Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Na aký kkt som tuto tému otváral … pred 2 týždňami som synovi kupoval tento bike . Na bike24 stal tých 2015€ a na MTB iker shope 1859€ . Zobral som z “domácej “ predajne . No a teraz Germani mi toto urobia ?! … idem si dať pol deci ?♂️ . A už tu nikdy nenakuknem ?️ .
Ramon1 pisal som vcera do BMC ze menime dodavatela, ze to maju na bike24 lacnejsie ako my nakupime. Mrzi ma to, co na to napisat... vyzera to tak, ze to strelili za svoj nakup, mozno aj tesne pod. Bud ale rad ze si to kupil za "staru" cenu, keby si kupoval z novej varky tak to mas u nas za 2 a z bike24 na akciu buduci rok za 1800
Priatelia, uplne mi netreba nove MTB, ale prosim to BMC je taka ponuka, ktora fakt stoji za to, alebo sa objavuju take karbonovr HT parkrat do roka za taku cenu? Aby som neprevahal a ked budem potrebovat, budem lutovat Dakujem znacka: vobec sa v tom nevyznam
Kolesári ? Fulcrum na https://www.privatesportshop.com ma -30 až - 40cestné, MTB aj gravel kolesa napr FULCRUM WIND 40/55 700C DISC HG11 - PAIR OF BLACK CARBON WHEELS z 1399 na 839
Kúp si do piatku v našom eshope akékoľvek cyklooblečenie Castelli, Sportfull, Poc, Fox, Gore, alebo Endura, zadaj v košíku kód: SUMMER50 a z oblečenia sa ti automaticky odráta 50%.
Kód platí do piatku 4. augusta.
Díky moc, zrovna dnes som sa s kamošom bavil, že aké sú tie cesťácke Castelli kraťase pohodlné, oproti MTB čo nosím od Craftu. Že aj na MTB by sa zišlo vyskúšať Castelli. Zrovna ich tam mali, potešilo. Dúfam že veľkosť bude sedieť oproti tým cesťáckym
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Inak o tmel nemam zaujem, nebol som to ja;))
https://www.hibike.de/fahrradteile/schaltgruppen/sram-gx-eagle-axs-1x12-upgrade-kit-p78d0b0764cd0974038a8648e861703e8#var_74200276
Cena do 1500e aj s postovnym
Velkost M a L
https://www.bike24.com/p2470073.html?sku=1602115
Na aký kkt som tuto tému otváral
Pekná zľava na najnovší model
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/cross-country-bikes/exceed/exceed-cf/exceed-cf-5/3126.html
V pošte som mal ešte kód s -15%. Preposiela to mcposta na Slovensko
Kúp si do piatku v našom eshope akékoľvek cyklooblečenie Castelli, Sportfull, Poc, Fox, Gore, alebo Endura, zadaj v košíku kód: SUMMER50 a z oblečenia sa ti automaticky odráta 50%.
Kód platí do piatku 4. augusta.