Kto mi poradi, ci mam absolvovat traso BA-Pezinok,Pezinska Baba,Pernek, Lozorno..BA, ak nemam nabicyklovane prakticky nic.Minuleho roku som dost bikoval. Je to narocna trasa,kolko Km?Dakujem. Stevo
Dlzka trasy je +- 80 km a da sa to zvladnut aj ak si nejazdil (zaklad z minuleho roku zostava), len tempo nesmies prehnat. A ako pise tadeas - aspon cestu z Pezinka na Babu je lepsie absolvovat lesom kvoli doprave, ale ak mas cestak, tak Ti nezostava nic ine nez nadej, ze Ta ziadny motorkar nezachyti.
Zatiaľ na Babe majú krížiky len motorkári...
Hoci, kedysi strašne dávno, keď som bol mladý, pekný a múdry sa na Babe zrazil kamarát na tréningu v Pragou V3S.. Bola to jeho chyba, v zjazde strihol zákrutu a V3S-ka sa nevyhla... Vtedy však ešte nebol taký zvyk dávať krížiky na miestach nehôd.
Absolvoval som tuto trasu. Bolo to super, bol som nadseny, ze je tu taky nadherny kopec /mohlo by ich byt aj viac...mozete poradit kam /. Presiel som 94 km, pretoze som musel ist cez mesto. Priemerka okolo 20 km/hod, take oddychove tempo Az na tych motorkarov je to pohoda. Skratka, super trasa..o tyzden asi zopakujem.. Kto sa prida???
Vždy v sobotu a v nedeľu je stretávka o 9:00 hod. pred cyklistickým štadiónom na ul. Odbojárov (kúsok od starého zimného štadióna). Teraz v lete a na jeseň sa jazdí Baba - niekto raz, niekto dvakrát, niekto spraví okruh cez Lozorno a Stupavu. Občas sa nájdu niekoľkí čo si dajú okruh cez Trstín a Bukovú, alebo si po Babe pridajú kus Záhoria.
Boli aj stretávky cez týždeň - utorok až piatok o 16:00 hod., v lete sa väčšinou jazdilo na Babu. Posledné dva roky som niekoľkokrát zmizol skôr z roboty, aby som to stihol, avšak vždy som išiel sám... Ale možno teraz v lete to funguje...
Dovolte mi ozivenie temy
JoKo - nevies ako to teraz funguje? Chodieval som na 16.00 asi pred 10r ako chlapec a rad by som si to asi takto kolektivne niekedy zopakoval. Dakujem
V sobotu niečo funguje... A asi aj v nedeľu. Asi pred dvomi týždňami som v sobotu pred desiatou išiel po Košickej smerom na most Apollo a niekto na druhej strane na mňa vykrikoval, že či nejdem s nimi. A potom som na FB videl nejake dosť masové fotky - dali si Rakúsko. Takže asi stretávky bývajú o desiatej niekde v okolí bývalého cyklistického štadióna. No a ďalšia partia sa zvyčajne stretáva o desiatej pod Starým mostom, na petržalskej strane. Buď si dávajú Gabčíkovo alebo Rakúsko, občas zájdu aj na Záhorie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hoci, kedysi strašne dávno, keď som bol mladý, pekný a múdry sa na Babe zrazil kamarát na tréningu v Pragou V3S.. Bola to jeho chyba, v zjazde strihol zákrutu a V3S-ka sa nevyhla... Vtedy však ešte nebol taký zvyk dávať krížiky na miestach nehôd.
no jo, motor- a štvorkol- háveď , to je hyd, ktorý by mal podliehať regulácii, Rudo Hess to kedysi v záchvate eufemizmu nazval Sonderbehandlung.
Boli aj stretávky cez týždeň - utorok až piatok o 16:00 hod., v lete sa väčšinou jazdilo na Babu. Posledné dva roky som niekoľkokrát zmizol skôr z roboty, aby som to stihol, avšak vždy som išiel sám... Ale možno teraz v lete to funguje...
JoKo - nevies ako to teraz funguje? Chodieval som na 16.00 asi pred 10r ako chlapec a rad by som si to asi takto kolektivne niekedy zopakoval. Dakujem