zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Podjazd pri ZOO cast kam svieti slnko suche blato, cast v podchode v tieni asi 25m asi prejazdne, blato, ale uz dost tvrde, ale stale blato, pesi tlacit v pohode . . .
luky64:
Jurava by sa mala cistit od bahna a kosit buduci tyzden, je to tak v dlhodobom plane... takze pocitam, ze do konca tyzdna bude cyklotrasa vycistena od blata a pokosena...
A s tými škárami, pred Svätým Jurom, ktoré sú už dostatočne široké aby do nich zapadlo koleso, sa tiež niečo bude robiť?
A s tými škárami, pred Svätým Jurom, ktoré sú už dostatočne široké aby do nich zapadlo koleso, sa tiež niečo bude robiť?
To je úsek čo by mali skôr ako vyplňovať škáry radšej kompletne celoplošne nanovo preasfaltovať. Však aj tam kde robili tie zálievky škár sa to už prepadlo a škáry sa ešte zväčšili. Toto zalievanie naozaj nie je riešenie, hlavne ak to celé sada z polovice a vytvárajú sa tam praskliny.
Och joj, co to spravili na tej ceste z Lamacu do Zahorskej Bystrice :/ z tej predoslej skoro metrovej krajnice tam zostala krajnica 40 cm a niekde len 20 cm :/ auta ma tam lizu este blizsie nez predtym, autobus ma nastastie za tych par minut nepredbiehal
Zelené strechy už nie je nič výnimočné. Takú bude mať aj vozovňa Krasňany, ktorá teraz prechádza rozsiahlou rekonštrukciou a tento trend sa postupne presúva aj na plochy logistických hál. Ostatná vegetácia bude potrebovať čas na rast. Ale ani vizualizácie obytných štvrtí nie sú úplne presné, tiež sú koľkokrát utopené v zeleni ako by to tam stálo už 40 rokov.
Ak sa má mesto niekde posunúť a rozšíriť a bráni tomu súčasná poloha funkčného prístavu, tak neostáva nič iné iba vybudovať chýbajúce kapacity po zániku zimného prístavu a jeho prekladísk. Toto miesto sa javí ako rozumný kompromis na úrovni Slovnaftu, kde to naozaj nie je žiadny prírodný kauf a na bývanie už vôbec nie. Prístavná tradícia by mala byť v BA zachovaná a som rád, že sa v tomto smere plánujú odvážne projekty.
Nie je celkom pravda ze pri slovnafte to nie je "prirodny kauf". Ved najviac diviakov stretavam prave v tychto lesoch
Ked niekedy pojdes okolo, vsimni si ake su tam vsade pralesy, normalne liany visiace zo stromov take v Malych Karpatoch mozno nikde nenajdes
Zásadná veľká časť toho lesného porastu tam zostane zachovaná a medzi prístavom a Slovnaftom bude stále zachovaná zóna tých hektárov tej divočiny, ako popisuješ.
Ten les na ktorom to ma stat je jedna vec. Horsie je, ze na druhej strane cesty je Kopac, 5. stupen. Ta vystavba, nasledna premavka a zmena hydrologickych pomerov mu nijak nepomoze, postupe pojde dpc (a to prezil aj slovnaft). Tato krajina tam ma ale namierene cela...
si myslim ze tito buduci susedovci spalovne nebudu uplne spokojni ked sa vietor otoci blbym smerom ... celkom ako chaska na Vychodnom, ktorej vadia lokomotivy LOL
Ľuďom sa nepáči ani súčasný prístav, že vraj také mená čo robiť v BA, ani Slovnaf, spaľovňa, čistička, vlastne žiadny priemysel. Ale každý chce bývať vo svojom rodinnom domčeku mimo BA... Ťažko vyhovieš.
Ak chceme byť eko, tak treba by eko. Nekonečné rozširovanie sa a zaberanie plochy ničomu nepomôže. Panelák s 96 bytmi v Petržalke je viac eko v konečnom súčte ako ako 96 rodinných domov v Rovinke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jurava by sa mala cistit od bahna a kosit buduci tyzden, je to tak v dlhodobom plane... takze pocitam, ze do konca tyzdna bude cyklotrasa vycistena od blata a pokosena...
To je úsek čo by mali skôr ako vyplňovať škáry radšej kompletne celoplošne nanovo preasfaltovať. Však aj tam kde robili tie zálievky škár sa to už prepadlo a škáry sa ešte zväčšili. Toto zalievanie naozaj nie je riešenie, hlavne ak to celé sada z polovice a vytvárajú sa tam praskliny.
https://bratislava.sme.sk/c/23388089/harbour-park-bratislava-pristav-vlcie-hrdlo.html
je to to miesto, kde je pri hradzi strkovna a bufet Flinstonovci (Micherova zatoka). Cela ta plocha je teraz husty luzny les :/
Ak sa má mesto niekde posunúť a rozšíriť a bráni tomu súčasná poloha funkčného prístavu, tak neostáva nič iné iba vybudovať chýbajúce kapacity po zániku zimného prístavu a jeho prekladísk. Toto miesto sa javí ako rozumný kompromis na úrovni Slovnaftu, kde to naozaj nie je žiadny prírodný kauf a na bývanie už vôbec nie. Prístavná tradícia by mala byť v BA zachovaná a som rád, že sa v tomto smere plánujú odvážne projekty.
Ked niekedy pojdes okolo, vsimni si ake su tam vsade pralesy, normalne liany visiace zo stromov
Ak chceme byť eko, tak treba by eko. Nekonečné rozširovanie sa a zaberanie plochy ničomu nepomôže. Panelák s 96 bytmi v Petržalke je viac eko v konečnom súčte ako ako 96 rodinných domov v Rovinke.
https://www.freemap.sk/#map=17/48.105580/17.148896&layers=X&point=48.105154/17.146102%1EC%23ff00ff