Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ten režim lešenia je využiteľný aj pre 100kg chlapa? Lebo v recenziách to veľmi nechvália a ja by som to hlavne preto chcel.
Nosnost 150kg bude na vsetky mozne konfiguracie, inak to nedava zmysel. Ale ako si postrehol tak spoje nie su 100% tuhe. Cize si budes par hodin zvykat a potom to uz nebudes vnimat Ja tiez nad nim rozmyslam prave kvoli moznosti lesenia.
Ten režim lešenia je využiteľný aj pre 100kg chlapa? Lebo v recenziách to veľmi nechvália a ja by som to hlavne preto chcel.
Neviem ako je to s tymto rezimom lesenia, ale co som bol na jednom (asi ina znacka) tak to bolo dost vratke, ale tak zalezi co na tom chces robit. Ovela stabilnejsie na provizorne lesenie su 2 vysuvacie stavebne kozy a dosky..
Mna ten rebrik zaujal dik za tip Jesus. Inak, nechce nahodou niekto 10 rocnu skridlu bramac a dobre stare drevo z krovu ? 😁✌️
Neviem ako je to s tymto rezimom lesenia, ale co som bol na jednom (asi ina znacka) tak to bolo dost vratke, ale tak zalezi co na tom chces robit. Ovela stabilnejsie na provizorne lesenie su 2 vysuvacie stavebne kozy a dosky..
Mna ten rebrik zaujal dik za tip Jesus. Inak, nechce nahodou niekto 10 rocnu skridlu bramac a dobre stare drevo z krovu ? 😁✌️
350m2 skridly potrebujem, odkial si
EDIT: zdaleka si
Doteraz som bol v tom, ze tato tema je o tom, co sa oplati. Ked tu bolo niekolko stran o vrtacke z Alzy, tak to bolo v poriadku, to sa ziadny misko neozval, ale teraz je to zrazu problem a uz je tu niekolko offtopic prispevkov. Vsak ak vas to nezaujalo tak nerieste a hotovo, prejdite mlcanim. Mna napr. nezaujima oblecenie co sa tu stale dokola objavuje a nekomentujem to. Ak sa nieco fakt oplati, tak preco nedat vediet ostatnym? Ale ista sudnost by sa hodila - jogurty, pracie prasky a pod. asi fakt nie su vhodne. Napr. ked som sem dal cistic brzd, nikto sa nestazoval aj ked sem tiez tak uplne nepatri.
P.S. Dve samostatne temy podla mna vyznam nemaju, ale mozem to rozdelit ak bude väcsinova zhoda. Len aby sa to potom naozaj nezvrhlo na jogurty...
Keby tu neboli príspevky o tej vrtacke, tak sa vám ich nepodarí tak výhodné kúpiť, takže tak Vincko! 🙂
Díkes za odpoveď. Ja som to hlavne do interiéru na maľovanie atď chcel. Zdalo sa mi to spratnejšie ako kozy. Ale kašlem na to.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Jezus, neviem akou formou by sme mali u(ne)dokazat vacsinovu zhodu, ale mna fakt tieto veci mimo cyklistiky nezaujimaju a som za, aby sa tema "Oplati sa" rozdelila na cyklo a necyklo vlakna
Jezus, neviem akou formou by sme mali u(ne)dokazat vacsinovu zhodu, ale mna fakt tieto veci mimo cyklistiky nezaujimaju a som za, aby sa tema "Oplati sa" rozdelila na cyklo a necyklo vlakna
Urcite vela ludi zaujimaju,vratane mna.Nikdy nevies,co sa Ti moze hodit a zas nejake ozaj sprostosti som si nevsimol,ze by sem ktosi daval.Robis problem tam kde nieje
Mne osobne je jedno ci budu dve temy, alebo jedna. Zvladnem sledovat aj dve ak treba. Ale tiez som toho nazoru, ze zatial sem asi nikto ziadnu vyslovenu sprostost nedal. Proste co ma nezaujima neriesim, co ma zaujima si pozriem. Mna oslovi aj tip na vyhodnu ponuku naradia, veci na auto a pod. Ved tato tema ani nebola povodne zadefinovana stylom "davajte sem len cyklo veci". Bola zadefinovana ako "podeliť sa o možnosť dobrého nákupu". Skor mam pocit, ze problem tejto temy su obcas dve ine veci nez necyklisticky tovar:
1. Obcas si clovek neoveri, ci to, co sem dava, nie je mozne kupit za taku alebo aj lepsiu cenu aj inde a da to sem len preto, ze vidi pri danom tovare napis "akcia", "vypredaj", "zlava" a podobne. To je iba zahlcovanie temy balastom. Kazdy kto vie pouzivat net hadam vie pozriet za ake ceny sa bezne dana vec predava a ak je to bezna cena, tak by to sem davat nemal.
