Lokalizácia
Formulár sa odosiela
stranka je sice slaba ale nacitava sa rychlo.. co sa tyka skusenosti z obchodom.. tak fak, ze nemam jedine krive slovo na nich.. koncom leta som si kupoval bike.. a fakt, ze najradsej by som u nich kupil, len skoda, ze znacku specialized maju len v kaktuse.. :( ten pristup, odbornost a proste vsetko sa neda ani len na kilometre porovnat s kaktusom... personal si tam zasluzi 5 hviezdiciek.. len skoda toho vyberu bajkov co tam prave vtedy bol.. :(
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 00:50:10
00
Nechcem im ukrivdiť ale stránku majú strašnú nič mi nejde otvoriť a trvá to neuveritelne dlho. :headbang: Alebo je chyba mimo územia...?

U mňa vôbec nie sú problémy tohto druhu.
Ja v podstate kupujem len u nich.Myslím tým náhradné diely.Jedna známa kupovala u nich bajk na splátky.Aj v tomto smere majú super servis.Predavač nám hneď ponúkol najvyhodnejšie formy splátok ... fakticky sú to obchodníci na úrovni.
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 05:13:55
00
Dnes som to skúsil znova ale u komponentov mi to všade vypisuje že sa žiadne položky nenašli.Tak neviem, iné stránky mi idú bez problémov.
No určite sa tam pri návšteve BA pozriem, ked ich tolko vychvalujete. :y:
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 20:34:13
00
Najprv si daj do poriadku pocitac a potom skus znovu. Ani cookies nemusia byt povolene a vsetko funguje (v IE).
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 20:36:26
00
Všetky ostatné stránky mi idú v pohode mám Firefox :angel:
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 20:47:55
00
Dnes som to skúsil znova ale u komponentov mi to všade vypisuje že sa žiadne položky nenašli.Tak neviem, iné stránky mi idú bez problémov.
No určite sa tam pri návšteve BA pozriem, ked ich tolko vychvalujete. :y:

Zdravim, ak nie ste z BA a neviete najst konkretny komponent na stranke, napiste mail co by ste potrebovali, zistime ci to mame pripadne vieme objednat a tovar zasielame aj na dobierku v ramci celeho slovenska od drobnosti az po cely bike. Pripadne zavolajte do predajne, kontakt a otvaracie hodiny mame na stranke to by malo fungovat :nod:
Zobraziť komentár 16.01.2010 - 18:25:44
00
prihodim svoj dojem aj ja. dnes som sa tam zastavil s priatelkou- uz asi stvrt roka hladam ten pravy bike pre mna a ona uz s tymto obchodom skusenosti ma. tak sme sa sli "len pozriet". skoncilo to tak ze sme odchadzali s dvoma bikmi- priatelka s GT Avalanche 2.0 a ja s Giant Trance X3. musim sa priznat ze napriek tomu ze sme tam ostali posledni zakaznici- cakali sme pri kase kym ona platila za GT (ja som este nebol rozhodnuty) bez jedineho slova s nami ostali aj po zaverecnej cca hodinu po tom ako som si povedal ze sa na to pozriem este raz. predviedli, poradili, ukazali a ja som odchadzal s novym bikom tiez (vlastne "len" testovacim, nevedel som ci mi padne velkost). uz teraz viem ze sa v utorok vraciam s ANOM a novy Giant beriem domov natrvalo.
u mna z 10 bodov 10.
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 22:12:01
00
a ake tam maju test biky Giant? chcel by som ist skusit ten system maestro, ked ho vsetci tak vychvaluju. ;)
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 00:11:39
00
naozaj ti neviem povedat, ponukali mi reign ale ten som zavrhol ako pre mna uz zbytocnost. hned som siel do trance. skus im napisat alebo zavolat.
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 14:34:23
00
mail som im pisal, ale vratil sa mi, takze je tam nejaky problem. zavolam zajtra, a opytam sa. diy moc a ten trance nech sluzi k spokojnosti ;)
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 16:57:40
00
Páni ... ak máte v zámere niečo nakúpiť,skočte do Športservisu PB.Tento týždeń majú 20% zľavu na všetok tovar,čo je na predajni :y:
Dnes som tam bol,výber dobrý,personal ústretový :handshake:
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 19:14:10
00
Aj tentokrát sa mi oplatilo dôverovať tímu Športservis a ďakujem za rýchle vyriešenie mrzutého problému. Palec jednoznačne hore, gentlemani :y:
Zobraziť komentár 14.12.2010 - 18:31:21
00
pár veci som tam kupoval , ta uroveň je super :) veru ani u nas doma to tak nevyzera :D ale nie naozaj musim pochvalit len ta stranka (chyba mi nieco na sposob e-shopu (cena dake info a hlavne co maju) a NIEKTORE tie ceny su naozaj trochu premrstene (aspon mne to tak prislo) ale zase ochotny pristup od predavacov a aj cez telefon ... takze :) :y:
Zobraziť komentár 16.12.2010 - 14:40:21
00
Tak tá stránka je naozaj :n: Chcel som nejaké info ohľadne odpr. vidlíc a ništ :(
Zobraziť komentár 16.12.2010 - 14:51:37
00
Adventny kalendar:
http://www.sportservis.sk/domain/sportservis/files/akcie/advent/advent_kalendar2.swf

Hehe, ze aka akcia. :)
www.sportservis.sk
Zobraziť komentár 16.12.2010 - 15:13:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up