a okrem toho kopec kamenakov ma mega rozdiely v cenach.. ako to ze niekto dokaze dat kluky za 8500 a inde su tie iste kluky za 9000?? kazeta za 1300 a za 1500? to maju ineho dodavatela na slovensko alebo co? alebo len proste chcu viac zarobit..
a mal som pristup k fakturam jednej cyklo predajne a konecne ceny pre zakaznika boli robene systemom nakupna cena *2 takze 50% zisk z celkovej ceny? no to je mi politika.. potom jasne ze sa nakupuje na webe..
a mal som pristup k fakturam jednej cyklo predajne a konecne ceny pre zakaznika boli robene systemom nakupna cena *2 takze 50% zisk z celkovej ceny? no to je mi politika.. potom jasne ze sa nakupuje na webe..
zas az tak strasne to nie je. e-shopy vidim iba na cechy a co sa tyka "kamenakov", tak je to pravdaze aj o tom, ze niekde maju vyssie ceny(tiez pochopitelne hladam lacnejsi shop), ale vsetko je vec dohody
z casti je to aj samotnym zameranim obchodu: ked je raz zamerany na XC veci, tak co ja viem nejake chranice budu urcite drahsie ako v nejakom DH shope (plati to pravdaze aj naopak)
titan máte sa čo najmnej sťažovať Schwalbe RR 26x2,1 Triple Compoud u vas v AGF 1500,-Sk a toť za rohom vo Viedni 25 Eur. Bral som dva ks+400Sk vlak a ešte stále som oproti Vám ušetril 900 sk na tretí plášť.Sa spämataj prosím ta čo píše.Si myslíš,že oni nemajú náklady na zamstnancov 4 predajne po Rakusku a tak podobne.Plášte neboli žiadne OM normálne zabalené v krabičke ako u vás v obchode.A zaujímvé na trhu sú omnoho dlhšie ako vy a čuduj sa svete obchod im stále ide.A ver tom,že ja dám svoje peniaze tomu kto ponukne lepšiu cenu.Alebo ty nie?To len tak na zamyslenie.Keď to neviete robiť tak to zabalte a robte iba záhrané príslušenstvo a na bike sa vyserte.Mne je úplne jedno že Váš obchod a spústa dalších zanikne.Budu dalšie ktoré vedia ako na to.A čuduj sa svete tento rok som dal hodne love do bikov a dosť vecí som bral aj s Kaktusu.takže pes bude asi inde zakopaný že?
a táto tvoja veta ma úplne pobavila píšeš že" mozno by mu stacilo pozriet sa na domacich strankach samotnych dovozcov/predajcov a zistil by, ze mohol urobit daleko lepsie, rychlejsie a lacnejsie" ... no veď ja som to urobil a preto som tie plášte kúpil vo Viedni a nie u Vás. Kua rehocem sa s tejto tvojej vety ešte teraz
esteze titan nieco napisal, ako je tu potom veselo. mne najrpv stupol tlak, ale ked som pockal a videl tie prispevky smerujuce na titana a jemu podobnym, tak som uz nerozpisoval svoj negativny postoj k skamenelym predavacom. len poznamenam pre titana, ze predajna ktora nieco nastavuje, opravuje sa vola servis a teda su to dve rozne cinnosti, ktore mozu fungovat oddelene. tak snad to tu s prichodom kupkolo.cz ozije. mohol by aj bagbike.cz prist, ti sa mi pozdavaju, ale samozrejme aj par dalsich eshopov ceskych.
a este by sa nemuselo platit clo a dph za dovoz z usa, a mohli by skonstruovat teleporty, aj vsetci tupci by mohli mat vyssie iq aspon o 20 (mne by tiez nieco mohli prihodit) atd, atd...
Nemáme si prečo šetriť zdavie sme v klidku rozčuloval si sa ty to skôr tebe možeme zaželať pevné zravie a klidek keď budeš pozerať ceny na bike shopoch
Nie som predajca ale tu tvoju verziu nepocujem prvykrat. To ze niekto uvedie na volny trh OEM komponenty je asi neseriozne, ale co sa tyka zakaznikov cena rozhoduje Je mi jasne ze je to pre Vas konkurencia ale s tym sa budete musiet vysporiadat, lebo viem s akymi marzami sa pracuje. Len mi nieje jasne preco takuto cestu si nenasiel nik z predajcov na Slovensku.
o OEM produktoch pomlcim...ponukaju sa aj na Slovensku...a neponukaju ich ziadne e-shopy
O tom asi vieme ale ceny na Sk sa aj tak nedaju porovnat s cenami CZ a pricina je asi tam ze hamty hamty nech mam viac jak tamti. lebo niekomu staci marza 15% a niekomu je malo 100%. A vopred sa ospravedlnujem vsetkym poctivim a serioznym predajcom.
