Potreboval by vediet ake mate skusenosti s tymito dvoma gps-kami vzhladom na velkost a vyuzitelnost rychlosti pristroja a velkosti/kvality displeju u oregonu600 pri cyklistike a vyuzitelnosti edgu pri turistike. Parametre oboch zariadeni poznam len ma trochu odradza ta velkost pri oregone. Na druhu stranu obcasne vyuzitie pri turistike by som privital.
Kedze sa jaksi neviem sam rozhodnut, na zaklade parametrov potreboval by som nejake rady.
Velmi pekne dakujem
B.
posledný komentár: 14. 10. 2025 o 19:57
posledný komentár: 6. 6. 2023 o 11:58
posledný komentár: 2. 2. 2016 o 14:54
GaliPe54 akeho oregona si mal plz ?
Dik
B.
Displej je (keď je pod mrakom) slušne čitateľný a voči Edge sa na mapovom podklade lepšie orientuje. Má väčší rozmer a väčšie rozlíšenie. Okrem toho, že displej na slnku nie je žiadna "výhra" , že je to "briketa" , zrejme ťažko nájdeš lepšiu a univerzálnejšiu mašinu.
harec pouzivas plz tu 800 aj pri turistike? Nie na geocaching ale len tak pri turach?
GaliPe54 Dik za info sak to ze briketa .. to ma trochu odradza od nej.
Dik
B.
harec pouzivas plz tu 800 aj pri turistike? Nie na geocaching ale len tak pri turach?
GaliPe54 Dik za info sak to ze briketa .. to ma trochu odradza od nej.
Dik
B.
Nepouzivam,neviem si to predstavit..Ovela lepsie mi pride smartfon s aplikaciou LOCUS...
Čo sa týka turistiky, tak nemám vlastne žiadne výhrady. Dajú sa tam dohrať v podstate akékovek mapy, je ich dosť na internete aj legálne a zadarmo.
Čitateľnosť displeja je uspokojivá. Pokiaľ budeš Oregon používať ako navigátor, tak vlastne ťa na zmenu smeru zariadenie zvukovým signálom a je jedno či na displej vidíš, alebo nie. Spolupráca s PC je na dobrej úrovni, ale to asi u oboch zariadení.