Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chcel by som sa opýtať kedy bude na sklade dostupný "rubena bezdušový kitt"
Čakám už od 26.05.2013 :-(
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 17:45:01
00
Tak vecičky objednané zo "slnečného" obchodu prišli skôr ako som čakal. Díky Matt. Ešte šťastie, že mám 120-tku predstavec, lebo ináč by mi tam ten nový komp asi ani nevošiel.
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 16:00:40
00
Musim vyjadrit spokojnost s obchodom SUNCYCLE. Sice odpoved na otazky prisli vzdy po 22:00 hod ale dosli :)
Ceny bezkonkurencne, lehoty dodania tiez. Dostal som odpoved na vsetky otazky a v pripade potreby som bol usmerneny. Odporucam
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 20:51:05
00
Matt zvyčajne úraduje od 22:00 do 02:00, ale ešte sa mi nestalo, aby som nedostal na môj mail odpoveď.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 22:23:30
00
No takze objednal som pár vecí( v nedelu) a dnes prisiel meil ze vybavuje sa, minulé objednávky mi prisli po častiach( najprv to, čo bolo na sklade a potom ostatné) a táto asi príde v celku, zaujimálo by ma ci to tak este funguje
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 22:34:09
00
vsetko je vecou komunikacie a dohody, skus mu napisat
Zobraziť komentár 12.06.2013 - 08:09:18
00
len znova upozornujem na sk...ne GLS ... kurier sa "snazil" dorucit balik - mal som zrovna nahodou vypnuty telefon v tom case ked mi chcel volat (poobede o 15:00, ziadne take ze zavolam rano ze idem dorucovat) takze aj ked balik mal, ani sa neunuval ist ho zaniest (priatelka bola cely den doma). Tak mi prisiel mail ze balik je v depe a mam si cez ich webformular zaregistrovat ziadost o nove dorucenie. Tak som to vyklikal, prislo mi potvrdenie na mail a cakam a cakam... tak som to vyklikal znova na dalsi den.. a stale nic, tak som tam vcera volal ze co je s tym, a teta na infolinke mi milo oznami ze ten ich webformular s opatovnym dorucenim tusim uz dlhsie nefunguje :) tak som zvedavy ci to konecne dnes donesu... ZLATA POSTA!
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 08:59:04
00
Idealne je ist si pre to sam a aspon uvidis krasy partizanskeho :)
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 09:28:51
00
ice29, rozmyslal si nad tym preco su kurieri vsetci taki nervozni a uponahlani? Plna dodavka balikov a vsetko musia stihnut rozviezt inak maju ihned naparenu zmluvnu pokutu. Ked ma niekto vypnuty mobil, chcem vidiet akekolvek kuriera ci pojde klopat niekomu na dvere ci je doma :) . Asi by to chcelo zadat uz pri objednavke kontakt na cloveka ktory to dokaze prebrat. Ta druha cast s tym formularom by nasrala aj mna.
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 10:56:07
00
Ja mám s GLS dobré skúsenosti. Kuriér najprv volal, keďže som nedvíhal mobil, tak poslal SMS, že má pre mňa balík, zavolal som , že nie som na určenej adrese a dohodli sme sa na inom mieste a čase v rámci jeho rajónu. Ešte aj zaparkoval tak, aby som ho ľahko našiel.
To s Poštou mám opačnú skúsenosť. Žltý lístok sme mali v schránke, aj keď bola manželka na materskej celý deň doma. Nechápal som, že keď niekto príde k paneláku, nevládze zazvoniť. A to nehovorím o vykradnutom balíku a páchateľ je samozrejme neznámy.
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 11:11:26
00
Vzdy ide o konkretneho kuriera/postara, ako zodpovedne berie svoje zamestnanie, typ spolocnosti s tym nic nema.
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 17:16:28
00
Ale ma spolocnost je zodpovedna pred zakaznikom koho zamestnava. Ja si objednavam sluzbu u spolocnosti nie u jej zamestnanca.
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 19:58:22
00
Ja som uz mattovi svoj nazor na GLS pisal. On ma s nimi ale opacne skusenosti ako ja. :) Ale v tomto pripade je to asi tak, ako to zhodnotil tmax.
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 21:04:50
00
ice29, rozmyslal si nad tym preco su kurieri vsetci taki nervozni a uponahlani? Plna dodavka balikov a vsetko musia stihnut rozviezt inak maju ihned naparenu zmluvnu pokutu. Ked ma niekto vypnuty mobil, chcem vidiet akekolvek kuriera ci pojde klopat niekomu na dvere ci je doma :) . Asi by to chcelo zadat uz pri objednavke kontakt na cloveka ktory to dokaze prebrat. Ta druha cast s tym formularom by nasrala aj mna.

otazka je preco to pri UPS alebo DPD funguje v poho, len GLS su cisti magori :) (aspon ti bratislavski)
Zobraziť komentár 13.06.2013 - 23:15:54
00
nejdem nikoho obhajovat kazdy pripad je iny,nepracujem ako kurier,ale poznam trochu system ich prace, ale je uplne normalne ze si dam poslat balik zo dna na den na adresu na ktorej nebudem? |( viete ze kurieri maju trasy-oblasti-ulice atd. pre ktore dorucuju a vyzdvihuju? ked ste inde nemaju kedy behat s kazdym balikom kade tade ...doobeda sa snazia dorucovat a poobede uz maju aj vyzdvihovania od zmluvnych firiem na urcitu hodinu toto musia zosuladit...
Zobraziť komentár 14.06.2013 - 10:08:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up