uz som to daval do temy Oblecenie vhodne na bicykel, ja osobne neodporucam kupovat mierne poskodene, podla mna zly krok od Isadore kedze to dehonestuje znazku a nechapem tento krok z ich strany. To ako by premiova Automobilka predavala auto z rozrezanou sedackou, alebo prasknutym spetakom, nehodi sa to... Ked tak nad tym rozmyslam neviem o cyklo znacke ktora by toto robila a asi vedia preco.
Len upresnim aj tu, ze to takto rozdelene to nemali a ja som si kupil so 40% zlavou poskodeny dres, ktory som samozrejme vratil. Vtedy tam ziadne kategorie neboli a ani zmienka o tom ze by predavali poskodene veci.
S týmto sa asi nedá nesúhlasiť a aj keď od nich nič nemám, tak mi to príde divný krok predávať poškodené veci. Značka by sa mala takýchto veci zbaviť a nekaziť si tým reputáciu. Týmto si asi viac poškodia, aj keď samozrejme pár ľudí si také veci kúpia, lebo by nekúpili za pôvodne sumy. Niektoré firmy toto zo zľavami robili a potom si mohli zamestnanci odkúpiť poškodený tovar za zlomok ceny, čo však mohlo viesť k úmyselnej výrobe nepodarkov

. Baťa bol propagátorom toho aby sa vyrábala len kvalita a aby sa takéto veci nediali. Preto keď sa niečo nekvalitné vyrobilo, tak sa to zničilo. Aspoň teda v tej dobe, neviem či to tak funguje u nich aj dnes