zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Laco, úprimná vďaka za všetko čo si pre komunitu urobil, snáď sa nájde niekto s podobným nastavením a schopnosťami, kto to potiahne ďalej. Nedám ti páčik, pretože sa mi nepáči, že bude zmena ;-]
Laco Findl to nebolo proti tebe, ja len že bolo povedané že cez víkendy sa bude dať prechádzať tade, a nakoniec aj tak z toho nič nie je. Niečo sľúbili a a aj tak si spravia po svojom.
Laco Findl to nebolo proti tebe, ja len že bolo povedané že cez víkendy sa bude dať prechádzať tade, a nakoniec aj tak z toho nič nie je. Niečo sľúbili a a aj tak si spravia po svojom.
Veď ti nebráni aby si sa spýtal prezidenta Cyklokoalície koľkokrát sa angažoval so zhotoviteľom stavby ...
Aktualny stav mostika spajajuceho Ciernu Vodu a Sur.
Ahojte, Mostik už včera prejazdný. Neviem odkedy. Ale zistil som náhodou keď som šiel okolo po hlavnej a zrazu nikto nikde. Pozriem do prava a ľudia už kráčali. Takže predpokladám že dlhšiu dobu asi. Vedie k nemu avšak iba štrková cesta cez pole. Musím si to otočiť ešte od Pezinka cez cyklo po Juravu. Kde to vyjde. Tade som nešiel ešte.
Ten mostík sa chystám tiež prvýkrát využiť.
Niekto to tu spomínal, že cez Čiernu vodu ísť radšej ulicami, takto nejak : https://mapy.com/s/nokojejezu
A do Pezinka ako si písal, asfaltová cyklotrasa Grob - asfaltová cyklotrasa Viničné - poľná cyklotrasa Pezinok žel. stanica. https://mapy.com/s/naducaraca
Presne takto nejak som to myslel. No ja jazdim 3 roky po ceste cez Čiernu vodu. No keď už som tu tak veľa som sa toho dočítal tu a celkovo ak sledujem niekoho trasu na Strave napriklad. Musim to takto skúsiť. Robím si také 50km kolečko cca vždy.
Cykloturista Cez Čiernu vodu do Šúra chodím ulicami, ale je to tam zle značené - vyblednuté C nálepky na stĺpoch a som včera zablúdil. Zo Šúra do PK tak ako si dal trasu. Išiel som aj tak, že z Viničného na Blatné cez les a pole a z Blatného do Šenkvíc a PK po ceste.
No a ten nový asfalt na Jurave je už rozbitý s vyznačenými miestami.
Cykloturista Cez Čiernu vodu do Šúra chodím ulicami, ale je to tam zle značené - vyblednuté C nálepky na stĺpoch a som včera zablúdil. Zo Šúra do PK tak ako si dal trasu. Išiel som aj tak, že z Viničného na Blatné cez les a pole a z Blatného do Šenkvíc a PK po ceste.
"Rozbitý asfalt" je dosť silné slovo na tých pár pupákov na cyklochodníku. Ale určite to treba poopravovať.
BTW, všimol som si, že niekto tie označené "pupáky" niečím postriekal. Žeby nejakým herbicídom?
Ale už by sa to pýtalo pokosiť. Nemal by sa o to niekto aj starať a kosiť to?
asi je to tam uz viac dni (neviem), ale na spodnej ceste petrzalskej hradze je zrazu toto, na ziletke neprejazdne
Je to presne na urovni dvojbufetu pri hausbotoch
To rozkopané na hrádzi je kvôli oprave závlahového potrubia. Cesta patrí SVP, alebo VV. Mohli tam dať niečo pre cyklistov, aby vedeli prejsť, ale nie je to ich povinnosť, takže usúdili, že je to zbytočné.
Podľa stavu stavby (video Michal Feik na YT) bude uzávierka Juravy pod D1 určite dlhšie ako do 31.5.2025. Je to môj odhad, dúfam, že sa mýlim. https://youtu.be/Vlv69wbYD9E čas 9:10
Chodím tade pravidelne. Včera som sa na to pozeral. Nevidí sa mi to veľmi realisticky. Tak sa tam vždy otočím spravím si okruh cez Vajnory a idem smerom PK domov.
Zdravím,neviem možno to tu už máme dlhšie, ale až dnes mi udrelo do oči že tu máme taký zvláštny nešvár. Na vodnom diele v úseku čuňovo/divoká voda.
Niekoho výnimočného v MHD napadlo osadiť len tak cedule na viacero miest v oboch smeroch. Akože zastávky MHD bez vybudovania akéhokoľvek zázemia.
Najfatálnejšia je pre cyklistov tá kde cyklochodník ústi na cestu v rámci koruny hrádze.
