Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
zaujal ma batoh zajo mayhen 16, za dvacku je to isto skvelá kúpa, zaujímalo by ma ale, ako sa bude nosiť na chrbte pri cyklotulkách v porovnani s batohmi určenými priamo na cyklistiku. Vie niekto poradiť?
Chlapi, ZAJO žiadne pôvodné ceny nenavýšil, lebo ich nikde ani len neuvádza. Ak si všimnete, tá vysoká cena čo tam je celú dobu len "Bežná cena konkurenčného produktu na trhu". A minimálne na veciach čo som si pozeral ja toto číslo ostalo rovnaké ako aj bolo pred výpredajom.
Ale áno, neviem či tam niečo zlacnili reálne až o 70%. Čo som si ale pozeral ja, kupujem si batoh Mayen 25 za 30 eur, predtým stál 45. Pozeral som si zimnú bundu Lizard Neo, tá stala 160 a teraz je za 100ku a merino spodné dlhé tričko (Bergen Merino LS) namiesto 50ky stoji 33. Stále dosť slušné zľavy.
Len teda web majú dizajnovaný na oveľa menej návštev ako majú teraz, objednávku toho batohu som včera robil na x-krát
Jo, pozeral som ceny kedysi v minulosti a viem ze to bolo hodne. Teraz su velmi prijatelne, chystam sa objednat par veci ale neviem sa doklikat az k platbe.
Ja mam tie fotochromaticke. Bral som ich koli nasadke na dioptrie. Ta mi pride dost mala, tak neviem ci ju budem nakoniec pouzivat, este som ju neskusal.
Oproti fotochromatickym z decathlonu mi pridu lenive, resp malo svieti slnko? Ale su pohodlne a nezahmlievaju sa (tie z decathlonu sa zahmlievali neskutocne). Zatial som spokojny.
Za tú cenu sú dobré. Mám ich síce len pár dni, ale zatiaľ som nepostrehol nedostatky. Vyšli ma po tom kupóne za 20 eur (bral som aj pre kamošku a tak poštovné zdarma). Rýchle dodanie, luxusne zabalené. Za 20 nekúpim ani na jarmoku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.siroko.com/collections/fotochromaticke-slunecni-bryle-cyklisticke
Ale áno, neviem či tam niečo zlacnili reálne až o 70%. Čo som si ale pozeral ja, kupujem si batoh Mayen 25 za 30 eur, predtým stál 45. Pozeral som si zimnú bundu Lizard Neo, tá stala 160 a teraz je za 100ku a merino spodné dlhé tričko (Bergen Merino LS) namiesto 50ky stoji 33. Stále dosť slušné zľavy.
Len teda web majú dizajnovaný na oveľa menej návštev ako majú teraz, objednávku toho batohu som včera robil na x-krát
//Edit: A uz aj predali spacak co som chcel
Oproti fotochromatickym z decathlonu mi pridu lenive, resp malo svieti slnko? Ale su pohodlne a nezahmlievaju sa (tie z decathlonu sa zahmlievali neskutocne). Zatial som spokojny.
https://www.bigbike.sk
no, presne. Minule tam ale vyskocil jeden model K3 s cat 1 do cat 2. Tie som uz pakrat pouzil, a funguju dobre aj v lese.