zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
vcera vecer o 20:30 sa na tej cykloceste pozdlz zvodidla cca 3km od otocky pri cunove prechadzal BOBOR - hadam aj 1m dlhy bol ....To som netusil, ze tam dakde su bobry..Ale neodfotil som.....nechcel som ho nastvat. Pekne zvieratko.
To som netusil, ze tam dakde su bobry..Ale neodfotil som.....nechcel som ho nastvat. Pekne zvieratko.
Pri tom inundačnom kanáli popri hrádzi žije viacero bobrov. Už zopár rokov. Voda je tam krištáľovočistá a takú majú oni radi. Môžeš si aj všimnúť, že občas bývajú pekne obhryzené kmene stromov, ktoré sú na druhej strane tej spodnej cesty za zvodidlami. Tam chodia na materiál.
takze oni sa premavaju cez tu cestu hore dole? to potesi
bobre su na cunovskom aj na rusovskom jazere. na tom rusoveckom som minuly rok jedneho videl plavat.
Inak...kvoli bobrom netreba ani vyjst na hradzu. Naposledy..cca o 20:30 v stredu mi jeden xcel prejst cez cyklocestu pri cisticke tam, kde na druhej strane byvaju ti bezdomovci v tom stane. Tohto som uz sa chystal odfotit, ale sa ma zlakol a skocil do chorvatskeho ramena.
50%
ale jazdil som s nim len treti krat. prvy bol po snehu a dalsie v podstate suchy asfalt. dnes som ho nejak zabudol dat dole. ten Fizik ma vzadu textil s ktoreho ide blato tazko dole preto som to tam dal.
dnes rano to bol riadny masaker na hradzi, suvisly hrbolaty lad. do roboty som siel namiesto 23 minut az 55 . ale cez den sa to pospustalo a vecer sa uz dalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri tom inundačnom kanáli popri hrádzi žije viacero bobrov. Už zopár rokov. Voda je tam krištáľovočistá a takú majú oni radi. Môžeš si aj všimnúť, že občas bývajú pekne obhryzené kmene stromov, ktoré sú na druhej strane tej spodnej cesty za zvodidlami. Tam chodia na materiál.
bobre su na cunovskom aj na rusovskom jazere. na tom rusoveckom som minuly rok jedneho videl plavat.
tie stopy po bobrikoch som si vsimol tiez musi ich tam byt dost...
Inac dobre sa tam teraz jazdi, ked korculiari sedia doma v teplucku
ano
ale jazdil som s nim len treti krat. prvy bol po snehu a dalsie v podstate suchy asfalt. dnes som ho nejak zabudol dat dole. ten Fizik ma vzadu textil s ktoreho ide blato tazko dole preto som to tam dal.
Esteze tak. Horsie by bolo, keby ti fotak chcel zobrat
http://www.tvnoviny.sk/ekonato/1783211_na-dunaji-chcu-vybudovat-cunovo-ii.-za-22-milionov-eur