Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No neviem, niektoré modely možno, všetko som nesledoval, ale príde mi to také zľavy na slovenský spôsob :) Teda umele navýšenie ceny a potom dajú zľavu. Čo som napr. pozeral ešte nedávno, možno pred mesiacom tento ebike https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/deft/deft-100-800-2025/ tak ho mali za 5500 € v akcii a teraz... Teda tie poriadne akcie čo mali tak zrušili a aj keď nejaké akcie nechali, tak viac menej na oko, aspoň môj názor, všetky ich bajky som nesledoval. Ale kto sledoval túto značku priebežne, tak vie že to tak bolo a tie akcie mali fakt riadne. Ten Skeen neviem, ale oni mali dosť extrémne ceny, takže sa to určite oplatilo a napr. ten Skeen sa určite oplatí aj teraz, ten s tou výbavou lacnejší isto nebol, ale teda pri niektorých modeloch je to ako som písal :)
Zobraziť komentár 31.10.2025 - 16:30:24
01
Mozno mas pravdu, vsetky ich modely nesledujem a uz vobec nie dlhodobo. Kazdopadne ak mi ukazes podobny karbonovy trail na podobnej vybave za lepsiu cenu budem rad :) nieco podobne prave vyberam :)
Zobraziť komentár 31.10.2025 - 17:00:34
00
Vtedy bola lepšia akcia na niečo a teraz zase na niečo iné. Aj mi príde logicky že zľavy sa aplikujú dynamicky na vyprázdnenie skladu
Zobraziť komentár 31.10.2025 - 18:57:30
00
No ja som minulý rok dosť sledoval ceny a tie Radony sú furt tak rovnako celý čas,takže nič moc akcia😀.Bol vo výbere aj ten Radon(cena- výkon),ale na koniec je doma Scott z miestneho krámu.
Zobraziť komentár 31.10.2025 - 20:42:58
00

Výber z tovaru vo výpredaji

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up