Ahojte, potrebujem poradit servis v PO, chcem dat urobit biku garančku a prezut plašte, nie bycigeľ ked som davála opravovat defekt tak boli drzí že som tam bike nekúpila atd, Bike mám od Kubicu ale nechce sa mi cestovať do Žiliny.
Najlepšie by to bolo v predajni kde predávajú CTM ale hociktorý dobrý predajca to spraví tiež, ale zadarmo to nebude, kedže garančky zdarma ti spravia tam kde si ho kúpila. Ale tam kde si bola s tým defektom ani nechoď nie že by boli radi, že budú mať stabilnú zákazničku, ale ešte aj frflú. No oprava defektu asi nie je pre nich dosť lukratívna.
No predavac v Bicigli je arogantny clovek, tiez tam nerad chodim, aj ked vzdy maju to, co ine obchody nemaju vobec. Skus sa opytat v SG na Hlavnej. Tam su celkom ochotni ludia. Samozrejme za tu prehliadku budes musiet zaplatit. Najprv by som sa vsak dohodol s Kubicom, ci bude platit zaruka na bicykel, ak ti daju peciatku na garancku v inom obchode.
Jaj ano Kubicovi zavolam ja viem že to nebude zadara nevadi zaplatim, lepšie ako ísť do ZA, aj tak sa mi to oplati Kubica mi ho predal za super cenu, Ja som bola v Bycikli dat len urobit defekt a ponastavovat prehadzovačky myslim že pre technika 5 minôt a boli strašne drzí už tam vážne v živote nepojdem, chcela som si u nich kupit aj tachac, prilbu a pod ale ... stratili zakazničku. SG robia ja servis?
Janka zdielam tvoj názor aj ostatných diskutujúcich v Bicykli je ten predavac arogantny nenapomocny a mna odfajcil ked som chcel tam dat bicykel do servisu prisiel vlastne o par desiatok €. Čo sa týka servisu minule som dával opravovat bicykel do Velometu no niečo strasne po prvykrát som mal mat bicykel na druhý den a nakoniec som si ho vyzdvihol o 2 týždne a neopravený :O . Jediný ústretový a milý su v SG ale aj tam je niekedy málo tovaru aj niekedy drahsie ceny ako u konkurencii, ale čo sa týka pristupu k ludom tak v SG je to na vysokej úrovni
Ale nechapem dovod, mohli zarobit aspon u mna, ja si dávam v servise robit všetko čo porebujem okolo biku. Ked su hlupy? teraz tam v živote nepojdem, toto by si moho prečitat majitel a troša to tam poriešit hlavne s tym predavačom, teraz som mala bike vo Velomete a pohoda
dal som tam prepliest koleso, zaplatil som za kvalitne spice a dali mi tam nejake smejdy, ktore na rovnej asfaltke zacali strielat. moja chyba, ze som neskontroloval vypletene koleso.......bicigel uz nikdy viac.......SG ustretovy, kvalitna servisna praca, uz tam budem chodit stale
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pravdepodobne by musel riesit majitel sam seba.