Lokalizácia
Formulár sa odosiela
v Bike-Kingu som v utorok daval odvzdusnit brzdy...Hayes Strokery...mam k nim tu sadu ale je pokazena a prepusta vzduch...prisiel som okolo 12tej, mlady chalan mi vravi aby som prisiel o 15tej...ze tam uz bude servisak a urobi to hned...o 15tej mi povedal ze za polhodku tam je...nebol tak som to tam nechal...vecer mi volali ze zajtra (v stredu) po 18tej to bude hotove, zastavil som sa a kukali na mna co tam chcem, ze to este neni, ze zavolaju...dnes je piatok a nikto sa neozyva...
Robota na 15 minut trva tyzden....
Zobraziť komentár 30.03.2012 - 15:18:27
00
Tak ja som uz par krat navstivil novootvreny sprtservis v Petrzke, a musim povedat ze su v pohode...chalani mi vzdy vysli v ustrety ak nieco nemali na predajni tak to nechali doniest z Podunajských a ihned ako to mali tak mi volali. Naposledy som im dal tlmic na generalku a do tyzdna mi volali ze uz ho mam nech si pren dojdem. a Taktiez aj Civisport na Znievskej je v pohode...pánko tiez ochotný a drobnosti spravi obcas aj gratis zadarmo...
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 17:29:36
00
ad Civisport: Pánko fajn, na môj vkus "veľa rečí". Prvotný dojem malej predajne so skúseným cyklistom-mechanikom odišiel, keď som nahodil koleso s meneným orechom. Značná vôľa osky ma prekvapila...
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 17:56:48
00
Asi tak ako píše Tomáš. U mňa začali pochybnosti, keď mi svojho času na biku Author dával dole kľuku z osky kladivom, pričom mi párkrát ***** šupu do domčeka. Definitívne som tam prestal chodiť, keď som čakal dva mesiace na platničky do bŕzd Deore XT a aj tak som sa nedočkal. Nič v zlom, ale Civisport je skôr "sídlisková" predajňa.
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 19:16:11
00
Ja chodím do I.M.K cycles na Exnárovej a spokojnosť veľká. Len pre porovnanie

Výplet 72 špicov
Niple 72 kusov
2 pásiky do ráfikov
Vypletenie 2 kolies ---> I.M.K cena do 50€ Športservis mi vypočítal cenu 100€...

Samozrejme v I.M.K dostanem výplet Dt Swiss v Športservise by bol tiež nejaký taký...
Taktiež výmena kľúk I.M.K 5€ Športservis 9€ to proste nie je normálne.
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 20:24:13
00
čo znamená "by bol tiež nejaký taký.."
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobkysk.php?idKateg=3&idsk=34
revolution 28kč, champion 10kč, aerolite za 100 ti tam dávať určite nechceli :D

kua dnes som na teba fakt zlý, mal by prispieť niečím zas dynatom :D
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 20:28:57
00
Nevadí buď ja som za svoje názory aj tak presvedčený ;) No podobný v tej kvalite povedal som dajte tam lacný čierny výplet oni že dobre...
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 20:33:05
00
............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 20:47:39
00
lacný čierny výplet ale nech je DT? :rofl: tebe dnes fakt ide..
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 20:50:09
00
Tak v tom Civisporte, som vzdy nakupoval iba nejake blbosti ked sa mi nechcelo cakat na zasielku z netu a raz som si tam dal centrovat kolesa, tak podla pristupu som sudil ze su v pohode...ale ziadny iny vacsi servis som tam nedval robit...a teraz uz ked nieco tak idem do sportservisu na betliarskej
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 21:02:44
00
CraObs fakt ťahaj za slovíčka. Pochop to lacný výplet ale ne k.rva dajaké blato. Tak pre teba to znie

Dobrý deň, ja Branislav Rovenský, už tretia generácia rodená v Bratislave si prosím na svoj Taiwanský Kgb Fidel nový výplet ktorý by mal byť v čiernej farbe podľa kódu X233567247346XVCGD274347634 (iný odtieň nechcem, musí byť pevný najlepšie ako 1,5467893098763524567890487365% diamantu (menej ani viac neprichádza do úvahy), a nech je lacný. Ďakujem, odchádzam, prídem po to v pondelok o 17:04:36 aj 28 stotín. Cenu si predstavujem do 50€ a 39 centíkov. Dovidenia.
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 21:06:55
00
no dobre dobre, nenafukuj sa.. ale nieje problém spraviť 50€ rozdielu na DT výplete.. a rovnako 300g na jednom kolese ;-) keď nevieš čo chceš a čo ti tam dajú tak sa nečuduj cene..
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 21:11:09
00
Hellboyov prispevok som nepochopil. :( Čo už.
Zobraziť komentár 31.03.2012 - 21:14:43
00
Nech je to v skutočnosti akokoľvek, toto sú presne tie veci keď sa šíria dezinformácie, dohady a iné *****. Helboj, Helboj
Zobraziť komentár 02.04.2012 - 11:53:32
00
http://www.bicykleservispredaj.sk/
Zobraziť komentár 02.04.2012 - 12:13:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Servis)
keyboard_arrow_up