z kurierskych sluzieb je jednoznacne najlepsi UPS, avsak asi aj najdrahsi (ja s nimi mam len dobre skusenosti, vzdy vopred zavola, ked nie som doma spyta sa kam to ma dorucit pripadne ci sa nemoze zastavit poobede).
LegendA: neviem preco by som mal podporovat slovensku postu, nebavi ma na nu si stale chodit po zasielky. casto objednavam zo zahranicia a este mi nic nedorucili do schranky, vzdy nechaju listocek aj ked som doma a na poste su tetky nasledne drze ze na listocku je napisane ze zasielka bude vydana az nasledujuci den...
Ja mam take iste skusenosti so SP-pravidelne nechavaju listok aj ked som doma, a napisu nan vyzdvihnutie az nasledujuci den.
Takisto mam ale posledne 3 razy zlu skusenost aj s UPS-kom, pred tym vzdy volali kedy a kde ma zastihnu, teraz maju nejaku novu modu tiez nechavat listocek-aj ked som bola doma... a ani nevolat...Ked som sa ich pytala, co to ma znamenat, ci uz nevolaju, zacal mi chlapik ukazovat nejaky cennik, ktory ma vobec nezaujimal-ze vraj aby mi vopred zavolali mam mat predplatenu daku sluzbu (???) Nechapem

Niekedy je to viac nez katastrofa...zaplatim a este si mam chodit svojim autom pre zasielku k nim??

Ceresnicka: pani v UPS-ku mi pri odchode povedala, ze vsak nemusim si ist hned s prvym listkom pre balik ku nim...ze nasledujuci den sa pokusia o dorucenie znovu. No DAKUJEM, neplatim si UPS na to, aby som cakala na balik (ktory je davno v meste) 2-3 dni...