Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Napíš im e-mail... Odpisujú celkom skoro...
Zobraziť komentár 22.08.2010 - 21:46:53
00
Wau, nedá mi nepochváliť:
Dnes popoludní o 13.00 som vo VeloSprint Nitra reklamoval prasknutý rám Specialized (je to 8-ročný bicykel, ale Specialized deklaruje doživotnú záruku na rám). Absolútne ochotný servisman pán Nagy mi všetko vysvetlil, odfotil, vložil potrebné údaje do systému a že mi zavolá, že ako to dopadlo. Odhadoval som to na týždne.
Zavolal mi o 16.00 hod, teda o púhe tri (!)hodiny. Reklamácia v Specialized uznaná, nový rám sa expeduje, keď príde, tak mi naň prehodia všetko zo starého bicykla.
Sú ešte dni, keď sa aj na Slovensku cítim ako v normálnom svete. :-)
Zobraziť komentár 04.09.2025 - 16:54:24
011
Ja som mal tiež taký priebeh. Do týždňa všetko vyriešené. Velosprint Žilina. 👍
Zobraziť komentár 05.09.2025 - 07:14:56
01
Jaroh co to bolo za ram? Chcel by som vediet,ako by riesili moralne stary ram,ktory uz nepasuje na kotucove brzdy,resp. vonkajsie bowdeny.Neverim,ze maju stare ramy
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 09:28:22
00
Bol to Rockhopper 2017.
Teraz mi dávajú tiež Rockhopper, geometria sa zdá byť iná, tak uvidíme, čo to bude zač.
Ale stred má tiež hollowtech a samozrejme má návarky na kotúčové brzdy, tak v zásade je asi OK (neviem, či môže byť rozdiel ešte v ničom inom, ale servisman vo Velosprinte to pozrel a povedal, že všetko sa dá zo starého rámu na ten nový prehodiť).
Ja už aj tak oveľa viac jazdím touring ako MTB, takže pre mňa to bude "iba" doplnkový bajk. Ale poteší!
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 10:51:56
00
Neviem ako sa to riesi teraz ale viem ze xy rokov dozadu to riesili tak ze ked vela veci uz nepasovalo tak ponukli komplet cely bike novy za par korun
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 20:16:55
00
Podľa toho, čo som si zisťoval, tak sa to niekedy takto rieši aj dnes. Zrejme závisí, aké rámy ešte má Specialized k dispozícii.
Mne našťastie výmena rámu vyhovuje, lebo dnes je už Rockhopper low-end model s nízkou úrovňou výbavy, zatiaľ čo ja som už skoro všetky komponenty, okrem vidly a predného kolesa, upgradoval, takže ich plynule využijem aj ďalej.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 21:22:55
00
keyboard_arrow_up