vedel by mi tu niekto navrhnúť najbezpečnejšiu trasu pre cestný bicykel od Bratislavského letiska na Devín? V okolí letiska to veľmi nepoznám a plánovače mi dávajú stále trasu po hlavných bratislavských cestách, čo mi veľmi bezpečné nepríde.
Ďakujem
posledný komentár: 23. 7. 2014 o 21:41
Cez Vrakuňu vedie potom už asfaltový cyklochodník až do prístavu, odtiaľ pokračovať ďalej asfaltovou cyklotrasou cez Prístavný most na Petržalskú stranu Dunaja až k Lafranconi mostu. Opäť na druhú stranu, asfaltovou cyklotrasou na začiatok Karlovky.
Bohužiaľ ďalej smer Devín už len po hlavnej, nedávno obnovovali cyklopruh ale to je tak všetko.
(Skús si to pozrieť na freemap.sk a dole si prepínať po kliknutí na tri bodky rôzne formáty mapy, satelitná kde vidíš povrch, alebo strava kde vidíš kadiaľ najčastejšie jazdia cyklisti a teda majú na to dôvod).
Ta cyklocesta je uplne v pohode. Ovela lepsi povrch v porovnani s Devinskou cestou..
A Devínska cesta v pohode aj cez týždeň sa dá ísť...áut nie je až toľko..
Jazdim na cestaku, 25-28mm, casto tieto trasy. I ta panelka od incheby k Lanfranconi je úplne ok, ako pise user_id.
Este alternativa (dlhsia), cez Rakusko a Schloss Hof - DNV
BTW, z Pristavnej ku mostu Apollo po novej asfaltke sa už dá? Od Pristavnej bola ešte nedávno značka zákaz vjazdu všetkým vozidlám.
Par horsich miest sa najde na celej trase, nie je to vsade super hladky asfalt, ale nic co by sa nedalo prejst. A su aj dalsie alternativy, vyssie spominane, alebo cez Stary most, alebo most SNP, po nabrezi Dunaja a pokracovat cyklotrasou do Karlovky. Moznosti je viacej, da sa vybrat.
Vzdy lepsie ako cez mesto.