Otvor oba súbory, v jednom oselektuj všetky riadky medzi riadkami TRK a /TRK vrátane týchto dvoch riadkov a skopíruj to do druhého pred riadok s TRK, alebo za riadok s /TRK. Tým získaš jeden GPX, ktorý obsahuje dva tracks. (Každý track môže zase obsahovať niekoľko segments.)
Ale to zobrazenie je závislé od aplikácie a nie od GPX-u samotného.
Môže sa ti stať, že ti to aplikácia nenačíta, lebo to nepodporuje (CMAPS), alebo to rozdelí na dve samostatné položky v zozname (BaseCamp).
Nie je mi zrejmé, čo chceš dosiahnuť.
Per, však používaš Locus, tak to zlučuj v Locuse. V locusáckych trasách si vytvor priečinok napr. s názvom "Zlúčené", nakopíruj doň trasy, ktoré chceš zlúčiť, vyber ich a daj zlúčiť. Môžeš si vybrať, či výslednú trasu chceš mať spojenú, alebo s medzerami.
Mám podobný problém, chcem spojiť 2 gpx súbory do jedného súboru, lebo jednu jazdu som musel zastaviť na križovatke a mal som veci s dlhým rukávom a rukavice a na hodinách na ruke mi zastavilo jazdu(hodiny Mismart Band 4) Som si to našťastie všimol, ale musel som dať druhú jazdu, ale omylom v rýchlosti keď som zápal meranie tak som to dal ako beh a všimol som si to ako až na konci jazdy. Dá sa to opraviť na gpx pre cyklistiku a nie beh. Keďže som stál na mieste, ja ukončenie prvej jazdy a začiatok 2 boli v jednom mieste, takže po spojení by to myslím malo pokračovať bez problémov. Vie niekto poradiť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale to zobrazenie je závislé od aplikácie a nie od GPX-u samotného.
Môže sa ti stať, že ti to aplikácia nenačíta, lebo to nepodporuje (CMAPS), alebo to rozdelí na dve samostatné položky v zozname (BaseCamp).
Nie je mi zrejmé, čo chceš dosiahnuť.
medzi tym bude cesta autom
Neviem ci som to napisal zrozumitelne
Ja to robím v neinštalačnom programe RouteConverter.exe
Ja viem, už si to preberal v inej téme. Len som si predstavil, ako by vyzeralo prehratie takej trasy
ked tam pridas dve gpx a das convert vytvori ti jedno
ak chcem aby to mapy.cz zožrali, v Poznámkovom bloku vymažem pár riadkov, kde sa napájajú