Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Matt; pozeram ze uz mas na predaj aj vacsi pocet bikov a kopec dalsieho zaujimaveho tovaru za vyzsiu cenu, takze ci si nahodou nepremyslal napriklad aj o splatkovom predaji
Zobraziť komentár 10.09.2011 - 20:10:08
00
matt, dali by sa zaradit do ponuky brzdove dosticky kool stop pre formuly oro? Aka by bola cena?
Zobraziť komentár 10.09.2011 - 21:32:49
00
rudiinko, samozrejme chyby robime aj my a snazime sa ich cim skor napravit, ale tu sa naozaj nejedna o vystornovane objednavky...uz len ked dodatocne sa chcem informovat mailom preco si tovar neprevzali, nikto neodpise. samozrejme za tu platbu co mala byt prevodom sa ospravedlnujem.opat sa bude dat urcite vybrat aj platba prevodom, ale musime to domysliet tak aby vsetko potom sedelo...pretoze ludia to platili obratom a ako vs pisali cislo objednavky aj ked vs je cislo faktury a to bolo ine

polo, nakup na splatky riesime, dufam ze sa to dotiahne este tento rok do konca

silva, nejake brzdove dosticky by sa mali pridavat do ponuky v oktobri, mala by tam pribudnut prave Formula nakolko dost vyrobcov montuje poslednu dobu tieto brzdy na bicykle
Zobraziť komentár 10.09.2011 - 22:19:00
00
ako dlho sa čaká na continental gp4000 s? :)
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 13:28:01
00
ja si zásadne dobierkový tovar dávam zasielať cez našu poštu, je lacnejšie, aj ich podporím a keď nie som doma tak si nájdem žltý lístoček a idem si tovar vyzdvihnúť priamo na poštu, aj keď pošte to dlhšie trvá kým niečo donesie ale ja si počkám.
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 15:45:36
00
Legend nechcem tu polemizovat okolo SP a ich systeme dorucovania, ale ak ti budu chodit balicky pravidelnejsie a pravidelne si najdes miesto zasielky iba listocek tak ta to nadsenie zo SP rychle opusti. Platis za doruenie balika nie za dorucenie nejakeho listocka ( mne sa kazda takato zasielka predrazi o navstevu posty,benzin, parkovne, strateny cas atd. ). Kurierom mi vzdy vsetko dorucili domov a vzdy to bolo po telefonickom dohovore.
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 17:36:44
00
Ja by som privital keby sa u Teba dali kupit aj brzdy formula a plaste maxxis. Inak so suncycle iba spokojnost!
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 17:42:51
00
z kurierskych sluzieb je jednoznacne najlepsi UPS, avsak asi aj najdrahsi (ja s nimi mam len dobre skusenosti, vzdy vopred zavola, ked nie som doma spyta sa kam to ma dorucit pripadne ci sa nemoze zastavit poobede).
LegendA: neviem preco by som mal podporovat slovensku postu, nebavi ma na nu si stale chodit po zasielky. casto objednavam zo zahranicia a este mi nic nedorucili do schranky, vzdy nechaju listocek aj ked som doma a na poste su tetky nasledne drze ze na listocku je napisane ze zasielka bude vydana az nasledujuci den...
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 20:39:07
00
z kurierskych sluzieb je jednoznacne najlepsi UPS, avsak asi aj najdrahsi (ja s nimi mam len dobre skusenosti, vzdy vopred zavola, ked nie som doma spyta sa kam to ma dorucit pripadne ci sa nemoze zastavit poobede).
LegendA: neviem preco by som mal podporovat slovensku postu, nebavi ma na nu si stale chodit po zasielky. casto objednavam zo zahranicia a este mi nic nedorucili do schranky, vzdy nechaju listocek aj ked som doma a na poste su tetky nasledne drze ze na listocku je napisane ze zasielka bude vydana az nasledujuci den...

Ja mam take iste skusenosti so SP-pravidelne nechavaju listok aj ked som doma, a napisu nan vyzdvihnutie az nasledujuci den.
Takisto mam ale posledne 3 razy zlu skusenost aj s UPS-kom, pred tym vzdy volali kedy a kde ma zastihnu, teraz maju nejaku novu modu tiez nechavat listocek-aj ked som bola doma... a ani nevolat...Ked som sa ich pytala, co to ma znamenat, ci uz nevolaju, zacal mi chlapik ukazovat nejaky cennik, ktory ma vobec nezaujimal-ze vraj aby mi vopred zavolali mam mat predplatenu daku sluzbu (???) Nechapem :rofl: Niekedy je to viac nez katastrofa...zaplatim a este si mam chodit svojim autom pre zasielku k nim?? :n: :n:

Ceresnicka: pani v UPS-ku mi pri odchode povedala, ze vsak nemusim si ist hned s prvym listkom pre balik ku nim...ze nasledujuci den sa pokusia o dorucenie znovu. No DAKUJEM, neplatim si UPS na to, aby som cakala na balik (ktory je davno v meste) 2-3 dni...
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 21:14:17
00
Matus pocuj chcem sa opytat, ci sa neplanuje nieco take, ako "nakupny kosik s pamatou"
ked si nieco niekedy nahadzem do kosika, ze mi to tam aj ostane, ked sa prihlasim napriklad na druhy den...lebo niekedy clovek vybera veci aj dlhsiu dobu (niekolko dni, tyzdnov) a nemusiet vzdy vsetko odznovu hadzat do kosika je fajn :)

pamat kosika zapracovana...
"Nastavil som to, aby sa to uchovavalo do pamati prehliadaca COOKIE a ostane to ulozene 60 dni (resp. pokial si to z kosika nevymaze, neodosle objednavku, resp. si nevymaze cookie v prehliadaci)"
Zobraziť komentár 11.09.2011 - 22:58:20
00
toto je dobra vychytavka. Vsetky velke shopy ju maju a sprijemnuju nakupovanie. :y:
Zobraziť komentár 12.09.2011 - 17:56:25
00
v nedelu večer objednané, dnes už na pošte. super, diki :) neobjednavam sice casto, ale zatial len jedna nepríjemnosť a to strateny balik zaco však može SP. ešte raz diki za bleskový servis :)
Zobraziť komentár 13.09.2011 - 19:14:52
00
Počuj Matúš, dohodol by si sa s Dijckom, resp. neuvažuješ že by si zobral na skúšku zopár AM.EN dresov?
post519881.html#p519881
Momentálne nemám peňazí nazvyš (zlaté študentské časy), možno by sa našli aj iní podobne uvažujúci...
Zobraziť komentár 17.09.2011 - 20:03:21
00
Matt ma v ponuke gripy ESI :y:
Zobraziť komentár 28.09.2011 - 13:50:20
00
zobral som 5 parov na skusku a uz tu momentalne zostali iba posledne :) ...dufam ze v pondelok dorazia dalsie
Zobraziť komentár 28.09.2011 - 13:55:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up