Rád by som vedel či je v poriadku na križovatku umiestniť ceduľu akoby to bola zastávka a občasne tam blokovať s autobusom výjazd/vjazd na komunikáciu?
Nehovoriac, že až by tam stáli ľudia čakajúci na MHD, tak stoja na veľmi kritickom mieste.Vlastne v križovatke.
Dnes mi tam zastavil autobus rovno pred nosom, som myslel že ma ide zraziť, keď som čakal na stopke a nie nechcel som nastúpiť do MHD s bicyklom.
Z autobusu totiž nikto nevystupoval a nikto doň ani nenastupoval.
Dávajte si pozor.
Zdravím,neviem možno to tu už máme dlhšie, ale až dnes mi udrelo do oči že tu máme taký zvláštny nešvár. Na vodnom diele v úseku čuňovo/divoká voda.
Niekoho výnimočného v MHD napadlo osadiť len tak cedule na viacero miest v oboch smeroch. Akože zastávky MHD bez vybudovania akéhokoľvek zázemia.
Najfatálnejšia je pre cyklistov tá kde cyklochodník ústi na cestu v rámci koruny hrádze.
Rád by som vedel či je v poriadku na križovatku umiestniť ceduľu akoby to bola zastávka a občasne tam blokovať s autobusom výjazd/vjazd na komunikáciu?
Nehovoriac, že až by tam stáli ľudia čakajúci na MHD, tak stoja na veľmi kritickom mieste.Vlastne v križovatke.
Dnes mi tam zastavil autobus rovno pred nosom, som myslel že ma ide zraziť, keď som čakal na stopke a nie nechcel som nastúpiť do MHD s bicyklom.
Dávajte si pozor.
Tie zastavky su tam uz pomerne dlho, ale nedovolim si tipovat kolko .. mozno aj cez 10 rokov. A ci to je idealne, tak urcite nie, ale je tam hodinovy interval a dost obmedzene priestorove moznosti...
Je tam hodinový interval, navyše toto riešenie je pomerne bežné všade po Slovensku, ale aj v zahraničí, že autobus stojí priamo v pruhu, v tomto prípade je len pre MHD a cyklistov. Či to je nebezpečné? Ak ako cyklista dodržiavaš predpisy, tak nie. Keďže ak tam stojí autobus, máš mať zvýšenú pozornosť, lebo spoza autobusu môže niekto vybehnúť, navyše na konci je STOPka. Ak čumíš do mobilu a narveš to do stojaceho autobusu (aj to som už videl), chyba je žiaľ v cyklistovi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veď ti nebráni aby si sa spýtal prezidenta Cyklokoalície koľkokrát sa angažoval so zhotoviteľom stavby ...
Ahojte, Mostik už včera prejazdný. Neviem odkedy. Ale zistil som náhodou keď som šiel okolo po hlavnej a zrazu nikto nikde. Pozriem do prava a ľudia už kráčali. Takže predpokladám že dlhšiu dobu asi. Vedie k nemu avšak iba štrková cesta cez pole. Musím si to otočiť ešte od Pezinka cez cyklo po Juravu. Kde to vyjde. Tade som nešiel ešte.
Potom optimalna Trasa od Juravy na smer Grob a hore PK by bola takáto?
https://mapy.com/s/hapafugulo
Ďalej cez mostík a potom klasika hore Slovesnký Grob, Viničné. PK popod stanicu.
Prípadne kade jazdíte?
Niekto to tu spomínal, že cez Čiernu vodu ísť radšej ulicami, takto nejak : https://mapy.com/s/nokojejezu
A do Pezinka ako si písal, asfaltová cyklotrasa Grob - asfaltová cyklotrasa Viničné - poľná cyklotrasa Pezinok žel. stanica. https://mapy.com/s/naducaraca
"Rozbitý asfalt" je dosť silné slovo na tých pár pupákov na cyklochodníku. Ale určite to treba poopravovať.
BTW, všimol som si, že niekto tie označené "pupáky" niečím postriekal. Žeby nejakým herbicídom?
Ale už by sa to pýtalo pokosiť. Nemal by sa o to niekto aj starať a kosiť to?
Je to presne na urovni dvojbufetu pri hausbotoch
Miestne samosprávy každú jar prekvapí, že trávy začali rásť.
https://youtu.be/Vlv69wbYD9E čas 9:10
Dávajte si pozor.
Dávajte si pozor.
Tie zastavky su tam uz pomerne dlho, ale nedovolim si tipovat kolko .. mozno aj cez 10 rokov. A ci to je idealne, tak urcite nie, ale je tam hodinovy interval a dost obmedzene priestorove moznosti...