caute som z BA a chcel by som si objednat bike z velosprintu, niekde som sa tam docital, ze sa da platit dobierkou, ale ceny za nu nie, neviete niekto ci posielaju aj bicykle ? a kolko priblizne moze stat posta ?
Prečo by si to preboha robil? Hľadáš dajme tomu XC/AM full s 29" kolesami, tak prečo by si klikal na odkaz kde ti zobrazí nové 2013 modely danej značky?
Však si dostal to čo si chcel/na čo si klikol - uvidel si bicykle Ghost, ročník 2013. Neviem kde je problém.
Ak chceš niečo iné - konkrétny model nejakej kategórie, tak ideš podľa kategórií a tam si tiež ľahko filtruješ výrobcu alebo dokážeš pozrieť konkurenčné modely od iných značiek v podobnej cene.
Ak sa preklikávaš 10-timi stranami po jednej, tak niekde očividne robíš chybu
Ak pozeráš kategóriu HT bicyklov, kde je tých strán dosť a sú tam aj tie bicykle za 150€ ktoré nechceš vidieť, tak si to daj zoradiť podľa ceny. Potom klikni na nejakú stránku (napr. aj 2.) a potom v riadku prehliadača s adresou na tej novej stránke už budeš mať taký formát URL, že posledné číslo budeš môcť nahradiť stránkou na ktorú chceš ísť. Za pár sekúnd si tak pri bicykloch za 1000€, lebo tam hodíš dajme tomu 20. stránku a si už blízko tej sumy.
Alebo aj hneď po zoradení môžeš skákať na stránku akú chceš,
, jednoducho to číslo za page zmeň na iné. Ten prvý spôsob je zdĺhavejší (tak o pár sekúnd), ale primitívnejší.
Celkovo do nejakých 15 až 20 sekúnd máš nájdený bicykel hociktorej kategórie v cene akú požaduješ, to je veľa? Stačí sa len trocha zamyslieť ako ten systém funguje, ak sa už do toho dostaneš tak dokonca tam budeš radšej hľadať ako v iných shopoch.
Je fakt že ak tam raz za rok zablúdiš tak to nemusí byť hneď jasné, ale mohlo by byť aj horšie. Ja tam chodím takmer každý deň, takže som sa naučil v tom rýchlo orientovať a nemám s tým absolútne žiadny problém A už to budeš vedieť aj ty.
V auguste som u nich v nitre kupoval spesla, spokojnost velka, maju tam zlavu 15% oproti cenam na eshope cize som vyskusal 2 velkosti, vybral farbu a bike hned zobral... Odporucam
No čo sa týka oblečenie tak nič moc. Napr. z Gore ktoré majú na svojej stránke na predajni nemajú nič, vraj len objednať cez eshop..takže ak chce niekto pred kúpov aj vyskúšať tak má smolu a musí ísť inde.
navyse ziadny zaujem o nastaveni bajku+druhu sedla na zadok,proste nemali sa k cinu,cize u mna obchod na urovni amaterov..doteraz od nich cakam na mail a je tomu asi pol roka
Napisem svoj postreh na predajnu v Nitre a znacku Specialized. Zobral som reklamovat cestne tretry Road Comp, ktore sa mi ocividne bez mojho zacinenia zacali trhat ako je uchyteny boa system do tretry, chalani v obchode mi tvrdili, ze take este nevideli, pravdu povediac ani ja som to necakal, ze to tam prdne. No ale problem je ten, ze je to v reklamacii uz 3 a pol tyzdna uz som im aj volal aj osobne som sa bol zaujimat ako prebieha reklamacia, ci mi to aspon uznali alebo co, bohuzial som sa nedopracoval k ziadnej odpovedi, bolo mi iba povedane, ze na to maju 30 dni. Ako chalani v predajmni su prijemni a poradia, ked sa clovek spyta, ale strasne ma sklamala hlavne znacka ako taka, myslel som si, ze specialized ako premiova znacka bude mat troska sluzby poriesene, bohuzial nema a zakaznik je pre nich zaujimavy, kym si vec kupi a dalej sa spoliehame na limity dane zakonom. Takze po 3 a pol tyzdni cakam uz iba nech prejde tych 30 dni a budem moct ja vymahat peniaze naspat, mam ale strasnu dilemu, lebo tretry od specializedu mi sedia dobre na nohu, ale neviem ci chcem este od nich nieco kupovat.
Chalani maju pravdu, ze maju na to 30 dni. Navyse, na vine je hlupy Slovensky/EU system reklamaci kde reklamujes u predajcu (za vsetky zakonne lehoty a pod je zodpovedny predajca), ale samotna reklamacia prebieha niekde u vyrobcu alebo jeho zastupcu kam to predajca poslal. Toto dava priestor roznym alibistickym a inym situaciam, kde predajca moze tvrdit, ze on nic, ze caka na vyrobcu. A vyrobcu zas nic netlaci sa nahanat, lebo vsetky zakonne paky spotrebitela su na predajcu ... Keby mal spotrebitel paky priamo na toho kto tie reklamacie riesi, vyzeralo by to tu mozno inak.
Inak, nic proti specialized, ale rozhodne by som ich neradil medzi premiove znacky. Je to masova tuckovka ktora sa hra na nieco "Specialne" .
Sice po dlhsom case, ale dostavam sa konecne ktomu, aby som napisal ako sa moj pribeh skoncil. Musim povedat hned nazaciatok, ze sa to skoncilo happy endom prave vdaka predajni Velo sprint Nitra.
