Zdravim Vas.
Na takyto a tento inzerat som reagoval pred nieco vyse dvoma tyzdnami:
Predám cestné kľuky Shimano Ultegra 6600 53/39, dĺžka 175 mm alebo 172,5 mm, TOP STAV, veľmi málo jazdené. Prevodník 53 nový, nejazdený, používal som
prevodník so 48 z, môžem dať grátis ku kľukám. CENA DOHODOU.
. Potreboval som len kluky, ako laikovi mi predavajuci poradil, ako pomerat roztec, vraj su dva rozmery. Kluky som kupil s tym,ze ma ubezpecil, ze podla rozmerov, ktore som nameral a fotografii, co som mu poslal, mi to sediet bude. Samozrejme nesedelo. Sekol sa len o 2 cm! Kluky mi dorazili 9.10.2015. Hned som predavajuceho telefonicky informoval,,,nahodou mi asi zodvihol, vraj toho mal viac na predaj, musi na to pozriet. Prevodnik nie je nejazdeny, 48 ani nespominam, ten gratis ku klukam nebol..Vyrozumel som ho o probleme, vraj to poriesi. Komunikacia najradsej mailom. Odvtedy nedviha, nekomunikuje. Pod tel.c.0944/957008. je na portali registrovany v dvoch profiloch, "erto" a "rapet". Maily ma uvedene dva, z dalsieho, tretieho mi pisal. Na baliku mal uvedene meno Peter Ragan, Trencin 8. Uvedeny inzerat aktualizoval v presnom zneni aj s foto este dna 16.10., pritom
kluky mam u seba, tak mozeme hadat, co predaval. . Kvoli predaju je ochotny poskytnut akekolvek udaje o produkte. Proste ubohost a neserioznost.
16.10 som mu dal k inzeratu koment, podobny tomuto v skratenej forme, okamzite inzerat zmazal.
Predpokladam, ze teraz vznikne na portali novy profil. Vyzyvam k opatrnosti.