Su reklamacie ako napr. tato tvoja, ktoru obchodnik moze len tazko vyriesit, t.j. situacia ked dvozca SRAMu nemal skladom a ani nevedel zabezpecit nahradne misky Sram PressFit... nakoniec som ich ja nechal poslat z FR
Je to aká zaujímavá firma, čo žije niekde ďaleko v 20. storočí a pojmy služby a internet im nič nehovoria. Aspoň vidno, že Amíci zo Sramu majú nejaké Slovensko fakt na háku. Ale to je zas téma o inom.
prepac neurazil som ta nahodou? ja viem ze ten co ma najviac prispevkov je vzdy boh ale nemusite za kazdu cenu vzdy presviedcat kazdeho o tom co si myslite vy, je to forum nie?dobre sory mas pravdu co si napisal hanbim sa ze som si dovolil zareagovat, to mozu asi len vyberany 5000 a vyssie, ty ostatny nic nechapu
vsetci?to je super som myslel ze len ja ,to mas pravdu uz aby zacala sezona...trochu nam asi viacerim z tej zimy kvapka na mozog...a su tu zbytocne konflikty a durdenie sa a este dnes ze sneh?no nadhera
Tak toto je bikeshop numero 0=UNO! Musim povedať ,že veduci si ludi pamäta velmi dobre, ale ta pamät je asi vsetko pozitivne....Bicykle predražené... ceny sa spuštaju (ked ho poznate,resp. je to minulorocny model) aj o 50 a viac % takze vsetci si uvedomujeme aku ten "drahy"-"kvalitny" bicykel znacky Scott,mangoose,la PIERE vlastne hodnotu má.... celkovo do bicyklov sa moc nerozumeju ked som pocul ich rozhovor laik vs. predavac k otazke "na co je ten bicykel urceny" pan predajca povedal ,že snim zvladnete aj taký polom,stránik...; dobre ,že vsetky kopce Fatry nevymenoval... velmi rád si robi srandu,žial, ktorej ja moc nerozumiem a je skor drzy ako zabavny...ponuka bicyklov je O.K. nieco nove,ine v Žiline ale komponenty co ma vystavene moc nemusim ... zaujali ma napr. vidlice magura kt. som v inom zilinskom bike-shope nevidel ale urcite by aj iní predajcovia dokazali odbjednat...a este jeden postreh ty mechanici si velmi radi nechaju vaše komponenty napr. ked menite kazetu tak staru uz mozno neuvidite... oni
ju este pojazdia...
tak kolega pozor na ústa...bicykle niesú predražené to sú určené maloobchodné ceny..ktoré musí mať na štítku napísané. to že spúšťa z ceny je jeho dobrá vôľa. Tak isto sa choď pozrieť do velosprintu a som silno zvedavý či ti dá na tie špeslajzdíky 15% zľavu z maloobchodnej ceny po 30 minútach rozhovoru..a každý ma iný zmysel pre humor pre niekoho zmyselný pre iného zase nie
Bežne sa staré opotrebované kazety (komponenty) zvyknú vyhadzovať ale ak ju pri výmene chceš, kľudne si ju vypýtaj. Nie každý zbiera staré "haraburdy".
Na usta si pozor davat nemusim lebo ked nieco poviem tak si za tym stojim,presne tak vo velosprinte(aj u kubicu) mas 10% zlavu po obycajnej registracii,maloobchodna cena je sice pekny argument ale mozem ti hocikdy pozret nejaky bicykel v Rivii a potom na hocijakom e-shope a ceny budu uplne iné ale urcite v rivii budu drahsie...a kedze to maju obidvaja "autorizovany" predajcovia za rovnaku sumu tak uz si mozem len pomysliet kde si kolko prihodil...a preco by som si mal pytat staru kazetu po vymene? oni mi ju maju pekne dat lebo je to moj majetok ta kazeta bol realny priklad ,nastastie tento problem uz neriesim lebo tam nikdy nezavitam!! a La pierre berem ze si ho zastavas ale ked vy ste s tym obchodom jedna ruka tak je to dost subjektivne ja som povedal svoj nazor a nikoho tam nepoznam...takze urcite je dôveryhodnejsi pre zakaznika.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Eximo?
tomco: keď príde sezóna a začne sa jazdiť a nie kecať, tak tento efekt zmizne. Je to rokmi overené.
ju este pojazdia...
Bežne sa staré opotrebované kazety (komponenty) zvyknú vyhadzovať ale ak ju pri výmene chceš, kľudne si ju vypýtaj. Nie každý zbiera staré "haraburdy".