idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
napíšu, keď pošlú, potom príde SMS od DHL s odkazom, kde si môžeš naplánovať doručenie, ak chceš (dátum, miesto), v deň doručenia ďalšia SMS a potom už príde balík
edit: posledná objednávka mi prišla poštou (asi preto, že to bol malý balíček vo fólii, tie predtým boli krabice), takže asi závisí aj od veľkosti, ako to pošlú - tentokrát bol miesto SMS len žltý lístoček
palo14 Vratenie alebo vymena tovaru je zadarmo, teba to stoji len postovne. Posielam to ako doporuceny list (neda sa poslat poistena zasielka do UK) a ten stoji 5,50 € + plastova obalka (ta je najistejsia - A5 za 0,80 € alebo A4 za 1,15 € v sevte). Teda to je pre tie mensie a lahsie veci. Neviem kolko stoji nejaka prilba, tretry, bike,...
Lebo si to poslal ako listovu zasielku ta je odost lacnejsia, tretry su nato uz velke.
Koľko stojí Balík svet
Balík svet do Českej republiky
bla bla ....
Balík svet do ďalších krajín Európy
Do hmotnosti Balík 1. triedy
(predajná cena v EUR) Balík 2. triedy
(predajná cena v EUR)
1 kg 17,00 € 16,00 €
2 kg 19,00 € 18,50 €
5 kg 26,00 € 25,00 €
10 kg 38,50 € 37,00 €
Su to teda iny dickheady. Objednal som tie topanky a tablety za 3e k tomu. Vieta ako to skoncilo? Bez hanby mi zrusili zaplatene topanky a poslali len tie hlupe tablety za 3 eura. Vraj chyba ich systemu (IT problems), nie je to dostupne. Ale ani sa neospravedlnili, ani sa neopytali ci mozu rozdelit objednavku, ani sa neunuvali ponuknut inu farbu topanok, ani neodpovadali na email, ze to chcem cele zrusit. Proste hlupa zuatomatizovana banda bez zaujimu o zakaznika. Hlavne, ze ich hlupy system vedel zinkasovat moju kartu.
Ja mam podobny problem.. pred tyzdnom som objednal nohavice, o dva dni mi poslali email ze mi rusia objednavku, kvoli chybe ich IT systemu, ze tovar nemaju a ze mi vratia peniaze. Takze OK, objednam si inde. Po par dnoch som ale zistil ze v konte na wiggle mi stale pise ze objednavka sa vybavuje. Na email ci teda objednavka je zrusena alebo nie, mi po dalsich 2 dnoch odpisali ze nevedia, musia zistit. Odvtedy ubehli dalsie 2 dni a stale nemam odpoved. Uplne najlepsie je, ze na stranke stale ukazuju ze tie gate maju na sklade 5 ks ihned k odoslaniu.
Ja mam s tymto obchodom len tie najlepsie skusenosti. Kazdu moju otazku online alebo do 24 hod zodpovedali a to som ich mal vela, takze som mal dostatocnu istotu aby som odtial kupil bicykel..ten prisiel za 5 pracovnych dni. Bola tam vsak hlinikova sedlovka namiesto karbonovej. Napisal som im to, na zaklade ich pokynov poslal fotku a oni mi poslali karbonovu a tu hlinikovu 3T som si mohol nechat aby sa neplytvalo na postovnom. Cize naopak, bol som prekvapeny ze so mnou komunikoval realny clovek a nie klasicke automaticke odpovede a riesenia... mozno som mal len stastie alebo to bolo tym ze som im nechal slusny peniaz...
Keď som potreboval vymeniť tovar za inú veľkosť pomocou toho ich formulára, tak mi záhadne hodilo do objednávky inú veľkosť ako som písal. Komunikáciou prostredníctvom chatu, ktorý stránka ponúka, sa všetko za pár minút vyriešilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a donášku zadarmo máš ťažko, max. kuriéra...Nerozumiem?
edit: posledná objednávka mi prišla poštou (asi preto, že to bol malý balíček vo fólii, tie predtým boli krabice), takže asi závisí aj od veľkosti, ako to pošlú - tentokrát bol miesto SMS len žltý lístoček
je to ex demo. Cena ne skvela..som strasne zvedavy aky je stav a pod...ale nevedel som odolat. Len dost trpnem lebo som sa zaprisahal ze bike iba z obchodu... v najhorsom pripade vratim. Dufam ze je to tak jednoduche ako sa pise
Koľko stojí Balík svet
Balík svet do Českej republiky
bla bla ....
Balík svet do ďalších krajín Európy
Do hmotnosti Balík 1. triedy
(predajná cena v EUR) Balík 2. triedy
(predajná cena v EUR)
1 kg 17,00 € 16,00 €
2 kg 19,00 € 18,50 €
5 kg 26,00 € 25,00 €
10 kg 38,50 € 37,00 €
odoslane bolo 30.11. s odhadovanym terminom dodania dnes