Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mne spolahlivo odpisuje, ono najlepsie je komunikovat okolo tej polnoci vtedy su tie odpovede ihned. Ale samozrejme odpisuje vzdy do 24h aspon ja mam taku skusenost.
Zobraziť komentár 25.07.2012 - 11:26:52
00
štvrtok objednané (aj veci, čo neboli skladom), v pondelok odoslané, dnes (utorok) už zvonil poštár. po celý čas ústretový prístup, ochota a vynikajúca mailová komunikácia, dokonca som dostal zľavu :y: skvelý obchod, odporúčam
Zobraziť komentár 31.07.2012 - 12:48:12
00
štvrtok objednané (aj veci, čo neboli skladom), v pondelok odoslané, dnes (utorok) už zvonil poštár. po celý čas ústretový prístup, ochota a vynikajúca mailová komunikácia, dokonca som dostal zľavu :y: skvelý obchod, odporúčam

Samé chvály, ale ja mám žiaľ inú skúsenosť. Zatiaľ 3 objednávky. Prvá trochu špecifická, strašne dlhý dodací termín, cez 1 mesiac! OK. Beriem. Čas až tak netlačil. Druhá a tretia všetko veci "údajne na sklade" skutočný dodací termín 3+niečo týždňa. Čas už hodne tlačil. Tak kua, čo som niekto iný ako ty tu? Ja už fakt neviem, ale odteraz prisahám! všetko už len z cz a de - zatiaľ veľmi dobré skúsenosti. Ono niekedy mi je 1000x príjemnejšie mať to čo potrebujem v onen čas za niečo "málinko (200Kč al. 10EUR)" viac ako potom improvizovať, alebo bohužiaľ otravovať iných na určitej dovolenke. Toť Vsjo, už viac nekomentujem tento internetový obchod.
Zobraziť komentár 31.07.2012 - 23:29:48
00
ja cakam uz 2 mesiace,dost cudne :D :D ,ziaden pristup,niekto asi nechce zarabat
Zobraziť komentár 31.07.2012 - 23:56:18
00
neseeer :muscle: ...dobre vies ako to s tym Craftom je. jedine zeby som ho usil po nociach kedze nemam co robit :)

btw, vzdy robime co je v normalnych ludskych silach aby objednavka bola odoslana cim skor, ale jednoducho ked sa niekedy neda, tak sa neda aj keby som sa rozkrajal...

Naposledy upravil matt dňa 01.08.2012 - 00:30:25, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.08.2012 - 00:26:38
00
neseeer :muscle: ...dobre vies ako to s tym Craftom je. jedine zeby som ho usil po nociach kedze nemam co robit :)
matusko,si pisal ze uz je...a ja cakam,ze kedy sa ozves....cize nebude nikdy?ja ze usijes, zena sa uz tesi na tie gatusky....inac tie Senzory su na nej peckove :D
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 00:28:20
00
nieco bude v piatok ;) ...tak snad tam bude vsetko co treba
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 00:31:41
00
nieco bude v piatok ;) ...tak snad tam bude vsetko co treba
aspon sa mlada potesi :D
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 00:39:55
00
Včera objednané, dnes ujo v žltej dodávečke pýtal euráče.... :y:

Ďakujem
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 10:27:43
00
Ja som par malickosti objednal, nieco nebolo skladom tak som si pockal a ked dorazil balik tak jedna vec nekompletna a jedna polozka chybala :D ale inak pristup v najlepsom poriadku. Ked clovek niekedy robil ocbhod na SR tak vie pochopit vsetko. Hlavne ked je pristup ok. A par dni hore dole nikoho hadam neobtazuje. Matt diky za veci a tesim sa na ostatok :D
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 14:24:18
00
balicek dorazil rychlo, co je fajn. Opat nebol kompletny, za to zaplateny bol ako keby bol komplet, comu celkom nerozumiem. Minule rovnako, neboli duse v baliku aj ked boli fakturovane.A nakoniec som objednala nieco ine namiesto nich, lebo sa nedali zohnat a doposlat.
tak snad teraz dojde aj to co chyba co najskor.
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 16:00:32
00
balicek dorazil rychlo, co je fajn. Opat nebol kompletny, za to zaplateny bol ako keby bol komplet, comu celkom nerozumiem. Minule rovnako, neboli duse v baliku aj ked boli fakturovane.A nakoniec som objednala nieco ine namiesto nich, lebo sa nedali zohnat a doposlat.
tak snad teraz dojde aj to co chyba co najskor.
takisto mam ten isty problem
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 18:47:35
00
Aspoň viem, kde nenakúpim a plánoval som. Týmto prichádzate o zákazníkov. Škoda
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 19:02:09
00
Niekedy ked citam toto forum tak mam pocit ze objednavam asi z ineho eshopu :) Zo suncycle mi prislo uz asi patnast balickov odkedy nakupujem cez net a nikdy ziaden problem. Raz som mal na fakture poznacene perom poznamku pri tovare ze doposleme a tovar mi prisiel za tri dni po prvom balicku v ktorom chybajuce duse neboli. Druhykrat mi omylom poslali teflonove radiace lanko namiesto brzdoveho. Lanka boli do dvoch dni vymenene a v obalke som si nasiel peniaze za postovne ktore som musel zaplatit. Tretikrat som objednal tretry ktore mi velkostou nesadli. V utorok som ich poslal na vymenu a cez vikend som uz jazdil v novych. To ze mi obcas prisla kvalitnejsia retaz alebo napr dusa za cenu lacnejsej ktoru som mal objednanu tiez potesi. Plus nikdy som nemal problem s mailovou komunikaciou. Tak ja neviem ci som divny, nenarocny alebo privilegovany :)
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 21:02:10
00
Keď vidím toľko negatívnych ohlasov, tak mi to nedá. Objednával som asi pred dvoma týždňami, XT pedále, tretry a sedlovku, všetko prišlo v najlepšom poriadku a slúži ako má, vďaka. :) Za mňa :y:
Zobraziť komentár 01.08.2012 - 22:56:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up