Reklamaciu nakoniec po 4 tyzdnoch uznali, volali mi z predajne pondelok 4 tyzden, ze konecne maju odpoved od vyrobcu a posielaju mi nove tretry, predbezne mali dorazit stredu a dohodli sme sa, tak ze mi zavolaju ked budu tretry na predajni. Stredu rano mi dosla SMS, ze je reklamaciu uzavreta, tak som sa potesil a poobede som siel teda do Nitry do predajne, ze si ich zoberiem, problem bol v tom, ze som bol uz moc premotivovany a nejak som si neuvedomil, ze mi mali zavolat ked tam budu a prisiel som teda predcasne z vlastnej viny.
A teraz sa dostavame k tomu pozitivnemu, vyriesilo sa to teda tak, ze sme sa s predajcom dohodli, ze by som zobral vyssi model a doplatil rozdiel v cene. Rozhodol som sa pre sworksky, po ich vyskusani nebolo nad cim uvazovat, jedine co ma troska este odradzalo bola cena, ktora bola na 2014 ky stanovena na 309E. Spravili mi vsak super zlavu 1/3 ceny a dokonca som dostal aj zadarmo vlozky, ktore mi sedeli viac na nohu a odratali mi nakupnu cenu povodnych tretier. Takze tento upgrade tretier ma vyssiel na peknych 95E.
Kedze mam na tychto novych tretrach odjazdenych dost cez 1000 km, mozem povedat, ze lepsie to ani dopadnut nemohlo, tieto tretry su proste skvele.
Cele to teda dopadlo pozitivne vdaka ustretovosti Velo sprintu, pri vsetkych svojich nakupoch v tejto predajni som bol zatial urcite spokojny s cenami, ktore mi vedeli spravit na tovar.
chvalim predajnu Velosprint v ZA sa super pristup k zakaznikovi...
nejdem rozoberat o co sa jedna, lebo je to na dlhsie, ale potesili ma svojim pristupom.. takto si predstavujem jednanie so zakaznikmi.
taky Kaktusbike v BA by sa mal co od nich ucit...
To asi nie, ale hodinovu robotu by mohli dat za par dni. Uz aj v minulosti som mal taku skusenost, ze to bolo pomale alebo nedodrzali termin. Kubica mi to koleso spravil za den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak chceš niečo iné - konkrétny model nejakej kategórie, tak ideš podľa kategórií a tam si tiež ľahko filtruješ výrobcu alebo dokážeš pozrieť konkurenčné modely od iných značiek v podobnej cene.
Na stranke je evidentne chyba, nic viac som tym nechcel povedat.
Ak pozeráš kategóriu HT bicyklov, kde je tých strán dosť a sú tam aj tie bicykle za 150€ ktoré nechceš vidieť, tak si to daj zoradiť podľa ceny. Potom klikni na nejakú stránku (napr. aj 2.) a potom v riadku prehliadača s adresou na tej novej stránke už budeš mať taký formát URL, že posledné číslo budeš môcť nahradiť stránkou na ktorú chceš ísť. Za pár sekúnd si tak pri bicykloch za 1000€, lebo tam hodíš dajme tomu 20. stránku a si už blízko tej sumy.
Alebo aj hneď po zoradení môžeš skákať na stránku akú chceš,
Celkovo do nejakých 15 až 20 sekúnd máš nájdený bicykel hociktorej kategórie v cene akú požaduješ, to je veľa? Stačí sa len trocha zamyslieť ako ten systém funguje, ak sa už do toho dostaneš tak dokonca tam budeš radšej hľadať ako v iných shopoch.
Inak, nic proti specialized, ale rozhodne by som ich neradil medzi premiove znacky. Je to masova tuckovka ktora sa hra na nieco "Specialne"
Reklamaciu nakoniec po 4 tyzdnoch uznali, volali mi z predajne pondelok 4 tyzden, ze konecne maju odpoved od vyrobcu a posielaju mi nove tretry, predbezne mali dorazit stredu a dohodli sme sa, tak ze mi zavolaju ked budu tretry na predajni. Stredu rano mi dosla SMS, ze je reklamaciu uzavreta, tak som sa potesil a poobede som siel teda do Nitry do predajne, ze si ich zoberiem, problem bol v tom, ze som bol uz moc premotivovany a nejak som si neuvedomil, ze mi mali zavolat ked tam budu a prisiel som teda predcasne z vlastnej viny.
A teraz sa dostavame k tomu pozitivnemu, vyriesilo sa to teda tak, ze sme sa s predajcom dohodli, ze by som zobral vyssi model a doplatil rozdiel v cene. Rozhodol som sa pre sworksky, po ich vyskusani nebolo nad cim uvazovat, jedine co ma troska este odradzalo bola cena, ktora bola na 2014 ky stanovena na 309E. Spravili mi vsak super zlavu 1/3 ceny a dokonca som dostal aj zadarmo vlozky, ktore mi sedeli viac na nohu a odratali mi nakupnu cenu povodnych tretier. Takze tento upgrade tretier ma vyssiel na peknych 95E.
Kedze mam na tychto novych tretrach odjazdenych dost cez 1000 km, mozem povedat, ze lepsie to ani dopadnut nemohlo, tieto tretry su proste skvele.
Cele to teda dopadlo pozitivne vdaka ustretovosti Velo sprintu, pri vsetkych svojich nakupoch v tejto predajni som bol zatial urcite spokojny s cenami, ktore mi vedeli spravit na tovar.
nejdem rozoberat o co sa jedna, lebo je to na dlhsie, ale potesili ma svojim pristupom.. takto si predstavujem jednanie so zakaznikmi.
taky Kaktusbike v BA by sa mal co od nich ucit...