Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
U mňa nie. Naposledy mi svetlo rušilo starý VDO tacháč čo ešte nepoužíval ANT+ ani BT. Odvtedy rôzne svetlá a Garmin zariadenia s ANT+ prenosom bez problémov.
Síce určenie na bežky, no jazdil som v nich už aj minulú sezónu v zime. Dokupoval som aktuálne ďalšie, som s nimi veľmi spokojný. Avšak nie sú zateplené, no izolujú dobre. V tých 4-10°C je podľa mňa teplotný komfort úplne ideálny
Chain sa tu už spomínal že má Black Friday, ale teda aj niečo konkrétne pridám. Ja som ho bral už pred týždňom, no ak niekto chce Garmin 1030, lepšiu cenu naň som zatiaľ ešte nevidel:
myslíte, že isadore bude mať ešte lepšie ceny počas black friday, alebo sa skôr oplatí využiť ten kód na 30 % zľavu? nemáte niekto skúsenosti z minulých rokov, aké zvykli mať zľavy?
samozrejme, nečakám, že gate človek kúpi za 20 €...
mavaju tam za dobre ceny vacsinou len "handry" ktore cez rok nepredali lebo ich nikto nechcel....az na par vynimiek. ale tusim ze viac ako 30% dole tam aj tak nemali
mavaju tam za dobre ceny vacsinou len "handry" ktore cez rok nepredali lebo ich nikto nechcel....az na par vynimiek. ale tusim ze viac ako 30% dole tam aj tak nemali
super, vďaka za radu, objednal som dnes ráno ešte s 30 % zľavou, počas black friday majú teraz 20 % zľavy, čiže som "vychytal," som zvedavý, keď tie gace prídu
Gate Northfinder Gazhim dnes odskúšané na bajku. S termom skvelé kombo. Pružné, vošli aj veľké kolenačky a vložka, pekne pružné, očistené len hubkou bez priania. Softshell Northfinder Geron s jemným flisom zase vyskúšané pri večerných a ranných venčeniach pri nízkej aktivite. Obidva velmi pekne spracované, stehy skoro kozmeticky presné, zipy kvalitné ak by mali trošku vyvýšený posed kt by ešte viac kryli kríze boli by dokonalé. Za cenu black friday nieje čo vytknúť
Myslel som tým v rámci možností jednostranného merania ?. Nie každý potrebuje vedieť úplne presné údaje o vyváženosti svojich nôh. A je to stále presnejší údaj ako odhadovaný výkon napr. v Sigme ROX 11 , alebo v "*****t; trenažéroch ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sportisimo.sk/craft/touring/119567/?varianta=671815&gclid=Cj0KCQiAqdP9BRDVARIsAGSZ8AldlN_-EWJcORF9lKnq5qWCSHJcf0TwGEDKgCADxYUzxCqp12HOE18aAnFLEALw_wcB
Chain sa tu už spomínal že má Black Friday, ale teda aj niečo konkrétne pridám. Ja som ho bral už pred týždňom, no ak niekto chce Garmin 1030, lepšiu cenu naň som zatiaľ ešte nevidel:
https://www.chainreactioncycles.com/sk/en/garmin-edge-1030-cycling-computer/rp-prod166020
Bluetooth urcite nerusi. Mam s nim uz zopar jazd.
samozrejme, nečakám, že gate človek kúpi za 20 €...
super, vďaka za radu, objednal som dnes ráno ešte s 30 % zľavou, počas black friday majú teraz 20 % zľavy, čiže som "vychytal," som zvedavý, keď tie gace prídu
https://www.suunto.com/sk-sk/Campaigns/Black-Friday/