Lokalizácia
Formulár sa odosiela
"ak" a "ked" su synonyma, to znamena, ze maju rovnaky vyznam.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:34:48
01
arrow_leftBruco napísal:
Pokial ma pre teba KED rovnaky vyznam ako AK, tak mas pravdu. Az na to, ze ked a ak nemaju rovnaky vyznam. Ked pojdes = je iste, ze pojdes, ale nie je iste kedy. Ak pojdes = nie je iste, ze pojdes.

A keď nepôjdem ?? ... to už je fakt smiešne, chytáš sa slovíčok a uchádza ti podstata.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:40:34
00
arrow_leftMameluch napísal:
"ak" a "ked" su synonyma, to znamena, ze maju rovnaky vyznam.

To znamena ze v tom konkretnom pouziti maju rovnaky vyznam. Ale inde mat nemusia:

keď 1 spoj. podraďovacia
1. ▶ uvádza časovú vetu: keď prišiel domov, všetci už spali;
5. ▶ uvádza prívlastkovú vetu s časovým významom: bolo to v to ráno, keď sme odchádzali na dovolenku;

v tychto pripadoch nemozes pouzit "ak", lebo to nedava zmysel
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:46:58
03
Poučenie znie: Nie že tu poukážeš na nejaké možné porušovanie zákona, kým neprebehne riadne vyšetrovanie FBI a nenatočia o tom diel v súdnej siene na TV HNOJ. Chudáčik je možno nevinný.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:53:28
00
Bežte si porovnávať ciciny niekam do *****...
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:54:25
023
ale bavili sme sa tu o konkrétnom pripade, kde to synonymum je: "...keď/ak nakupuje nové lacné veci a ďalej ich predáva..." Suhlasim, ze som tam mal napisat, ze v tomto konkrétnom pripade su synonyma.
koniec off topic gramatického okienka ;-)
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 13:54:37
00
arrow_leftHosť napísal:
Bežte si porovnávať ciciny niekam do *****...

Synu píšeš ako z velkej knihy! :) :)
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 14:10:17
016
no keby sa to riesilo vo vtipkarovi, tak by to tam aj skoncilo, v tejto teme to je podla mna off topic
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 14:12:58
00
arrow_leftpetrik napísal:
Ja sa čudujem na tej vašej nečinnosti. Asi to máte nariadené zhora alebo co. Pripomína mi to tak trochu nás štát a ako to v ňom funguje resp. Nefunguje.

Ziadne nariadenie zhora. Moderator fora nerovna sa automaticky aj upratovanie bazaru. Ja do bazaru ani nechodim a tipol by som, ze Katko tiez nie. Nehovorim, ze nemozem poupratovat aj tam, ale nemam cas na vsetko a realne to ani nic neriesi, kedze si vytvori dalsie konto a potom nebudete ani vediet, ze ide o takehoto spekulanta / podvodnika. Takto aspon viete s kym mate tu cest, nie?

arrow_leftkimlo napísal:
Jezus duplicitne konta su myslim dovod na ban, takze nech sa paci.. dovod tu je, a tych duplicitnych kont ma tento pan na svedomi viac... vid diskusia na predoslych stranach.

Ano, duplicitne konta su dovod na ban v ramci pravidiel fora. Pravidla bazaru som nikde nevidel. Samozrejme je mozne zakrocit aj ked to nikde nie je exaktne napisane kedze to tu nefunguje ako v statnom aparate ako si mysli petrik, ale dovody preco to nema vyznam som uviedol vyssie. Cakal by som, ze si budete taketo suvislosti uvedomovat a ocenite vyhody plynuce z poznania "nepriatela" a nie ze budete chciet stratit prehlad s kym mate docinenia. A necakal by som, ze toto budem musiet vysvetlovat.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 15:25:31
01
nehovorim ze to mas robit ty. su tu nato ludia. a ked niesu tak by mali byt.. za dalsie ked mu zmazes vsetky duplicitne konta tak sa mu uz mozno nebude chciet tvorit dalsie. pravdepodobne to ani nevie moc efektivne vyrabat kedze mail stale na centrume ci kde to kimlo spominal. a ano ked tu bude pod novou identitou prispievat tak mozno nato neprideme ale ak bude mat opat take umysli tak urcite nato niekto "kapne"
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 15:34:05
00
arrow_leftJezus napísal:
Ano, duplicitne konta su dovod na ban v ramci pravidiel fora. Pravidla bazaru som nikde nevidel. Samozrejme je mozne zakrocit aj ked to nikde nie je exaktne napisane kedze to tu nefunguje ako v statnom aparate ako si mysli petrik, ale dovody preco to nema vyznam som uviedol vyssie. Cakal by som, ze si budete taketo suvislosti uvedomovat a ocenite vyhody plynuce z poznania "nepriatela" a nie ze budete chciet stratit prehlad s kym mate docinenia. A necakal by som, ze toto budem musiet vysvetlovat.

tak, a teraz skus po slovensky... lebo takto kodovane ani politici nepisu :)

je problem mu tie duplicitne konta zabanovat? ak nemas cas, daj mi prava, ja to urobim :)
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 15:40:07
03
LOL takto verejne sa vzdat funkcie :lol:
To ako keby policajt privolany k vytrznostiam na namesti povedal ze on na to namestie ani nechodi a nema cas tam ist nieco riesit.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 16:02:32
00
Tak este raz - forum a bazar su dve rozne veci. :)
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 16:43:51
00
Tak potom by trebalo oddelit aj uzivatelsku cast. Ak si niekto zaklada ucet tak suhlasi so vseobecnymi pravidlami. A tie by mali platit pre forum, bazar, vyjazdy a vsetko ostatne. A nevidim dovod preco by pravidlo o duplikatnych uctoch nemalo platit aj v ostatnych sekicach.

To, ze ty si admin fora je ok, ale mal by si nas usmernit na niekoho, kto je admin bazaru. Ak nestiha tak treba mu pridat posily.
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 16:47:57
00
arrow_leftJezus napísal:
Tak este raz - forum a bazar su dve rozne veci. :)

mtbiker.sk je ale jedna vec :)

a duplicitne konta platia pre mtbiker.sk ... takze.. v mene teba sameho ta vyzyvam, konaj! :)
Zobraziť komentár 15.06.2016 - 16:51:37
02
keyboard_arrow_up