idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
Takže v utorok večer som im písal, že zásielka nedorazila. V stredu doobeda mi odpísali, že sa ospravedlňujú a preveria na pošte čo sa deje so zásielkou a prosia o chvíľu strpenia kým dostanú odpoveď. Ešte v ten istý deň ma večer kontaktovali, že zásielka je oficiálne vyhlásená za stratenú ponúkajú mi nasledovné riešenia:
1) refund plnej sumy objednávky (peniaze prídu na účet do 7 dní)
2) čiastočný refund a dodanie polovice objednávky, ktorá je ešte skladom (2 zo 4 položiek už boli vypredané)
3) voucher za ktorý si môžem ihneď nakúpiť tovar v ich obchode
Vybral som možnosť číslo 1, pretože ak by zásielka predsa len dorazila bude s tým najmenej problémov.
Čuduj sa svete hneď na druhý deň (štvrtok) mi prišiel email, že suma je cez paypall pripísaná na účet.
Takže tomu hovorím ***** zákaznícky servis a "sánka dolu".
Stále však nechápem prečo v dnešnej dobe ešte využívajú netrackovanú poštu a ako si potom vysporiadajú s poštou všetky stratené zásielky. Objednávam z viacerých UK obchodov (Evanscycles, Merlincycles, Chainreactioncycles, Amazon) a všetky majú zásielky trackované aj keď poštovné je zdarma.
Ja sa čudujem že im to za to stojí...v mojom prípade prišli o zásielku v cene 70,- plus poštovné čo zaplatili. A verím že sa nájdu aj individuá ktoré balík dostanú, zataja to a pýtajú peniaze späť...
Kazda zasielka sa da vystopovat. Tak ako dopis, ktory posles bez trackingu (priamo cez postu). To ze ty nemas tracking neznamena, ze obchod nevie, kde zasielka je. Navyse urcite maju vsetky zasielky poistene.
Tak som práve riskol ďalšiu objednávku, uvidíme či to stihnú do mesiaca
Inak taký môj postreh z platenia a možno rada ostatním. Keď už sa chystáte zaplatiť, prehoďte si veci v košíku na menu GBP, strhne vám pri platbe kartou menej ako keď si necháte košík v eur. Majú nejaký svoj zvláštny kurz alebo čo Pri 120e objednávke som tak ušetril okolo 5e.
randy no neviem, aj túto objednávku som riskol s free untracked delivery, čiže je to v rukách Božích, kedy a či to vôbec príde
Tá minulá objednávka tiež nebola malá, suma 80,- a krabica asi 70x30cm...hádam si to aspoň poisťujú, ako tu niekto spomínal...keď už sledovať nedávajú.
Vsetko zalezi aj od toho z ktoreho skladu to posielali, nakolko mne uz dosli od nich veci z UK/NL/DE a prave posledna zasielka z UK trvala 22 pracovnych dni.
randy to je známa vec u wiglákov, že niekomu príde o 3 dni, iný čaká mesiac, práve preto že posielajú z rôznych krajín rôznymi kuriérmi. A pri mojom štastí na tieto veci pochybujem že budem v prvej kategórii..ale uvidíme, aspoň viem na čo sa mám pripraviť, teda ani mi to neponáhla, preto som si nepriplácal za sledovanie
Wiggle začalo dodávať k faktúre aj návratku / return label. To znamená, že si ju nemusíš pýtať ako na Bike24. Hodnotím to veľmi pozitívne. Ono prvý ústretový krok voči zákazníkom spravili, keď znížili cenu nákupu z 130EUR na 60EUR pre bezplatné poštovné.
objednané barany na novú skladačku, 30.5. odoslane a dnes stale žiadny pohyb tak tam píšem a vraj neboli dodané prepravnej spoločnosti, krásne, hlavne že uhradené kartou, dúfam že aspoň prachy vrátia tak ako majú...
wiggle sa prekonava - dodane za 4 dni samozrejma free delivery. Kkti poslali mi krive sedlo - selle italia flite flow Ti rails - made in Italy- na prvy pohlad lava strana vyssie nez prava....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozem potvrdit, prislo za 5 dni.
Poslane z DE premium DHL,hoci objednane ako free delivery, asi maju nejaku akciu.
Mozno to zavisi aj od toho co si objednas, mne prisiel zamok made in germany.
http://www.wiggle.co.uk/abus-granit-x-plus-540-300mm-d-lock/
Najprv som omylom objednal kratky zamok, zaplatil kartou a za polhodinu objednavku zrusil,
peniaze prisli spet na druhy den.
dobra cena, doprava zadarmo
fetakov mozno odradi, profikov asi nie.
1) refund plnej sumy objednávky (peniaze prídu na účet do 7 dní)
2) čiastočný refund a dodanie polovice objednávky, ktorá je ešte skladom (2 zo 4 položiek už boli vypredané)
3) voucher za ktorý si môžem ihneď nakúpiť tovar v ich obchode
Vybral som možnosť číslo 1, pretože ak by zásielka predsa len dorazila bude s tým najmenej problémov.
Čuduj sa svete hneď na druhý deň (štvrtok) mi prišiel email, že suma je cez paypall pripísaná na účet.
Takže tomu hovorím ***** zákaznícky servis a "sánka dolu".
Stále však nechápem prečo v dnešnej dobe ešte využívajú netrackovanú poštu a ako si potom vysporiadajú s poštou všetky stratené zásielky. Objednávam z viacerých UK obchodov (Evanscycles, Merlincycles, Chainreactioncycles, Amazon) a všetky majú zásielky trackované aj keď poštovné je zdarma.
Vrátené peniažky z wigglu im pekne posielam naspäť
Inak taký môj postreh z platenia a možno rada ostatním. Keď už sa chystáte zaplatiť, prehoďte si veci v košíku na menu GBP, strhne vám pri platbe kartou menej ako keď si necháte košík v eur. Majú nejaký svoj zvláštny kurz alebo čo
Tá minulá objednávka tiež nebola malá, suma 80,- a krabica asi 70x30cm...hádam si to aspoň poisťujú, ako tu niekto spomínal...keď už sledovať nedávajú.