Inak preco v Cechach spolahlivo funguje mnozstvo e-shopov spolu aj s kamennymi obchodmi dokopy, pritom tam maju super ceny...
Hm, čechy! Maju raz tolko obyvatelov ako SR, ale 4x taky obrat ak v SR na velomaterial. To ale neznamena, ze ak by u nas vzrastol obrat, ze sa predajcovia u nas umravnia. To je o filozofii podnikania. A ta je zial u nas iba kratkodoba.
Pre rasta - diky za zelanie zdravia, zide sa, nikdy ho niet dostatok! K cenam v AT - http://www.bikersbest.com/, kde je RR jednoznacne za 42,95 € a ziadnych 25 ... Ak mas sa Tvojej krabici koncovku 720, tak si bud isty, ze nemas TRIPLE compound, ale starinku ... Drzim Ti palce v minani love za bike, kludne v akejkolvek predajni, ja doprajem kazdemu a ak dovolis, my zas budeme robit to, co uzname za vhodne, OK? Vzhladom na to ze Tvoj prispevok je napisany podozrivo tendencne, tak by som sa vobec necudoval, ak by za tym bol uplne iny umysel, ale ver, my to ustojime! A ak sa smejes, tak som rad, ze som Ti zlepsil naladu! Mozem si dat potom aspon malu +
titan neviem načo linkuješ tento stor tam nekupujem ale to je jedno.Ver tomu že mám RR Triple na jedom biku a NN triple na dalších dvoch.Nemusíš sa báť že sa v tom nevyznám ver tomu že dokonale. Robte čo uznáte za vhodné to je samozrejme vaše právo len sa sem potom nechoď vyplakávať buď takej lásky.Príspevok nie je písaný tendenčne ale konkrétne na Vás keď si sa ozval a to je rozdiel.In umýsel ako poukázanie na Tvoje vyplakávanie v tom nebol. Pusu si nechaj pre manželku Na krabici mám koncovku 25 Eur teda mal som než išla do koša keby som vedel tak si ju nechám a odfotím ti to.Takto aspoň prikladám fotku stariniek nech sa páči.
Linku som Ti dal preto, lebo je to linka oficialneho dovozcu plastov do Rakuska aj s odporucanou cenou ... Pri vsetkej ucte k nasim AT kolegom, jednoducho taka marza ani v ich predajnych cenach nie je, aby si kupil ten plast za taku cenu. Ozi - myslim, ze kazdy by rad dostal linku, alebo adresu tej predajne vo Viedni, urcite by si viaceri chceli lacno nakupit ... Som rad, ze sa v tychto veciach vyznas a preto by urcite viaceri Tvoje odporucanie chceli vyuzit! Tesim sa na kontakt. Dakujeme ze teda mozeme pokracovat v tom, co sme zacali (inak by som zajtra musel zostat doma ...) a este jednu prosbu by som teda mal - ak samozrejme mozem - rad by som tu teda na tomto fore ostal a slubujem, ze uz nebudem vyplakavat, cestne pionierske! Nevolam sa Paviel a pri vsetkej ucte Ti nedavam pusinku, ale sebe plusku, malu, co je taky maly rozdiel (asi taky ako v tych plastoch za 25 € ... ), , lebo som Ti zlepsil naladu ... , ked sa este stale smejes, hoci z tych poslednych riadkov, to uz akosi opada. Daj vediet, poslem Ti opat nieco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CraObs to presne vystihol!!!
z casti je to aj samotnym zameranim obchodu: ked je raz zamerany na XC veci, tak co ja viem nejake chranice budu urcite drahsie ako v nejakom DH shope (plati to pravdaze aj naopak)
a este by sa nemuselo platit clo a dph za dovoz z usa, a mohli by skonstruovat teleporty, aj vsetci tupci by mohli mat vyssie iq aspon o 20 (mne by tiez nieco mohli prihodit) atd, atd...
Nie som predajca ale tu tvoju verziu nepocujem prvykrat. To ze niekto uvedie na volny trh OEM komponenty je asi neseriozne, ale co sa tyka zakaznikov cena rozhoduje
O tom asi vieme ale ceny na Sk sa aj tak nedaju porovnat s cenami CZ a pricina je asi tam ze hamty hamty nech mam viac jak tamti.
odpoved:
no neviem kto by začal podnikať s víziou 15%-nej marže ale zdravý človek určite nie
Hm, čechy! Maju raz tolko obyvatelov ako SR, ale 4x taky obrat ak v SR na velomaterial. To ale neznamena, ze ak by u nas vzrastol obrat, ze sa predajcovia u nas umravnia. To je o filozofii podnikania. A ta je zial u nas iba kratkodoba.
no neviem kto by začal podnikať s víziou 15%-nej marže ale zdravý človek určite nie
Mýliš sa. V počítačovej brandži to býva od 8% vyššie.(nekecám)