Ostatní dobre píšu, ak raz skúsiš, pochopíš a niet cesty späť. Ja mám Feedback Sports Pro a na Trilogy chalani čakali, kým sa uvoľní, aby si na ňom spravili servis, aj keď bol iný stojan voľný... takže tak.
Je to rozlozitelne. Ta stojka je dole zasunuta a priskrutkovana dvoma skrutkami. Tu konstrukciu som si navrhol sam a je na kazdom ako si to navrhne a urobi. Vzdy je mozne si to urobit podla seba a svojich potrieb. Ja to neprenasam, ale ak to potrebujem nahodou rozlozit tak ta moznost tam je.
Odporúčam našetriť, zainvestovať a dopriať si kvalitný montážny stojan. Je to dlhodobá investícia do lepšieho života. Ostatní dobre píšu, ak raz skúsiš, pochopíš a niet cesty späť. Ja mám Feedback Sports Pro a na Trilogy chalani čakali, kým sa uvoľní, aby si na ňom spravili servis, aj keď bol iný stojan voľný... takže tak.
Hlavne netreba bezhlavo nasledovat svedkov Parktoolovych, spravit si treba vlastny prieskum a hladat ten najlepsi pomer cena/kvalita. Z tu prezentovanych nazorov moze clovek nadobudat dojem, ze medzi lidlovym a parktool stojanom je vlastne akesi bezstojanove vakum. Dost mi to pripomina vychvalovanie Oakley , pricom aj tie trpia odlupovanim vrstiev na sklickach ako okuliare povedzme za 1/2 ceny.
Howgh, koniec OT.
Tak ked si dobry mechanik tak jedina ta pomyselna ciara ktora deli stojany na servis je velky dielensky stojan typu pedalsport a potom vsetky ostatne skladacie.
Na tych skladacich je mi ukradnuta ta upinacia hlava lebo to ani nezatvaram.
Vyskusanych mam vela druhov stojanov a proste akykolvek skladaci je dobry, idealne nech je co najlacnejsi. Kto chce profi vec, potom jedine seriozny velky stojan. Medzi tym je podla mna naozaj vzduchoprazdno.
Parktool mam vyskusany tiez a ich veci mam rad, ale teda musia stat za to (co podla mna ten stojan za to nestoji)
Ja sa cudujem ludom, ktori maju bajk(y) za par tisic a na servis si kupia montazny stoja za 50€, alebo shitny auto nosic za par stovak.
Neviem mozno sa im nechce vyhadzovat peniaze ked in staci lacny stojan? Postavil som si 2 bajky na lidlackom stojane a neviem nezda sa mi ze by ma limitoval. Ak by som robil profesionalny servis a zivil sa tym asi by som ho nechcel ale 3-4x do roka co ho ako hobby jazdec pouzijem tak postacuje s prehladom. Mam ho asi 4 roky a zatial nema ziadny problem.
tiez sa priklanam na stranu lidl stojanu. ano, linga, nozky su sialene siroke aby bol stabilny ale udrzi 25kg ebajk ( za ram) alebo endurko. na take tie zakladne servisy doma uplne staci.za mna ok. ak by mi napr padal nedrzal alebo cokolvek uz mam doma nieco drahsie. je to jedna z mala lacnych veci ktore nemam potrebu obmienat
ja by som ho uz nekupil lebo bike neudrzi - pretaca sa na vsetky mozne strany. a preco mam lacny stojan a drahy bike? lebo bikujem casto, stojan vyuzivam minimalne. ak by to bolo opacne tak mam drahy stojan a lacny bike. a preto ze nemam na to aby som mal vsetko drahe, musim si vybrat podla priorit do coho investujem viacej a kde usetrim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam tej lidlacky a je to take rozhegane, nedrzi to poriadne a to upinanie musis nastavit, ked jednou rukou drzis bajk, druhou pritahovat motylika 🤦🏻♂️ a skusat upnut.
Dobry typ na investiciu.
To mozno clovek vyuzije ak ma nejaky ebike hmotnostnej kategorie nad 25kg. Pri bikeoch do 20kg , aspon u mna, tazko obhajitelna cca 4x vyssia investicia ako moj sucasny stojan (ktory mam asi 7r.) . PT sa inak nebranim . Mam od nich mierku CC-4 kvoli 12sp retazi.
Upevnenie je pomocou: https://www.mtbiker.sk/shop/servis/montazne-a-centrovacie-stojany/boss-montazny-stojan-bs-s900-p2880.html
Da sa ten PT rozlozit?
Luigi, dal som ti lajk, pozeram na to prakticky.
Ked ideme niekam na dlhsie, tak brat ten lidlacky je dost ostara. Ten PT vyzera celkom spratne.
Hlavne netreba bezhlavo nasledovat svedkov Parktoolovych, spravit si treba vlastny prieskum a hladat ten najlepsi pomer cena/kvalita. Z tu prezentovanych nazorov moze clovek nadobudat dojem, ze medzi lidlovym a parktool stojanom je vlastne akesi bezstojanove vakum. Dost mi to pripomina vychvalovanie Oakley , pricom aj tie trpia odlupovanim vrstiev na sklickach ako okuliare povedzme za 1/2 ceny.
Howgh, koniec OT.
Na tych skladacich je mi ukradnuta ta upinacia hlava lebo to ani nezatvaram.
Vyskusanych mam vela druhov stojanov a proste akykolvek skladaci je dobry, idealne nech je co najlacnejsi. Kto chce profi vec, potom jedine seriozny velky stojan. Medzi tym je podla mna naozaj vzduchoprazdno.
Parktool mam vyskusany tiez a ich veci mam rad, ale teda musia stat za to (co podla mna ten stojan za to nestoji)
Napr dnes som pouzival aktivne parktool PZT-2
Neviem mozno sa im nechce vyhadzovat peniaze ked in staci lacny stojan? Postavil som si 2 bajky na lidlackom stojane a neviem nezda sa mi ze by ma limitoval. Ak by som robil profesionalny servis a zivil sa tym asi by som ho nechcel ale 3-4x do roka co ho ako hobby jazdec pouzijem tak postacuje s prehladom. Mam ho asi 4 roky a zatial nema ziadny problem.
Pouzivam ho dost casto, je to sikovne si tam upnut bike alebo vidlu.
To upinanie je take nemotorne, uz vypadaju tie modre plasty, nie uplne pekne drzi to natocenie.
Funkcny je, pomoze, ale kedze ho pouzivam casto na hobby, tak rozmyslam o niecom co ma lepsi upinaci system.
Celkom dobré zľavy ale s veľkosťami žiadna sláva.
https://eu.wahoofitness.com/devices/sale
S LETO1 je dnes 10% zľava.
Do lekární je doručenie zadarmo.
Je toto konecna cena alebi sa platia nejake dane/clo na Slovensko? Shop je Spanielsko