Ja sa čudujem na tej vašej nečinnosti. Asi to máte nariadené zhora alebo co. Pripomína mi to tak trochu nás štát a ako to v ňom funguje resp. Nefunguje.
Ziadne nariadenie zhora. Moderator fora nerovna sa automaticky aj upratovanie bazaru. Ja do bazaru ani nechodim a tipol by som, ze Katko tiez nie. Nehovorim, ze nemozem poupratovat aj tam, ale nemam cas na vsetko a realne to ani nic neriesi, kedze si vytvori dalsie konto a potom nebudete ani vediet, ze ide o takehoto spekulanta / podvodnika. Takto aspon viete s kym mate tu cest, nie?
Jezus duplicitne konta su myslim dovod na ban, takze nech sa paci.. dovod tu je, a tych duplicitnych kont ma tento pan na svedomi viac... vid diskusia na predoslych stranach.
Ano, duplicitne konta su dovod na ban v ramci pravidiel fora. Pravidla bazaru som nikde nevidel. Samozrejme je mozne zakrocit aj ked to nikde nie je exaktne napisane kedze to tu nefunguje ako v statnom aparate ako si mysli petrik, ale dovody preco to nema vyznam som uviedol vyssie. Cakal by som, ze si budete taketo suvislosti uvedomovat a ocenite vyhody plynuce z poznania "nepriatela" a nie ze budete chciet stratit prehlad s kym mate docinenia. A necakal by som, ze toto budem musiet vysvetlovat.