Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
ehvie
RCZ bike shop:
Offer available until Sunday 17th December 2023 at midnight (CET)
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 170mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU10 the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 172.5mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU11 on the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 175mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU12 on the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
scarinko dik objednal som tu sidu za 228€ s postou tak uvidime a hajtman dik aj tebe objednal som tie kolesa tak sa tesim hned na druhy den mi.ich odoslali cez DPD.
Chalani este otazka nahodou nejaky karbonovy pevny ram v dobrej cene,kludne aj nejaky zahranicny bazar atd.neviete poradit??Velkost L a aby sa pohyboval do 1000g.?
4 mesiace by bolo stále ok ale to s tým "nevieš čo ti príde" by si mohol rozviesť?
Napr. niekedy pride idlica ako retail, cize origo skatula + prislusenstvo, Niekedy pride samotna vidlica bez vsetkeho v igelite. Teleskopka vie prist bez dialkoveho, co je tak podstatna ciastka, ze to moze znamenat ze kupa sa neoplatila. Alebo ti po 3 mesiacoch zaplateneho tovaru povedia ze tovar nemaju a ani nebude.
Na kaktusbike si treba dávať pozor ak by niekto kupoval prilby Endura označenie na webe majú S,M,L ale výrobca ma číslovanie S/M, M/L a L/XL
kde mi namiesto objednanej veľkosti M poslali S/M ktorá mi bola malá a aj po napisanom maily kde som ich na to upozorňoval to neupravili.
Napr. niekedy pride idlica ako retail, cize origo skatula + prislusenstvo, Niekedy pride samotna vidlica bez vsetkeho v igelite. Teleskopka vie prist bez dialkoveho, co je tak podstatna ciastka, ze to moze znamenat ze kupa sa neoplatila. Alebo ti po 3 mesiacoch zaplateneho tovaru povedia ze tovar nemaju a ani nebude.
A niekedy naopak: objednal som mt5, prišli mt5 pro ešte aj so shiftmix4 objímkami (94 eur s poštovným to bolo za pár). Proste väčšinou niečo príde, len nikdy nevieš čo a kedy. Má to svoje čaro?
a to RCZ ma este dalsie caro, ked ti pride vykradnuta krabica od DPD a ty musis riesit u odosielatela, nie dopravcu, ktory to zjavne zapricinil.
ale tak aj s tym pochodis k spokojnosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podaktori ste tu s tym “spamom” citlivejsi jak predkozka na 🍌…
https://www.rczbikeshop.com/en_ue/rockshox-fork-sid-sl-select-rl-29-100mm-boost-15x110mm-tapered-black-00-4020-212-006.html
https://www.bike-discount.de/en/sram-red-etap-axs-2x12-speed-hrd-fm-centerlock-upgrade-kit
RCZ bike shop:
Offer available until Sunday 17th December 2023 at midnight (CET)
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 170mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU10 the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 172.5mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU11 on the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
SRAM Groupset RIVAL 1 Wide XPLR Etap AXS 1x12 - 175mm + Disc Brakes = 799.99e instead of 1341.19e
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZGOU12 on the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
4 mesiace by bolo stále ok ale to s tým "nevieš čo ti príde" by si mohol rozviesť?
Chalani este otazka nahodou nejaky karbonovy pevny ram v dobrej cene,kludne aj nejaky zahranicny bazar atd.neviete poradit??Velkost L a aby sa pohyboval do 1000g.?
kde mi namiesto objednanej veľkosti M poslali S/M ktorá mi bola malá a aj po napisanom maily kde som ich na to upozorňoval to neupravili.
A niekedy naopak: objednal som mt5, prišli mt5 pro ešte aj so shiftmix4 objímkami (94 eur s poštovným to bolo za pár). Proste väčšinou niečo príde, len nikdy nevieš čo a kedy. Má to svoje čaro?
https://www.bike-discount.de/en/sram-force-etap-axs-1x12-speed-hrd-elektronic-kit-flatmount
ramienko na 52z kazetu
https://r2-bike.com/GARBARUK-Rear-Derailleur-Cage-System-SRAM-eTap-AXS-12-speed-for-Cassetten-up-to-52-Teeth
mam na graveli Red v kombi s GX mtb prehadzkou, na inom som mal rival axs a uprimne, v brzdeni, ci radeni nie je ziaden velky rozdiel.
ale tak aj s tym pochodis k spokojnosti.
ehvie a ten Red XPLR, co tak kupit sadu na RCZ za 650, samotnu prehadzovacku na bike24 za 480 a tu obycajnu predat?
https://www.rczbikeshop.com/finland/sram-groupset-electronic-red-etap-axs-hrd-1x12sp-710845841644.html
https://www.bike24.com/cycling/parts/bike-gearing/rear-derailleurs?manufacturerId%5B%5D=70