Vy zase nerieste moje súkromné záležitosti, ja som chybu nespravil a to že niekto nie je ochotný dať pošte o euro viac je skrob total.
Tak to sa velmi mylis, junacik. Chybu si spravil, a to hned na zaciatku, ked si pevne stanovil celkovu sumu. Fabian ma pravdu v tom, ze si porusil zasadny princip - nedodrzal si dohodnutu sumu, ktoru si stanovil. A este smutnejsie je, ze argumentujes hlupostami o tom, ze Ty si nemohol vediet, ze bude postovne väcsie. Ty si to mal vediet - mal si si to zistit predtym, nez si stanovil cenu, na zaklade ktorej sa Fabian rozhodol to zobrat. Takze je to Tvoja chyba a za chyby sa plati...
V kazdom pripade ste ale trapni obaja - aj Ty, aj Fabian. Kvoli takymto sumam sa ani neoplati objednavat tovar na dialku a chodit na postu. Proste sa stretli dvaja zgrlosi, co si pre jedno euro nechaju aj koleno vrtat a tak aj ten obchod dopadol. Takze si mozete podat ruky a zazelat si krasne lakome sviatky.
P.S. Ak sem este jeden z vas dvoch napise nejaku detinsku blbost, tak rovno dostane odo mna darcek v podobe banu na 7 dni, nech moze cez sviatky v klude porozmyslat kde sa stala chyba a ako jej do buducna predist.