Čau, zatiaľ veľmi spokojný. Je to presne čo som chcel, dá sa dať dlhší výlet aj pojazdiť bikepark mojim tempom. Neviem presne poradiť s HT, ale za full môžem povedať, že spracovanie je slušné a za tých necelých 2000 km som nemal zatiaľ s ničím problém. Inak Enigma/Paradox sa mi celkom páči a keby som uvažoval nad HT tak ju asi vezmem. Jedno M je aj bazári, tak som uvažoval, ale 2
biky mi momentálne stačia

. Používajú hliník. zliatinu 7005-T6, ktorá má trochu lepšie mechanické vlastnosti ako bežne používaná 6061-T6. Tiež sa mi páči ich prístup. Menšia firma, kde je majiteľ aj hlavný konštruktér, ktorý je zároveň aj bike, nesnažia sa silou mocou nasledovať úplne všetky módne trendy atď. Občas sú s nim celkom zaujímavé podcasty, kde vysvetľuje svoj pohľad na geometriu, technológiu a podobne.
Bral som z bike-marktu, Nemcovi úplne nesadol tak ho po pár výjazdoch predával. Inak s Charvátom mám celkom dobré skúsenosti, aj keď teda bral som len pätku a nejaké drobnosti. Ochotne a rýchlo mi vždy na všetko odpovedal, aj na rady ohľadom výbavy napriek tomu, že som
rám od neho nekúpil. Objednané veci prišli dosť rýchlo.