Minulý týždeň som navšívila tento bike shop, dávam veľké plus. Profesionály prístup, predajca sa mi venoval vyše hodiny, hoci zatiaľ obzerám ponuky dostupných obchodov len nezáväzne. Bicykle a príslušenstvo Cinelli, De Rosa, ***** značky prilieb, okuliarov, plášťov aj handier. Sídlia pod Kramármi na Ďurgalovej. Kompletná ponuka na internetovej stránke Luca Cicli, je čo pozerať.
Chlapík ponúka skutočne kvalitné veci, zatiaľ mám vybratú prilbu (a nějakej ten hadr ). Faktom však je, že napriek superlatívom vôbec nepreháňal - tak ako toto mi žiadna prilba ešte na hlavu nesadla, krásne obopla gebulu a na hlave ju takmer necítiť (môj terajší hlavový kotlík je raz taký ťažký). Handry má tiež vysokej kvality, rovnako všetky doplnky, ktoré má v ponuke. A bicykle sú jeden sen - čosi som poskúšala, čosi sme polistovali v katalógoch, nie je problém ani kusovka, ani vyskladať, ani prispôsobiť, ani zmestiť do finančného limitu. A veľmi sympatické bolo, že za tej vyše hodiny predajca ani raz nepovedal nejde to, nedá sa. A keď sa to k tomu náhodou priblížilo, vedel ponúknuť niekoľko dostupných alternatív - preto to veľké plus.
lapaloma: tie Selev prilby sú skutočne super, ja mám tiež problém nejakú si vôbec nájsť, aby sedela tak, ako má (asi mám atypický gebulátor, v podstate som cyklisticky atypická celá ). Zatiaľ mi "sadli" len korčuliarske K2, ale oproti tej kráse, čo som si skúšala na predajni, je moja hnusný a ťažký kastról, ktorému po čase vždy niekde praskne laminát a plátam to lepiacou páskou... Aj cena je vzhľadom na kvalitu výborná (iba dva mesiace o chlebe s maslom ). Navyše - dôležité pre nás ženské - model, ktorý mi sedí, má okolo desať farebných variácií.
Ja na svoju atypicku gebulu som skusal prilby a sadla mi jak rit na serbel jedine Gyro Ionos. Pri pohlade na cenovku ma sice oblial pot, ale od radosti ze konecne nieco co mi sedi som sa zhlboka nadychol a kupil. Velmi mi pomohol predavac.
Ja na svoju atypicku gebulu som skusal prilby a sadla mi jak rit na serbel jedine Gyro Ionos. Pri pohlade na cenovku ma sice oblial pot, ale od radosti ze konecne nieco co mi sedi som sa zhlboka nadychol a kupil. Velmi mi pomohol predavac.
Mal som presne ten isty problem a vyriesil ho prave Alexej z Luca Cicli a prilba Selev Matrix. A ani ma neoblial pot, ked mi povedal cenu...
Ako vieš?
Na maratónoch sú povinné... Dva - tri ročne absolvujem.
Prijatím zákona prikazujúceho povinné nosenie prilby sme sa zaradili medzi vyspelé cyklistické krajiny ako sú Macedónsko, Turecko, Albánsko a tak keď idem na Záhorie, alebo na Babu, musím si dať na hlavu prilbu.
Hrádza nie je verejná komunikácia - netreba. V Rakúsku a Maďarsku je len doporučená - výrazne za nami zaostávajú...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plati to aj pre chlapcov ?
Chlapík ponúka skutočne kvalitné veci, zatiaľ mám vybratú prilbu (a nějakej ten hadr
http://www.luca.sk/
i tak jedno ako sa to vola ;-] dolezitejsie ako to bude sediet ... zatial jedina pouzitelna je znacka met
http://www.selevhelmets.com/
Odteraz už budem vedieť, že áno.
Iran-irak to je fuk
Mal som presne ten isty problem a vyriesil ho prave Alexej z Luca Cicli a prilba Selev Matrix. A ani ma neoblial pot, ked mi povedal cenu...
Na maratónoch sú povinné... Dva - tri ročne absolvujem.
Prijatím zákona prikazujúceho povinné nosenie prilby sme sa zaradili medzi vyspelé cyklistické krajiny ako sú Macedónsko, Turecko, Albánsko a tak keď idem na Záhorie, alebo na Babu, musím si dať na hlavu prilbu.
Hrádza nie je verejná komunikácia - netreba. V Rakúsku a Maďarsku je len doporučená - výrazne za nami zaostávajú...