Lokalizácia
Formulár sa odosiela
lenze on nema ucet (kto preboha v dnesej dobe nema ucet? minimalne Slovenska sporitelna ti da vsetko zadarmo pokial si student) a dobierka na adresu je drahsia
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 08:08:44
00
Hej ale dobierka na ucet trva pekne dlho.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 08:19:57
00
radšej budem čakať pekne dlho, ako sa trepať skrz 3-4E na poštu :D
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 08:33:00
00
Vy zase nerieste moje súkromné záležitosti, ja som chybu nespravil a to že niekto nie je ochotný dať pošte o euro viac je skrob total.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 09:25:55
00
Chytate sa tu uz za slovicka. A preco by mal mat v dnesnej dobe kazdy ucet? Lebo to ma vacsina a v televizii hovorili ze je to bezpecnejsie? Drvivej vacsine slovakov je ucet na nic,lebo si tam nemaju co odkladat. Toto sa malo uz davno uzavriet nejakou dohodou medzi oboma. Myslim ze odosielatel sa uz dostatocne poucil ze si ma vopred nastudovat ceny a bude ho to stat 4€,a Fabian aspon bude vediet aky je proces podavania a odmietnutia trestneho oznamenia :)

Fabian,skus sa nachvilu v zivote zastavit a porozmyslat ci tvoj zivotny postoj je spravny. Sice si tu vsimam na fore ze chces vystupovat ako zasadovy clovek, ale podla mna si skor velmi konfliktny, co ti v zivote moc nepomoze.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 09:37:17
06
Hej ale dobierka na ucet trva pekne dlho.

konkretne: v piatok (6.12.) som poslal, v pondelok si dobierku prevzal, vo stvrtok boli na ucte
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 09:52:27
00
Obaja sa strapnili.
1. Gigant: Kvoli dvom euram nebudem predavat a behat na postu s nejakou kravinou, radsej to niekomu darujem, alebo hodim do kosa.
2. Fabian: Mohol to riesit cez Markizacku Lamparen, aby cele Slovensko videlo, ze ho chcel niekto "osklbat" o euro.ň
sa smejem...dik za sprijemnenie doobedia :D
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 10:18:49
07
Vravím ja som zo začiatku nemal chuť s klincami behať po pošte ale naše^ trestné oznámenie^ má pekne požiadal.tak som mu to poslal.prečo nie keď to niekomu urobí radosť.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 10:29:00
00
Už by aj stačilo nie?
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 10:33:33
04
Vy zase nerieste moje súkromné záležitosti, ja som chybu nespravil a to že niekto nie je ochotný dať pošte o euro viac je skrob total.

Tak to sa velmi mylis, junacik. Chybu si spravil, a to hned na zaciatku, ked si pevne stanovil celkovu sumu. Fabian ma pravdu v tom, ze si porusil zasadny princip - nedodrzal si dohodnutu sumu, ktoru si stanovil. A este smutnejsie je, ze argumentujes hlupostami o tom, ze Ty si nemohol vediet, ze bude postovne väcsie. Ty si to mal vediet - mal si si to zistit predtym, nez si stanovil cenu, na zaklade ktorej sa Fabian rozhodol to zobrat. Takze je to Tvoja chyba a za chyby sa plati...

V kazdom pripade ste ale trapni obaja - aj Ty, aj Fabian. Kvoli takymto sumam sa ani neoplati objednavat tovar na dialku a chodit na postu. Proste sa stretli dvaja zgrlosi, co si pre jedno euro nechaju aj koleno vrtat a tak aj ten obchod dopadol. Takze si mozete podat ruky a zazelat si krasne lakome sviatky.

P.S. Ak sem este jeden z vas dvoch napise nejaku detinsku blbost, tak rovno dostane odo mna darcek v podobe banu na 7 dni, nech moze cez sviatky v klude porozmyslat kde sa stala chyba a ako jej do buducna predist.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 10:36:21
034
Krasne zhrnute. :-D
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 10:41:45
01
konkretne: v piatok (6.12.) som poslal, v pondelok si dobierku prevzal, vo stvrtok boli na ucte

Ja som cakal 8 dni.
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 11:24:23
00
...krasne lakome sviatky...

Hláška týždňa, asi to začnem používať :-)
Zobraziť komentár 20.12.2013 - 17:19:34
02
Ze lakomci, umrem :D :D
Zobraziť komentár 21.12.2013 - 09:45:09
00
Chcem dať všetkým, ktorí nakupujú v MTB bazári, že po získaní nových informácií a komunikácii s Matejom Kosuthom, vám chcem oznámiť, že akceptujem jeho dôvody pre ktoré nekomunikoval a neprevzal tovar na ktorého kúpe sme sa dohodli. Vysoko oceňujem jeho návrh a ochotu poukázať v prospech môjho účtu sumu za poštovné a dobierku, ktoré som uhradil pri odosielaní dobierky. Predpokladám, že sa tak ako mne ospravedlnil aj ostatným dvom obchodným partnerom s ktorými mal rovnaký problém. Dúfam, že si aj u vás ostatných získa opätovnú dôveru tak ako u mňa. S pozdravom Radovan S.
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 16:16:47
00
keyboard_arrow_up