uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Jaiub, najskor som pozeral spravy na info@ a na vsetky maily z daneho dna bolo odpovedane az potom som tu spravu nasiel na mojom matus@... Vecer na to pozriem a odpisem, ale tento svoj mail som som posledny tyzden kvoli mojim minulotyzdnovym "casovym moznostiam" riesil menej. Idealne je vzdy posielat mail na info@, iba ak by bol problem napr s tym zeby neprisla odpoved tak mi ju preposlat na matus@... Dakujem za pochopenie
Naposledy som pisal cez kontaktny formular, odpoved prisla po neviem ci 2-4 tyzdnoch, teraz som skusil priamo teba, opat zla volba.... Nabuduce to uz hadam teda trafim
Ahojte, aké máte teraz skúsenosti so Suncycle? Mne za posledný rok od nich neprišli aspon 3 objednávky ktoré už považujem za zabudnuté. Mám tam ešte jednu asi 3 týždne starú ale nič sa nedeje. Neodpovedajú ani na maily čo im píšem. Funguje ešte tento obchod?
Moja najčerstvejšia skúsenosť.
Včera poobede o tretej objednané a dnes o pol štvrtej doma.
Všetko bolo označené ako skladom a pravdepodobne to aj skladom bolo
Veci pre šéfa.
Ahojte, aké máte teraz skúsenosti so Suncycle? Mne za posledný rok od nich neprišli aspon 3 objednávky ktoré už považujem za zabudnuté. Mám tam ešte jednu asi 3 týždne starú ale nič sa nedeje. Neodpovedajú ani na maily čo im píšem. Funguje ešte tento obchod?
Ja objednavam pravidelne a este sa mi nestalo,ze by mi neprisla objednavka,ale raz mi meskala a to som bol Mattom upozorneny.Pisal si na [email protected]
Jasné. 3.2.2019 som napísal posledné dva maily na info. Dokonca som tam cca. 20 krát volal ale nikto nezdvihol. Odpoveď zatiaľ nedošla. Teraz som im napísal zase.Uvidím, či príde sätná väzba....
Mik98, pozeram, ze mas gmail .. uz to nie je co byvalo. Gmail niekedy sa rozhodne, ze dosly email je spam a nepovie to nikomu. Ani odosielatelovi, ani prijemcovi. Niekedy ani po nastaveni vsetkeho co treba (v ramci odosielatela) (viz. https://forum.root.cz/index.php?topic=21007.0)
Jj, mam gmail. Doteraz som nemal problem s mailami od suncycle. No ak robia nejake zmeny, tak to asi neovplyvnim. A tie "znaky" co si poslal mne nic nehovoria
Matt by to mozno vedel pozriet, ci mu gmail nezahodil spravu (kedze vsetko vybavuje emailami, tak je to dost podstatne). Ja som toto cital nedavno iba a nepotesilo ma to velmi. To uz aby clovek presiel na FB
Asi som to zle precital, zda sa, ze by google mohol vracat chybovu hlasku v pripade bloknutia vzdy. Ale ako je to nasledne spracovane, a ci pride odosielatelovi info (matt), to neviem. Museli by sa prezriet logy.
Hack3r: tuna moze byt problem v tom, ze mailovy server google spravu vobec neprijme z dovodu, ze sa mu zda byt spam. Cize sa do google ani nedostane. Mattovi sa to moze vratit alebo aj nemusi, pripadne chybova odpoved skonci v spame u neho
Tiež som ešte odpoveď zo Suncycle nedostal a to som skúšal oba maily aj kontaktný formulár, po asi šiestom maily som sa na to vykašlal, nie sú jediní...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jaiub, najskor som pozeral spravy na info@ a na vsetky maily z daneho dna bolo odpovedane az potom som tu spravu nasiel na mojom matus@... Vecer na to pozriem a odpisem, ale tento svoj mail som som posledny tyzden kvoli mojim minulotyzdnovym "casovym moznostiam" riesil menej. Idealne je vzdy posielat mail na info@, iba ak by bol problem napr s tym zeby neprisla odpoved tak mi ju preposlat na matus@... Dakujem za pochopenie
Včera poobede o tretej objednané a dnes o pol štvrtej doma.
Všetko bolo označené ako skladom a pravdepodobne to aj skladom bolo
Veci pre šéfa.
Ja objednavam pravidelne a este sa mi nestalo,ze by mi neprisla objednavka,ale raz mi meskala a to som bol Mattom upozorneny.Pisal si na [email protected]
mtbikee shop ale asindrzi rekors v neodpisovani
Hack3r: tuna moze byt problem v tom, ze mailovy server google spravu vobec neprijme z dovodu, ze sa mu zda byt spam. Cize sa do google ani nedostane. Mattovi sa to moze vratit alebo aj nemusi, pripadne chybova odpoved skonci v spame u neho
Inak pre info prevádzkovateľovi, chyba v produktoch: https://www.suncycle.sk/sk/produkt/olej-do-vidlic-fox-20wt-gold-250ml/9283 https://www.suncycle.sk/sk/produkt/olej-do-vidlic-fox-20wt-gold-946ml/4467
Do FIT SÚ vhodné a doporučené priamo výrobcom.