2. Obcas si tuto temu niekto pomyli s dopytovou temou a zacne tu spamovat s poziadavkou "poradte kde maju tovar XY za dobru cenu". Toto sem naozaj nepatri, lebo o chvilu by si kazdy pytal tip na nieco co prave zhana a povodny zmysel temy o zdielani tipov na veci co sa fakt oplatia by sa vytratil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nosnost 150kg bude na vsetky mozne konfiguracie, inak to nedava zmysel. Ale ako si postrehol tak spoje nie su 100% tuhe. Cize si budes par hodin zvykat a potom to uz nebudes vnimat
ako chces bez tej plosiny na rebriku nastavit brzdy na biku?
a zrazu uz nie sme OT
Mam to iste zo Sportisima a je to sietkova obdoba Brynje, no z ineho materialu, ale pot odvadza od tela dobre. Inac je to extremne elasticke. Mam 186/85 a mam sice L/XL, ale nezlaknite sa lebo stiahnute je to ako na nase 8 rocne dvojicky
350m2 skridly potrebujem, odkial si
EDIT: zdaleka si
a zrazu uz nie sme OT
Kedze mam 2 metre sam som rebrik a take nepotrebujem
P.S. Dve samostatne temy podla mna vyznam nemaju, ale mozem to rozdelit ak bude väcsinova zhoda. Len aby sa to potom naozaj nezvrhlo na jogurty...
Keby tu neboli príspevky o tej vrtacke, tak sa vám ich nepodarí tak výhodné kúpiť, takže tak Vincko! 🙂
Díkes za odpoveď. Ja som to hlavne do interiéru na maľovanie atď chcel. Zdalo sa mi to spratnejšie ako kozy. Ale kašlem na to.
Mam to iste zo Sportisima a je to sietkova obdoba Brynje, no z ineho materialu, ale pot odvadza od tela dobre. Inac je to extremne elasticke. Mam 186/85 a mam sice L/XL, ale nezlaknite sa lebo stiahnute je to ako na nase 8 rocne dvojicky
Hack3r Objednané, ďakujem za typ.
Dakujem a zaroven preklinam tuto temu!
A mam v pazi co si o tom kto mysli
https://predplatne.dennikn.sk/rok-s-pandemiou
Prislo vhod. 31.5. mi konci to dvojrocne akciove k Eurovolbam 2019.
https://www.bike24.com/topics/blowout
Urcite vela ludi zaujimaju,vratane mna.Nikdy nevies,co sa Ti moze hodit a zas nejake ozaj sprostosti som si nevsimol,ze by sem ktosi daval.Robis problem tam kde nieje
1. Obcas si clovek neoveri, ci to, co sem dava, nie je mozne kupit za taku alebo aj lepsiu cenu aj inde a da to sem len preto, ze vidi pri danom tovare napis "akcia", "vypredaj", "zlava" a podobne. To je iba zahlcovanie temy balastom. Kazdy kto vie pouzivat net hadam vie pozriet za ake ceny sa bezne dana vec predava a ak je to bezna cena, tak by to sem davat nemal.
2. Obcas si tuto temu niekto pomyli s dopytovou temou a zacne tu spamovat s poziadavkou "poradte kde maju tovar XY za dobru cenu". Toto sem naozaj nepatri, lebo o chvilu by si kazdy pytal tip na nieco co prave zhana a povodny zmysel temy o zdielani tipov na veci co sa fakt oplatia by sa vytratil.