Súčasný stav na plánovanej trase Vážskej cyklomagistrály zo Strečna do Komárna vyzerá nasledovne.
Nie je to súčasná trasa značená cyklosmerovníkmi. Tá je vedená najmä po cestách 2. a 3. triedy. V odkazoch sú trasy a v bočnom paneli je možnosť zobraziť si jednotlivé úseky podľa druhu ciest, rozostavaných úsekov, povrchu a zjazdnosti. plánovaná Vážska cyklomagistrála
Attachment:
1.png
excellent - vhodné na inline
good - cestný bicykel intermediate - mestský bicykel
bad - gravel very_bad - terénne auto
A súčasná trasa Vážskej cyklomagistrály vhodná na gravel, čo najviac bez premávky a rozostavaných úsekov. Vážska cyklomagistrála - gravel
Je to tak, šiel som tade, nová cesta, sem tam nejaké auto. Odbočuje sa v PU pri moste cez Váh medzi žel. st. a kruháčom v centre, smer PB. V PB prídete do mesta okolo žel. st. v PB.
To esicko z toho nadjazdu v PU je návykové,nádherný cyklistický úsek ,z mosta získaš prakticky zadarmo rychlost a krásne zoširoka dáš mysicku a momentum ta vyvezie cez to stupanie,pritom je to bezpečné ,lebo vidíš ďaleko,či nejde niečo z Nosic alebo z protismeru z tej novej cesty. BTW v nedeľu bola kontrola ze štábu,p.Župan bol skontrolovať nové asfaltky popri kanaly-od mosta pri tej 90 st. zákrute z Beluše do Ladiec až za podjazd popod diaľnicu,ako je odbočka do dediny.Som mu za nás cyklistov poďakoval🙂.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Existuje aj taka zaujimava stranka, ktora sa vola GOOGLE, kde mozes hladat to, co potrebujes.
Ladce - Púchov
predpokladaný termín dokončenia - december 2023
Považská Bystrica - Plevník-Drienové (hranica Žilinského kraja)
predpokladaný termín dokončenia - júl 2023
Tento úsek by mal ísť do realizácie v roku 2024.
https://www.zilinskazupa.sk/sk/aktuality/aktuality/cyklotrasa-kotesova-hricovska-priehrada-je-dokoncena.html?fbclid=IwAR3Ppj3p4TaAmb5QhxQSqXGCLmNx18-nC3tAc2kG-TE3IRr2gnmsxMed_iQ
Nie je to súčasná trasa značená cyklosmerovníkmi. Tá je vedená najmä po cestách 2. a 3. triedy. V odkazoch sú trasy a v bočnom paneli je možnosť zobraziť si jednotlivé úseky podľa druhu ciest, rozostavaných úsekov, povrchu a zjazdnosti.
plánovaná Vážska cyklomagistrála
excellent - vhodné na inline
good - cestný bicykel intermediate - mestský bicykel
bad - gravel very_bad - terénne auto
A súčasná trasa Vážskej cyklomagistrály vhodná na gravel, čo najviac bez premávky a rozostavaných úsekov.
Vážska cyklomagistrála - gravel
Edit: priehradný múr je dlhodobo uzavretý
Dá sa aj tak. Kto sa chce vyhnúť väčšej premávke, tak to bude asi lepšie cez Nosice.
Dá sa aj tak. Kto sa chce vyhnúť väčšej premávke, tak to bude asi lepšie cez Nosice.
Vraj je z Nosíc do Milochova teraz pekná účelová asfaltka v telese tej bývalej trate. Tak v tom prípade by som volil trasu Púchov -PB asi tade.
https://www.tsk.sk/aktualne-spravy/tlacove-spravy/2021/motoristi-mozu-vyuzivat-novu-cestu-spajajucu-miestnu-cast-povazskej-bystrice-s-puchovom.html?page_id=876963
Na graveli sa dá urobiť okruh cez Mikšovú. Pri uzatvorenej rampe v PB ísť treba po schodoch.
Povazska Bystrica - Miksova