Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Garmin Edge 540 za 269€

https://www.zalando-lounge.sk/campaigns/ZZO3HY7/categories/27444009/articles/ZZO2V4S00-Q00?catalog-type=campaign&navigationSource=catalog
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 07:48:02
01
Cakam na 850 :)
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 07:49:11
02
arrow_leftDagger napísal:
este sa vratim k tym kraťáskom....jeden by si myslel, že ked si da nohavice s vložkou, ze to musi stacit na tom zadku a medzi nohami ale ked je niekto viac potivy a vlozka navlhne, tak pri zjazde je to "zaujimave" ...ja som nikdy myslim nejazdil v minusovych teplotach a ja k tomu potrebujem este dalsi hrejivy kus oblecenia. druhe take denali by som si ja uz nekupil.
mam aj tieto a na turistiku sa mi pre celozipsovy system hodia asi viac:
https://www.alpinepro.sk/alpine-pro-coral-panske-nohavice/

a co nosis pod to? Ci to je taka zateplovacka na normalne gate?
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 10:31:57
00
arrow_leftpsetes napísal:

pohravam sa s myslienkou, že si kupim nejaku cyklonavigaciu. bezne pouzivam mobil s locus. toto vsak pri uplne neznamom terene je nesmierne otravujuce, ked za kazdou druhou jedlou musim mobil tahat z batoha a druha vec....obera ma to o cas,
nepotrebujem ziadne specialne fíčury pre trening a štatistiku, hrudny pas nechcem a ani wattmetre, ANT+ = nič s toho - len aby to dažd neutopil, displej citatelny za slnečneho dna a aby som tam vedel jednoducho uploadovat *.gpx moje trasy a navigovat sa podla nich. rastrove mapy by (najlepsie shocart tie, co mam v locuse) by bol prinos pre mna.
je tento garmin vhodny pre mna ?
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 10:55:32
00
presne preto som pred rokmi kupil 530 a pouzivam ho presne ako popisujes. je to velka pomoc na vyletoch. vhodnejsi bude ale explore2 alebo 840 koli vydrzi baterie - dotykovy displej je pri takomto pouzivani velka vyhoda, az nutnost. mapy vramci SR,CZ pouzivam freemap.
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:05:07
04
Dagger kup quadlock kopiu z aliexpressu a starsi android mobil supni na rajdy a vybavene..

Ja mam origo ale drzal som v ruke fake a za tie prachy je ok, zvlast na mobil pre ktory uz nemas ine vyuzitie..a tiez odporucam stary mobil koli vymlateniu optiky.

Ale zas je pravda ze ten Garmin je mensi a sikovnejsi.. ale zas moje riesenie je velmi lacne. Len teda cinanci robia len kopiu moto drziaka ten ma trosku vyssi profil..

Prílohy:

Screenshot_20250321_110958_YouTube.jpg
Screenshot_20250321_110958_YouTube.jpg 144.32 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:10:37
00
Dovolím si oponovať - mobil asi nebude tak nárazuvzdorný a vodeodolný ako EDGE. Čitateľnosť na displeji za slnečného počasia otázna. S tým má súvis prehrievanie. Starší mobil bude mizerne s výdržou...
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:38:34
03
otazka je, co je starsi mobil.. moj S20 FE je uz tiez starsi.. ale ma IP68 a prezil vsetky pady..citatelnost je super. Otazka aj je kolko do toho potrebujes cumiet. Aj stary mobil utiahne 4-5 hodin a stale mas ako zalohu svoj hlavny.
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:44:21
00
Samozrejme je obrovský rozdiel je mobil a mobil. Ale vo všeobecnosti podsvietenie displeja bude páliť na plné gule, mobil sa prehrieva... Výdrž bude inde ako keď sa používa "normálne". Možno raz za čas na nedeľný výletik ale kto jazdi častejšie pre toho je podľa mňa cyklopočítač oveľa lepšia voľba.
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:50:52
02
pred casom som to riesil a Coros DURA splna vsetko + 120 hodin vydrz je topka
https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/cyklopocitace/gps-zariadenia/coros-dura-cyklopocitac-p315276.html
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 11:52:13
00
no len ake mapy do toho dostanes. a uz vychytali muchy? lebo recenzie boli dost zle.
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 13:07:58
00
To mi tazku otazku davas... importol som trasy z Locus, Mapy.cz aj Komoot. Jedina "mucha" je, ze mapy nie su tak vykreslene ako v Garmin kvoli predlzeniu vydrze baterie. Ja ale v terene planovat nemienim a uz vobec nie v komputri, ked tak v mobile, no hlavne v PC doma.
A sipka ukazuje kam ma a ja ako slepy ju vidim, takze zaital spoko. Este ho caka skuska ohnom v Dolomitoch pri offgrid pistach...
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 13:19:32
00
arrow_leftlacoge napísal:
Samozrejme je obrovský rozdiel je mobil a mobil. Ale vo všeobecnosti podsvietenie displeja bude páliť na plné gule, mobil sa prehrieva... Výdrž bude inde ako keď sa používa "normálne". Možno raz za čas na nedeľný výletik ale kto jazdi častejšie pre toho je podľa mňa cyklopočítač oveľa lepšia voľba.

Pozri ja netvrdim ze mobil je lepsi ako cyklo pocitac na navigaciu, ja tvrdim ze to je fajn ekonomicke riesenie.

Na druhej strane predtym som pouzival A7 2017 v kapcicke na ramovej trubke a bolo to v pohode. Absolvoval 100km-200km vyjazdy so stvrocekovanim na horaku, vtedy do toho cumis fakt ze vela..Vydrz baterie upravila batery banka.

Teraz mobil na rajdoch je uplny sen, lebo jednak fotis ze hned a display na navigaciu je pekne velky, a hlavne mas internety po ruke :)

Cyklopocitac je super ze to je kompatne a idealne ked proste sledujes uz vopred nahodenu trasu..ale ak planujes trasu pocas vyjazdu, vyhrava u mna mobil. Lebo ovladanie lebo internet a detailnost map.
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 13:33:39
03
tiez mam 530 a je to super ked si clovek navoli trasu a ide podla nej, ale akonahle je na trase nejaka zmena alebo to chcem niekde preplanovat, aj tak velakrat stale vyberam mobil a sledujem podrobnejsie mapy a sirsie okolie na mobile ... mimochodom ak vybocim z trasy a chcem prejst napr. nejakou skratkou na povodnu trasu (alebo proste zabludim), fakt ma musi ten garmin presviedcat a navigovat naspat na bod kde som vybocil z trasy? hlavne pri dlhych trasach ma to stve, ze to proste nepresmeruje niekam dopredu napojit sa znova na trasu ale aj 5km bude pipat a navigovat ma naspat ked uz pred sebou vidim povodnu trasu
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 14:21:40
01
Oplati sa TU. Garmin napriklad TU:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2100758.html#p2100758
Zobraziť komentár 21.03.2025 - 15:02:12
02

Výber z tovaru vo výpredaji

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up